Hoe werkt de aantrekkingskracht tussen man en vrouw?

De aantrekkingskracht tussen man en vrouw kan gebaseerd zijn op een innerlijke en of uiterlijke match. De uitstraling zorgt weliswaar voor een eerste contact, doch alleen de innerlijke match zorgt ervoor of dit contact blijvend is of niet. Deze norm van aantrekkingskracht tussen man en vrouw geldt trouwens ook voor de aantrekkingskracht tussen twee vrouwen en of mannen.

Aantrekkingskracht tussen man en vrouw

Sommige mannen en of vrouwen hebben een bepaald beeld voor ogen als ze bijvoorbeeld via een datingsite op zoek gaan naar een match.

Enkele voorbeelden

De ene persoon is op zoek naar iemand die qua uitstraling op zijn of haar ex lijkt
Een ander is weer op zoek naar iemand die qua uitstraling, allesbehalve op zijn of haar ex mag lijken

Zo heeft een ieder wel een ideaalbeeld in zijn of haar hoofd. Ik kan hier nu wel een lijstje opsommen waar verschillende mannen en of vrouwen op vallen, maar dat heeft niet zoveel zin. Want een ieder heeft weer zijn of haar smaak. Het gaat zich om de chemie.

De Chemie

De chemie, die aantrekkingskracht tussen man en vrouw die kun je vooraf nooit voorzien. Want de chemie heeft ook te maken met het samensmelten van de Aura’s. Wij als mens hebben allemaal een Auraveld om ons heen. En als je jezelf in de nabijheid van een ander persoon begeeft, dan geeft jouw zelfde Auraveld aan of er chemie is of niet. Het zijn dus niet alleen jouw ogen die dit bepalen.

Uiteraard wilt het oog ook wat, maar dat is niet allesbepalend.

Op dezelfde golflengte

Sommige mannen en of vrouwen zoeken iemand die op hun zelfde golflengte zit. Althans diegene die echt op zoek zijn naar en serieuze relatie. Iemand die op zoek is naar een serieuze relatie neemt zich ook de moeite om jou te leren kennen.

Het proces om iemand graag te willen leren kennen heeft zijn tijd nodig, het allerbeste is dan dat je iemand treft die op jouw zelfde golflengte zit? Waarom? Dat is heel makkelijk uit te leggen.

Als je te verschillend van elkaar bent, dan gaat de meeste energie meestal naar de gebruiksaanwijzing van de ander toe i.p.v. naar de relatie zelf. Op die manier kan de relatie niet echt tot ontplooiing komen. Vandaar dat het belangrijk is om een match te vinden die een beetje op jouw lijn zit.

Op die manier kan de energie stromen naar de relatie zelf.

Enkel gericht op lust

Als een man en of vrouw alleen op de lust gericht is in het zoeken naar een relatie, dan neemt hij of zij zich niet echt de moeite om jou te leren kennen. De aantrekkingskracht tussen man en vrouw op uiterlijk gebied is dan voldoende voor hem of haar.

Keuzes

Het ligt er dus helemaal aan welke keuzes iemand wilt maken.

Datingsites

Op verschillende datingsites vind je volop mensen die allen maar op zoek zijn naar lust. Onder het mom dat ze op zoek zijn naar een relatie. Uiteraard gaat niemand je vertellen dat hij of zij alleen maar op zoek naar lust is. Want dat zou er wel eens voor kunnen zorgen dat de ander gelijk afhaakt.

Tussen woorden en daden kan een onbalans zitten, dus wees hier alert op. Althans als je op zoek bent naar een serieuze liefdevolle relatie.

Twee vormen van liefde

Aantrekkingskracht tussen man en vrouw. Er bestaat verschillende vormen van aantrekkingskracht tussen man en vrouw. En er bestaan 2 vormen van liefde. De onvoorwaardelijke liefde en de voorwaardelijke liefde. Een andere keuze is er gewoonweg niet.

Een onvoorwaardelijke liefde is totaal iets anders dan een voorwaardelijke liefde. Want een voorwaardelijke liefde is gebaseerd op voorwaardes.

Onvoorwaardelijke liefde

Enkele voorbeelden:

  • Ik hou veel van je omdat jij een paar keer per jaar op vakantie met me gaat. Wat als dat wegvalt? Ja als je alleen om die reden van een ander houdt dan gaat het ook weer snel over als de ander je dat niet meer kan bieden.
  • Ik hou veel van je omdat jij me laat leven in luxe. Wat als dat wegvalt? Ja als je alleen om die reden van een ander houdt dan gaat het ook weer snel over als de ander je dat niet meer kan bieden.

En zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan met een ellenlang lijstje. Doch dat doe ik niet omdat een onvoorwaardelijke liefde niet echt veel inhoud.

Voorwaardelijke liefde

Bij een onvoorwaardelijke liefde, gaat het om de persoon zelf en niet om wat hij of zij je te bieden heeft. Vandaar dat een onvoorwaardelijke liefde ook heel lang stand kan houden. En absoluut niet te vergelijken is met een onvoorwaardelijke liefde.

Mijn persoonlijke mening

Ik denk maar altijd zo, datgene wat ik met 99% van de mannen zou kunnen die mij leuk zouden vinden dat stelt niet zo veel voor. Waarom? Omdat ik met 99% van de mannen gezellig een terrasje zou kunnen nemen, een wandeling zou kunnen maken. Gezellig naar een film kijken of genieten van muziek o whatever! Per slot van rekening kun je leuke dingen bijna met jan en alleman delen (doordenkertje).

En datgene wat je bewijze van spreken met 99% zou kunnen doen, dan zegt niets maar dan ook totaal niets over liefde. Want daar komt wel nog wat meer bij kijken! Maar goed dat is mijn persoonlijke mening en mijn mening hoeft niet de jouwe te zijn.

Volg hierin gewoon je eigen hart, want dat is het juiste kompas in je leven. Als iets goed voelt, ga er dan voor! Je eigen intuïtie zal je hoe dan ook de weg wijzen. Het laat je doorgaan of het laat de alarmbellen voor je gaan rinkelen.

Bye te way:

het zou niet voor het eerst zijn dat er iets mis gaat in een huwelijk en of relatie, de positieve oplossingen daarvoor vind je onder deze link van relatieproblemen, relatiestress. Mocht je online een kaarsje willen branden dan kan dat ook en wel onder deze link kaarsje branden.

Geschreven door: Alicia

Sharing with friends is Caring

Geef een reactie