Alles over mannen

Alles over mannen mega hints en tips, maar je mag nooit generaliseren

Alles over mannen en wel tot in de kleine details kun je lezen op mijn Blog. Soms neem ik geen blad voor de mond en schrijf gewoonweg heel direct op waar het soms omgaat en of enkel om draait.

Wat heeft het voor een zin om enkel en alleen op te schrijven wat iemand wilt horen? Ik verbind mijn teksten met de realiteit van het leven. En die kan nu eenmaal kei en kei hard zijn. Nooit en ten nimmer je kop in het zand steken, want dat kan je vroeg of laat behoorlijk opbreken.

Soms willen we dingen horen en of lezen, maar soms doet ons dat ook vreselijk pijn om een waarheid te ontdekken. Dat geeft niet daarom zijn we mens, belangrijk hierin is dat je jezelf wegwijs maakt en niet meer een soortgelijke situatie meemaakt.

Alles over mannen: ik ga je dus mega hints en tips geven voor een eventuele toekomstige relatie en of contact met een man. Daar heb je gewoonweg veel meer aan als hints en tips die alleen maar generaliseren. Je kunt nooit generaliseren.

Men moet nooit generaliseren, want net zoals elke vrouw anders in elkaar zit. Zit ook iedere man weer anders in elkaar. Dat is gewoonweg een feit. Wat voor de ene man geldt hoeft voor de andere niet te gelden. Zo simpel is het en zo simpel zit het in elkaar.

Pijn

Pijn hoeft niet altijd slecht te zijn, pijn kan soms ook een wijze leraar voor ons zijn. Het kan ons duidelijk maken dat we beter iets los kunnen laten, of dat we beter van richting kunnen veranderen. Onthoud dat een pijn van vandaag, of van gisteren op je verdere levenspad voor verlichting kan zorgen.

Alles over mannen

Voordat ik je de mega hints en tips geef, ga ik eerst even in het kort omvatten wat echte liefde inhoud:

  • Wanneer de tevredenheid, de ontplooiing en de geborgenheid van de andere persoon even belangrijk voor je worden als je eigen tevredenheid, geborgenheid en ontplooiing dan is er sprake van echte liefde.

Het is ook een waarheid dat sommigen nooit de volheid van de liefde kunnen en of zullen ervaren. En dan heb ik het over de echte liefde, de onvoorwaardelijke liefde en niet over de voorwaardelijke liefde en of surrogaat-liefde.

Je hebt dus de onvoorwaardelijke liefde en de voorwaardelijke liefde een andere keuze is er niet.

Er zijn mannen die zich zielsgelukkig zouden voelen als ze zouden kunnen genieten van een onvoorwaardelijke liefde. Doch er is ook een groot aantal mannen die hier niet de voorkeur aan geven. Hoe gek dit ook moge klinken, doch hierin kunnen meerdere factoren een rol spelen.

Als iets niet werkt, dan berust dan meestal nooit op 1 ding. Het is altijd een samenstel van en….en…en…en. Op mijn Blog kun je hier weer meer over lezen.

Alles over mannen tip 1

Mannen veranderen niet zo snel, maar de man kan wel opeens anders naar de vrouw gaan kijken. En vice versa. Een voorbeeld: stel een man kwets je zo erg, dat je er misselijk van wordt. Gegarandeerd dat je dan anders naar die man gaat kijken. En vice versa.

Dit komt voort uit het feit dat Ziel, Geest en Lichaam altijd samen op gaan. Wij als mens bestaan allemaal uit een drie eenheid, Ziel, Geest en Lichaam. Dit houdt in: dat we op al deze drie niveaus ook onze verlangens en behoeftes hebben.

Ontbreken die verlangens en of behoeftes op een van deze drie niveaus dan kan het hele gestel in onbalans raken. Met alle gevolgen van dien.

Alles over mannen tip 2

Als je voor een man kiest dan is het altijd beter dat je voor een man kiest die op ongeveer jou zelfde golflengte zit. Waarom? Nou als een man niet ongeveer op jouw golflengte zit, dan gaat er veels te veel energie naar de gebruiksaanwijzing van die ander toe. Dat kan soms zenuwslopend zijn, want dat vergt ontzettend veel energieverlies.

Als je daarentegen samen bent met een man, die wel enigszins op jouw golflengte zit. Dan kan alle positieve energie die daaruit voorkomt door vloeien naar de relatie zelf.

Alles over mannen tip 3

Je hebt mannen die een vrouw en of partner merendeels als “lustobject” zien. Als dat het geval is dan zit je al in een voorwaardelijke liefde. Alleen geliefd zijn om te moeten voldoen aan voorwaarden, dat voelt nooit echt fijn.

Onder deze categorie mannen valt ook nog een ander type man. En dat is die man die alleen maar gericht is op het feit om zijn seksuele lust te bevredigen. Ze manipuleren vaker, ze laten je geloven dat ze voor een relatie willen gaan, maar dat doen ze puur en alleen omdat ze vooraf hun eigen ruiten niet willen ingooien.

Dit soort mannen kom je ook veel tegen op datingsites en zelfs in het echte leven. Want bijna niemand leeft meer zonder internet.

Het hoe wat en waarom, dan kun je in deze 2 interne links van mijn ontdekken.

Alles over mannen tip 4

Als je een man via internet leert kennen, dan is het vrij logisch dat jullie op korte termijn de whats app delen. Per slot van rekening kun je iedere man op welk moment dan ook, weer blokkeren zowel op de app als telefonisch.

Als er al geen foto op zijn whats app staat, dan zou dat de noodklok kunnen gaan laten luiden. Het hoeft niet maar het kan wel. Sommigen maken een datingprofiel aan en plaatsen er dan een foto van een andere man op. Naderhand kom je er dan pas achter dat hij niet de man van de foto is. Wat een afknapper!

De integriteit is vaak ver te zoeken, bij sommige mannen. En vice versa dus het is altijd raadzaam om vooraf even de kat uit de boom te kijken.

Alles over mannen tip 5

Het is weliswaar zo dat het uiterlijk zorgt voor een eerste contact, maar alleen het innerlijke bepaald of dit contact blijvend is. Dat geldt zowel voor een man als voor een vrouw.

Een innerlijke klik zonder chemie werkt niet, en chemie zonder innerlijke klik houd niet lang stand. En hieraan zie je weer dat de Geest en het Lichaam altijd samen opgaan.

Alles over mannen tip 6

Als je een man online leert kennen, en hem toegevoegd hebt op de whats app of aan de telefoon. Let dan op het navolgende:

  • Vraagt hij wel eens aan je hoe je dag is geweest?
  • Stuurt hij je wel eens iets leuks om je ook aan het lachen te maken?
  • Geeft hij ook e.e.a. over zichzelf prijs? Of hoort hij jou alleen maar uit?
  • Doet hij zich de moeite om je echt te leren kennen als persoon?
  • Gebruikt hij jou enkel als praatpaal? Of bekommerd hij zich ook om jou?
  • Gebruikt hij enkel en alleen maar flirtwoorden en of woorden die alleen maar vleiend zijn?
  • Staat hij open voor diepgang in een gesprek of houdt hij het steeds maar bij het oppervlakkige?
  • Of zie je al een whats app van hem als je net je ogen open hebt gedaan? Dat zou inhouden dat jij de eerste bent waar hij aan denkt als hij wakker wordt. En of het laatste waar hij aan denkt voordat hij gaat slapen?
  • Of krijg je overdag enkele berichtjes van hem, omdat hij je wilt laten weten waar hij mee bezig is?

Alle antwoorden hierop vind je terug op mijn Blog, onderaan dit artikel vind je hierover weer een link terug.

Alles over mannen tip 7

Behoud altijd je zelfrespect en je eigenwaarde. Want voldoende eigenwaarde, zelfvertrouwen en zelfrespect en de juiste mensen om je heen zorgen er voor dat je jezelf geliefd voelt. In plaats van overal aan te moeten trekken verloopt alles vanzelf. Hoe heerlijk is dat?

Alles over mannen tip 8

Als je te maken hebt met een manipulerende man, een grote egoïst en of met een narcist dan zul je gauw genoeg merken dat hij maar weinig empathie kan tonen en alleen maar met zichzelf bezig is.

Liefde is niet een “vallen voor” maar een samengaan met. Denk hierbij even terug aan de eerste alinea die je net gelezen hebt.

Alles over mannen tip 9

Als een man echt in jouw geïnteresseerd is als persoon, dan zal hij er ook voor zorgen dat hij in communicatie met je blijft. Dat houdt in: dat hij graag wilt weten op wat er bij jou leeft en wat er in je omgaat.

Hij probeert je dan te begrijpen, hij laat dit echt tot zich doordringen.

Sommige communicatielijnen kunnen nog wel eens verstopt raken en of worden verstoord. In dat geval kan het zo zijn dat er een probleem in de Kern is ontstaan. Dit uit zich dan in de randverschijnselen. Ook wel de kleine “irritaties” genoemd.

Zodra het probleem in de Kern is opgelost, dan verdwijnen de kleine irritaties vanzelf wel weer als sneeuw voor de zon.

Als er echte liefde in het spel is, dan probeer je samen in oplossingen te denken en niet alleen maar in problemen. Dit komt omdat je dan veel om elkaar geeft, elkaar weet te respecteren en te waarderen en als je dat voelt dan zit het meestal altijd goed. Dan heb je een hele stevige basis voor je relatie en dan wordt het alleen nog maar volop genieten van elkaar.

Alles over mannen tip 10

Sommige regels zijn nodig in de relatie. Sommige regels ontstaan vanzelf zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Andere regels die spreek je gewoonweg met elkaar af. En waar nodig stel je samen die regels gewoonweg weer bij.
Het gaat er per slot van rekening om het aantrekkelijk blijven van elkaar in de relatie.

Juist ja hier wordt niet alleen het fysieke en of lichamelijke mee bedoeld. Maar ook het geestelijke, want als je op geestelijk gebied niet meer aantrekkelijk voor elkaar bent. Dan is het einde van de relatie vanzelf in zicht.

Alles over mannen tip 11

In iedere relatie ontstaat wel eens een discussie, daarvoor zijn we mensen. Doch onthoud wie eenmaal boos is luistert slecht. Want een persoon die boos is, sluit zich op dat moment af. Eigenlijk is dat niet zo fair maar dat vaak mens eigen. Ga op dat moment de discussie niet opblazen maar laat de ander eerst even tot rust komen. En zorg dan voor een goed communicatie, klik daarvoor op deze interne link

Alles over mannen tip 12

Er bestaat natuurlijk ook nog zoiets als: het niet willen luisteren. Dit is weer een andere situatie. Sommige mannen en of vrouwen vinden het onplezierig om geconfronteerd te worden met een bepaalde waarheid. Heb hierin geduld en kom er op een later moment gewoon weer heel rustig op terug.

Geef aan dat het maar om 1 karaktereigenschap van hem gaat en niet om zijn hele persoonlijkheid. We hebben allemaal wel een “blinde vlek” iets wat we van onszelf niet zien. Hoe fijn is het dan als een persoon die ons lief heeft ons daar attent op te maken. Positieve en opbouwende kritiek is gewoonweg waardevol.

Belangrijk hierin is dat je elkaar de juiste transparantie kunt en wilt geven. Dat houdt in dat beiden partners zich transparant zullen moeten opstellen om tot in hun diepste gevoelens. Uiteraard moet dit dan wel wederzijds zijn, want een eenrichtingsverkeer lost nooit iets op.

Net zoals affectie en geborgenheid er moeten zijn, is dat er niet dan is dat een andere reden om de noodklok te laten luiden.

Alles over mannen tip 13

Bye te way:

het zou niet voor het eerst zijn dat er iets mis gaat in een huwelijk en of relatie, de positieve oplossingen daarvoor vind je onder deze link van relatieproblemen, relatiestress. Mocht je online een kaarsje willen branden dan kan dat ook en wel onder deze link kaarsje branden.

Verschillende video’s die je kijk op het leven DAADWERKELIJK kunnen veranderen, kies die video uit die vandaag bij je past.

Alles over mannen tip 14

Hoe sluit je een goed compromis?
Emotionele eenzaamheid in een relatie, eenzaam maar niet single
Ambivalente relatie, de voortdurende pijnlijke haat liefde verhouding

Bindingsangst of niet verliefd?
De waarde van communicatie tijdens een relatiediscussie
Relatie verbreken, relatie redden? Crisis op identiteitsniveau

Een relatieverslaving, waar herken je het aan?
Lust of liefde? Mhhhh wat voelt deze man voor mij?
Alles over mannen, maar je mag nooit generaliseren

Enfin je vindt nog genoeg andere en nieuwe informatie op mijn Blog m.b.t. alles over mannen. En over het vergroten van je zelfvertrouwen, het overwinnen van onzekerheid. Ook hoe je jouw eigenwaarde en zelfrespect kunt vergroten en meer van jezelf kunt houden.  Teveel allemaal om op te noemen en er komt ook nog veel meer.

Kennis is nu eenmaal macht en die macht gaan we op een positieve manier op mijn Blog gebruiken.

Geschreven door: Alicia

Sharing with friends is Caring

Niemand is perfect, maar er is altijd wel iemand tussen de massa in... die gelijkgestemd is. Voldoende kennis, zelfvertrouwen en de juiste mensen om je heen, zullen jou helpen bij je zelfontwikkeling en geven je het gevoel geliefd te zijn. In plaats van overal aan te moeten blijven trekken, verloopt alles opeens vanzelf. Als je geïnteresseerd in een of meerdere onbaatzuchtige handreikingen m.b.t  relatiestrubbelingen, stress en of relatieproblemen. Snuffel dan eens op je gemak door deze pagina heen. Neem er desnoods een kopje koffie of thee bij. Heb je de behoefte om voor jezelf of voor iemand anders een online kaarsje te branden (om welke reden dan ook) ga dan naar deze pagina. Ik geloof niet in Religies, maar wel in het Goddelijke deel wat we in onszelf hebben. Ons Hogere Zelf, Ik Ben, zoals anderen het vaak benoemen. Maar goed het komt allemaal op hetzelfde neer. Ben je geïnteresseerd in een gebed voor Voorspoed en Zegeningen, klik dan hier. Trust your vibes, energy doesn't lie. En wees lief voor jezelf, ik dacht ik herinner je er even aan...Tot aan een volgende keer.

Leave a Reply