Onzekerheid

Als je het even niet meer weet

Als je het even niet meer weet, wat dan? Als je het even niet meer weet, dan is het belangrijk voor je, dat je jouw onderbewustzijn gaat raadplegen. Het is belangrijk om tot de Kern van het probleem te komen, vandaar dat we alle randverschijnselen even achterwege laten. Als je het even allemaal niet meer weet omdat je in een depressie zit en of een burn out hebt, raadpleeg dan ten alle tijden een arts. Want daar zijn ze voor!

Als je het even niet meer weet

Als je het even niet meer weet, dan is het dus belangrijk, dat je contact maakt met je Innerlijke Bron. Als je contact maakt met je Innerlijke Bron, dan komt er sowieso een bepaalde rust over je heen. En als die innerlijke rust over je heen komt dan sta je ook open voor meer.

Want als je het even niet meer weet, dan heb je grote kans dat je “harde schijf” overvol is. Want een mens maakt heel wat mee op zijn levenspad. En sommige dingen zijn moeilijker te verwerken en of op te lossen dan anderen.

Ieder mens is uniek en ieder mens heeft een verborgen kracht in zichzelf. Diep in ons onderbewustzijn ligt een oneindige wijsheid. Deze kracht kan je de weg wijzen naar de weg waardoor je jezelf volledig kunt ontplooien.

Het Christusbewustzijn

Deze kracht benoem ik als de kracht van je eigen Christusbewustzijn. Daar kun je alles uithalen wat je jezelf maar wenst. God schiep de mens naar zijn gelijkenis! Vandaar dat ik het benoem als ons Christusbewustzijn.

Zodra je eenmaal hebt geleerd om de wonderbaarlijke vermogens van je Christusbewustzijn aan te boren, zal je leven vervuld worden met meer welstand en vreugde. Het is een geboorterecht om deze innerlijke wereld te mogen ontdekken. Alhoewel het een onzichtbare wereld betreft, zijn  die de krachten die erin liggen machtig.

Zaaien van Geluk

Begin met het zaaien van zaadjes van geluk. Plant deze zaadjes in je Geest als je het even niet meer weet. En vroeg of laat zal het van het onzichtbare in het zichtbare verschijnen. Eerst moet iets zich in de Geest gaan rijpen. Op het moment dat het daar gerijpt is, dan zal het pas zichtbaar worden in de fysieke wereld.

Ons onderbewustzijn is alwetend en kent antwoorden op vragen die we hebben, belangrijk is dat je contact maakt met je Innerlijke Bron.

Als je denkt dat er geen uitweg is, of dat je jezelf verloren voelt dan zul je geen positieve reactie van je onderbewustzijn krijgen. Het onderbewustzijn werkt pas mee, als je het opdrachten geeft.

Jouw onderbewustzijn laat op dit moment je hart kloppen, het geneest een sneetje in je vinger, het is onafgebroken bezig om je te beschermen. Hoe mooi is dat? Dat is al een hele goede reden om veel van jezelf te houden.

Probeer de radertjes van je Geest tot rust te brengen. Ga niet teveel piekeren want door te veel te piekeren vermenigvuldig je gedachtes alleen maar. Denk het goed en het goede zal er uit voortkomen. Probeer in oplossingen te denken in plaats van in problemen.

Bedenk dat je een vermogen hebt tot kiezen, kies voor de liefde, gezondheid en het geluk. Hoe begin je daarmee? Daar begin je mee om deze opdracht aan je onderbewustzijn te geven. Geloof in de Goddelijke leiding en in alle zegeningen van het leven! Want dit zal je een heel stuk verder op weg helpen, als je het even niet meer weet.

Bye te way:

het zou niet voor het eerst zijn dat er iets mis gaat in een huwelijk en of relatie, de positieve oplossingen daarvoor vind je onder deze link van relatieproblemen, relatiestress. Mocht je online een kaarsje willen branden dan kan dat ook en wel onder deze link kaarsje branden.

Geschreven door: Alicia

Sharing with friends is Caring

Niemand is perfect, maar er is altijd wel iemand tussen de massa in... die gelijkgestemd is. Voldoende kennis, zelfvertrouwen en de juiste mensen om je heen, zullen jou helpen bij je zelfontwikkeling en geven je het gevoel geliefd te zijn. In plaats van overal aan te moeten blijven trekken, verloopt alles opeens vanzelf. Als je geïnteresseerd in een of meerdere onbaatzuchtige handreikingen m.b.t  relatiestrubbelingen, stress en of relatieproblemen. Snuffel dan eens op je gemak door deze pagina heen. Neem er desnoods een kopje koffie of thee bij. Heb je de behoefte om voor jezelf of voor iemand anders een online kaarsje te branden (om welke reden dan ook) ga dan naar deze pagina. Ik geloof niet in Religies, maar wel in het Goddelijke deel wat we in onszelf hebben. Ons Hogere Zelf, Ik Ben, zoals anderen het vaak benoemen. Maar goed het komt allemaal op hetzelfde neer. Ben je geïnteresseerd in een gebed voor Voorspoed en Zegeningen, klik dan hier. Trust your vibes, energy doesn't lie. En wees lief voor jezelf, ik dacht ik herinner je er even aan...Tot aan een volgende keer.

Leave a Reply