Bid en u zal gegeven worden, zoekt en gij zult vinden

Bid en u zal gegeven worden, dat gaat over de onvoorstelbare mogelijkheden die ieder mens in zich draagt. Dat is hetgeen wat Jezus Christus ons duidelijk wilde maken.

Jezus Christus zei: dat alle gebeden beantwoord worden. Doch als het gebed zelf verbrokkeld en of krachteloos is, dan zal het antwoord net zo zijn. Want als onze gebeden besluiteloosheid uitstralen, dan ontvangen we een kopie van ons zelfgeschreven getuigschrift.

Bid en u zal gegeven worden

Als we al eerste al niet geloven in datgene wat we tijdens het gebed uitspreken, staat het resultaat in directie verhouding tot ons ongeloof. Dat is toch vrij logisch?

Wij als mens bestaan zowel hier als daar. Dat is ook het teken van het kruis, de horizontale lijn en de verticale lijn. Alles wat bestaat heeft een “etherisch dubbel , of anders gezegd een tegenhanger in het onzichtbare.

Bid en u zal gegeven worden: door middel van de etherische krachten is de mens ongetwijfeld gemaakt naar Gods gelijkenis. Doch bijna allemaal moeten we wel een ontzettend groot doorzettingsvermogen hebben, als we de strijd om hieraan uitdrukking te geven zonder de hulp van de engelen willen winnen.

Bidden dat houdt in dat we onze problemen en tegenslagen helemaal overgeven aan diegene die ons kunnen helpen, wanneer zijn onze aanroep horen.

Jezus Christus had een intensief contact met de onzichtbare wereld. Hij aarzelde dan ook niet om in de geest met hun te communiceren. Jezeus Christus gebruikte het Onze Vader gebed, als het allerbelangrijkste en ook als het inleidende gebed (bid en u zal gegeven worden). Hij wist als geen ander dat het Onze Vader gebed een mystieke kracht had. Wil je daarover meer lezen? Klik dan hier. 

Zoekt en gij zult vinden

Onderaan dit artikel, tref je die link nog eens aan. Alles wat in alle dimensies bestaat, dat zou je kunnen vergelijken met een dubbele spiegel. Een dubbele spiegel waarbij de ene kant de andere reflecteert.

Anders gezegd: de mens zou dus een weerspiegeling van zijn gedachteprocessen kunnen zijn. Als je dit volgt, dan besef je ook gelijk dat Haat een gif is, een gif dat niet degene voor wie het bedoeld is aantast, maar voor hem die het gebrouwen heeft. Vermijd dus wrok en of haat opdat je er niet door verteerd wordt. Vertrouw hierin op je eigen zelfverzekerdheid.

Bid en u zal gegeven worden: bid om hulp wanneer je jezelf zorgen maakt. Echt geluk ontstaat door vriendelijke gedachten en de hulp van engelen. Niemand onder ons zal helemaal zonder moeite door het leven gaan, onthoud daarom dat droefheid grotendeels door het denken bepaald wordt.

Wees stil wanneer het spreken niet perse noodzakelijk is, want de stilte kan je innerlijke kracht opwekken die door te veel praten verspild zou kunnen worden.

Bid en u zal gegeven worden: Probeer wat te bidden. Voordat je begint met een persoonlijk gebed moet je jezelf realiseren dat het Onze Vader gebed altijd het eerste inleidende gebed moet zijn. Daarna hoef je niet te bidden met lange theologische woorden die eigenlijk niets betekenen. Hou het gewoon simpel alsof je een goede vriend in vertrouwen neemt.

Vertel aan de Engelen (aan de werkers van God) waar de schoen het meeste wringt. En geef aan dat je hulp nodig hebt, omdat je jezelf nu ongelukkig voelt. Maak ze duidelijk dat iets jou pijn doet en dat die pijn op dit moment moeilijk te verdragen is. Stort gewoonweg je hart uit.

Bye te way:

het zou niet voor het eerst zijn dat er iets mis gaat in een huwelijk en of relatie, de positieve oplossingen daarvoor vind je onder deze link van relatieproblemen, relatiestress. Mocht je online een kaarsje willen branden dan kan dat ook en wel onder deze link kaarsje branden.

Geschreven door: Alicia

Sharing with friends is Caring

Geef een reactie