Boze oog weghalen, hoe doe je dat?

Het boze oog weghalen is een zoekwoord waar veel naar gezocht wordt. En dat is niet voor niks. We kennen allemaal wel de uitspraak: als blikken konden doden.

Elke kracht, die voortkomt uit de behoefte om eenheid en harmonie te scheppen is lichtend en wit.

En elke poging om je eigen wezen ten koste van iemand anders te bevorderen is duister en demonisch.

Ook nu nog in deze tijd geldt, dat de menselijke gedachte vooral wanneer zij wordt gesteund door de gevoelens en het onderbewustzijn een zeer grote macht kan uitoefenen over de materie en andere schepsels.

Elke poging om anderen te schaden, bijvoorbeeld door anderen te haten wordt men vatbaarder voor demonische krachten. Vandaar dat deze pogingen gevaarlijk worden geacht voor de menselijke ziel.

Het Boze oog weghalen

Zoals ik al aangaf wordt er heel veel gezocht op het boze oog weghalen, zwarte magie, voodoo en al die andere duisteren krachten.

Mensen kunnen elkaar ophemelen, maar mensen kunnen elkaar ook helaas afbreken.

Van oudsher kennen we al het verschil tussen licht en donker. Het verschil tussen het goede en het kwade. Dit werd ons al in de Bijbel duidelijk gemaakt, maar ook vele andere soorten religies, heilige geschriften praten hierover.

Een wijze raad: deel je problemen en plannen met niemand meer. Want dat kan negative forces oproepen. Gebruik hierin je zelfverzekerdheid.

Ze zeggen wel eens: zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten. Als je oprecht en integer bent dan is het vanzelfsprekend dat je jouw problemen en of plannen met mensen wilt bespreken die je dierbaar zijn. Je gaat er dan alleen vanuit dat ze het goed met je voorhebben, net zoals jij het goed met anderen voorhebt.

Maar het is ook vaak gebleken: dat diegene die vandaag je vriend is morgen je vijand kan zijn. In Italië zeggen ze wel eens vaker: pas op, want wie vandaag je vriend is kan morgen je vijand zijn en al wat hij of zij dan weet kan hij of zij tegen je gaan gebruiken.

Daar zit natuurlijk altijd een vorm van waarheid in, er zijn nu eenmaal mensen die erop kicken om gebruik te maken van je kwetsbaarheid. Deze mensen worden ook wel eens de energiezuigers genoemd.

Het boze oog weghalen, kun je doen door je geestelijke energie te vergroten. Hoe doe je dat? Dat doe je door te bidden. This will protect you from peoples negatief energies.

Er bestaan ook veel amuletten voor: het boze oog weghalen. Maar goed dat is dan iets wat je draagt en waarin je gelooft. Doch als je jouw geestelijke energie vergroot: dan kan dat weer een ander effect hebben op het: boze oog weghalen. Het komt dan van binnen uit en niet alleen door iets wat je op je lichaam draagt.

Denk: ik zoek mijn hulp bij de Heer van het ochtend gloren tegen het kwaad van de afgunstige, als die afgunstig mocht zijn.

Generatievloek en andere vloeken opheffen

Op mijn Blog tref je verschillende artikelen aan die de onderwerpen van negatieve invloeden en energie behandelen.
Zo is er een artikel over: het opheffen van een generatievloek en een artikel over vloeken opheffen.

In een van deze artikelen heb ik ook een video geplaatst van een 91 jarige Italiaanse Pater die in Rome woont. Hij werkt al meer dan 30 jaar als exorcist.

Als je de Italiaanse taal niet verstaat, dan is dat geen probleem. Want op een gegeven moment merk je wel wanneer hij begint met bidden. Luister er gewoon op je gemak naar.

Tegenslagen

Het is nu eenmaal een feit dat er veel mensen zijn, die de ene tegenslag en of teleurstelling na de ander krijgen te verwerken. Het is ook een feit dat er mensen zijn, die het altijd voor de wind gaat en die nauwelijks tegenslagen in hun leven krijgen.

Dit weten we allemaal wel, vandaar dat het ook logisch is dan veel mensen zoeken op het: boze oog weghalen, op vloeken, op het verwijderen van zwarte magie en ga zo maar door.

Men gaat dan op zoek, naar handreikingen die zouden kunnen helpen. In dit geval: het boze oog weghalen.

Vergeet nooit: dat het Onze Vader de sleutel is tot de dag en de nacht. Het geloof in het Goddelijke wat we allemaal in ons hebben, dat staat in principe los van welke Religie dan ook.

Jezus Christus was de enige, die de bewijzen aanleverde van het genezen van de mensen. Jezus Christus was de enigste die mensen kon genezen, door de duisternis bij ze weg te halen.

In een van die andere artikelen die ik hierboven genoemd heb, geef ik meer uitleg hierover.

Het is nu eenmaal een feit dat mensen bewust of onbewust een andere ziel kunnen beschadigen.

Voor sommige mensen is: het boze oog weghalen, puur bijgeloof. Maar dat is altijd makkelijk om uit te spreken als je nooit tegenwind in je leven hebt gekend.

Doch sommige mensen begrijpen, hoe verschillende aspecten vanuit de spirituele wereld een rechtstreeks effect kunnen hebben op mensen.

De georiënteerde golven die geactiveerd zijn in een persoon, naar een ander persoon toe kan nu eenmaal negatieve energie aan de ander sturen. Vandaar dat het vaak niet voldoende is om enkel een amulet te dragen. Maar is het veel belangrijker om je geesteskracht te versterken en dat kun je doen door te bidden.

Dit geldt ook voor: het boze oog weghalen, het boze oog verwijderen.

Want vele mensen doen anderen soms kwaad, alleen al door hun negatieve geesteskracht uit te zenden. Vandaar dat het belangrijk is om jezelf hierin te beschermen.

Bye te way:

het zou niet voor het eerst zijn dat er iets mis gaat in een huwelijk en of relatie, de positieve oplossingen daarvoor vind je onder deze link van relatieproblemen, relatiestress. Mocht je online een kaarsje willen branden dan kan dat ook en wel onder deze link kaarsje branden.

Geschreven door: Alicia

Sharing with friends is Caring

Geef een reactie