Zelfvertrouwen

Date tips, voor welke situaties moet je altijd op je hoede blijven?

Als je op zoek bent naar enkele date tips, dan sta je open om via internet een contact aan te gaan. Date tips kunnen van pas komen als je op zoek bent naar een leuke relatie. Het internet biedt ons meer mogelijkheden dan ooit tevoren.

Doch het is niet allemaal goud wat blinkt

Date tips

Date tips 1

Als je aan het daten bent of besloten hebt om te gaan daten, blijf dan ook op je hoede als je echt op zoek bent naar een serieuze relatie.

Er zijn duizenden mannen en of vrouwen die alleen maar geïnteresseerd zijn in het vleselijke. Ik denk dat je wel begrijpt hoe ik dit bedoel? M.a.w. er zijn er duizenden die enkel en alleen op zoek zijn naar lust. En wel onder het “mom” van ik zoek een relatie.

Uiteraard geven niet alle daters dit vooraf aan, want dan zouden ze hun eigen ruiten ingooien. Wees dus alert als je hieraan niet ten prooi wilt vallen.

Date tips 2

Er zijn ook genoeg daters die je naar de mond toe zullen praten. Ze gaan je vertellen wat je wens te horen. En achteraf merk je dat de woorden niet in balans zijn met de daden, met alle gevolgen van dien. Deze daters zijn dus al vooraf berekend bezig.

Date tips 3

Sommige potentiële daters kunnen zich voordoen als single, terwijl ze toch gehuwd zijn. En of nog in een lat-relatie zitten, in het weekend hoor je dan ook vaak niets meer van ze tot aan de maandag. Hou er rekening mee dat niet iedereen even eerlijk en oprecht is. Uiteraard zullen ze dat wel allemaal beweren, althans diegene die manipulatief bezig zijn.

Date tips 4

Als je een keuze maakt uit een van de vele datingsites, kijk dan naar de reviews. Er zijn namelijk sommige datingsites die werken met nep profielen. Die personen die achter een nep profiel zitten worden ook wel moderators genoemd. Ze houden je aan de praat maar zullen nooit en ten nimmer met je afspreken. Waarom? Omdat ze alleen als moderator werken bij de desbetreffende datingsite.

Vaak zijn dit datingsites die met credits werken, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn.

Een gratis profiel aanmaken op datingsites, kan bijna bij elke datingsite. Datingsites die met nepprofielen werken, kunnen je dan (de moderators) tijdens je gratis lidmaatschap berichtjes sturen. Zonder een volledig lidmaatschap kun je deze berichtjes vaak niet lezen, dan zorgt er voor dat iemand zich lid gaat maken. En ja soms komt het wel eens voor dat nadat je jezelf lid hebt gemaakt dat je dan geen enkel berichtje meer ontvangt.

Goh hoe zou dat nou kunnen? Wees op je hoede en vertrouw niet alles en iedereen.

Date tips 5

Als je op zoek bent naar een potentiële partner, dan zou mijn advies zijn:

  • Zoek iemand die op jouw golflengte zit. Waarom? Wel… als je te verschillend van elkaar bent, dan gaat vaak de energie altijd eerst naar de gebruiksaanwijzing van de ander toe. En als dat keer op keer gebeurd dan kan dat “slopend” voor je zijn. Deze energie zou je beter kunnen besteden aan de relatie zelf. Dat gebeurt ook meestal als bijna ongeveer op dezelfde golflengte zitten.

Date tips 6

Iemand die echt in jou als persoon geïnteresseerd is, zal zich ook de moeite nemen om je wat beter te leren kennen. Hij of zij richt zich dan ook op het Geestelijke en niet puur en alleen op het vleselijke.

Bye te way:

het zou niet voor het eerst zijn dat er iets mis gaat in een huwelijk en of relatie, de positieve oplossingen daarvoor vind je onder deze link van relatieproblemen, relatiestress. Mocht je online een kaarsje willen branden dan kan dat ook en wel onder deze link kaarsje branden.

Geschreven door: Alicia

Sharing with friends is Caring

Niemand is perfect, maar er is altijd wel iemand tussen de massa in... die gelijkgestemd is. Voldoende kennis, zelfvertrouwen en de juiste mensen om je heen, zullen jou helpen bij je zelfontwikkeling en geven je het gevoel geliefd te zijn. In plaats van overal aan te moeten blijven trekken, verloopt alles opeens vanzelf. Als je geïnteresseerd in een of meerdere onbaatzuchtige handreikingen m.b.t  relatiestrubbelingen, stress en of relatieproblemen. Snuffel dan eens op je gemak door deze pagina heen. Neem er desnoods een kopje koffie of thee bij. Heb je de behoefte om voor jezelf of voor iemand anders een online kaarsje te branden (om welke reden dan ook) ga dan naar deze pagina. Ik geloof niet in Religies, maar wel in het Goddelijke deel wat we in onszelf hebben. Ons Hogere Zelf, Ik Ben, zoals anderen het vaak benoemen. Maar goed het komt allemaal op hetzelfde neer. Ben je geïnteresseerd in een gebed voor Voorspoed en Zegeningen, klik dan hier. Trust your vibes, energy doesn't lie. En wees lief voor jezelf, ik dacht ik herinner je er even aan...Tot aan een volgende keer.

Leave a Reply