De weg naar succes, hoe werkt dat achter de schermen?

De weg naar succes is een weg, die uitnodigend is. Het is ook een weg we allemaal wel zouden willen belopen. Voordat je de weg naar succes gaat bereiken,  gebeurd er het e.e.a. achter de schermen. En wat gebeurd er dan achter de schermen?

 • Je gaat werken aan jezelf vertrouwen
 • Je gaat werken aan je eigenwaarde
 • Je blijft je dromen omarmen
 • Je blijft je focussen op het doel
 • Je beseft dat iedere NEE je dichter bij de JA brengt
 • Je zorgt ervoor dat je in Balans blijft
 • Je blijft signalen aan je onderbewustzijn en of Christusbewustzijn afgeven
 • Je blijft je innerlijke kracht aanboren
 • Je blijft in jezelf geloven
 • Je laat je door niemand ontmoedigen
 • Je gebruikt je doorzettingsvermogen en wilskracht
 • Je realiseert je dat je het e.e.a. al bereikt hebt en dat dit je ook gaat lukken

De weg naar succes

Om de weg naar succes te blijven belopen zijn er dus een aantal dingen nodig. Uiteraard heeft iedereen wel eens een moment dat men ontmoedigd raakt op de weg naar succes. Maar ook dat is menselijk en heel normaal.

Het gaat allemaal niet van een leie dakje en dat geldt ook voor het belopen van de weg naar succes. Ieder succesvol persoon kan je hier wel wat meer over vertellen.

De weg van succes gaat vaak van mislukking tot mislukking. Doch zonder het verlies van enthousiasme. Falen is niet fataal, het is de moed om door te gaan die telt. Uiteraard speelt ook altijd een klein stukje geluk mee (op het juiste moment op de juiste plaats etc.) Niemand maakt mij wijs dat dit laatste niet ook meespeelt.

De Geest

Ieder gedachte heeft een potentie en dat kun je gebruiken op de weg naar het succes. Vandaar dat ik in bovenstaande rijtje de signalen aan je onderbewustzijn benoemd heb.

De weg naar succes zal eerst moeten gaan rijpen in je Geest. Alles wat nog niet gerijpt is in de Geest zal onzichtbaar blijven.

Enkele voorbeelden:

Diegene die het licht en of wifi heeft uitgevonden, was er eerst mee bezig in zijn Geest. Diegene die de auto en of het vliegtuig heeft uitgevonden, was er ook eerst mee bezig in zijn Geest.

En op het moment dat het gerijpt was in de Geest kwam het van het onzichtbare naar het zichtbare toe.

De weg naar het succes werkt nu eenmaal op deze manier.

Deze voorbeelden mogen je duidelijk maken dat alles eerst gerijpt moet worden in de Geest. Hoe je het ook wend of keert.

Het Lichaam

Het lichaam dat je kunt zien en aanraken kan je niet naar de weg van succes brengen. Het lichaam is een volger en geen leider.

Waarom zijn zo weinig zoekende, vinders geworden? Omdat niet iedereen weet hoe zich een zaadje kan rijpen in de Geest. Hoe je iets van het onzichtbare naar het zichtbare toe kunt halen. Het Christendom, de Bijbel geven hier ook enkele mooie voorbeelden van.

Tijdens de weg naar succes

Hoe meer jij je richt op je Geest (hier wordt niet alleen het denken mee bedoeld). Des te hoger wordt jouw trillingsfrequentie. We weten allemaal wel dat negatieve gedachtes, een zeer lage trillingsfrequentie hebben. En dat positieve gedachtes, een hogere trillingsfrequentie hebben.

Op dat hogere energieniveau heeft negativiteit niet meer zo’n vat op je. En omdat het minder vat op je heeft ga je weer nieuwe omstandigheden aantrekken.

Nieuwe omstandigheden die weer een afspiegeling zin van deze hogere frequentie. Dit is belangrijk om te onthouden op jouw weg naar succes.

Bye te way:

het zou niet voor het eerst zijn dat er iets mis gaat in een huwelijk en of relatie, de positieve oplossingen daarvoor vind je onder deze link van relatieproblemen, relatiestress. Mocht je online een kaarsje willen branden dan kan dat ook en wel onder deze link kaarsje branden.

Geschreven door: Alicia

Sharing with friends is Caring

Geef een reactie