Eigen waarde

Dromen verwezenlijken, welke magische zin helpt hierbij?

Dromen verwezenlijken? Hoe heerlijk zou dat zijn? Ik zou willen dat alle mensen voorbestemd zijn om in vrede met zichzelf te leven, vol met vreugde en blijdschap. Helaas is dat niet altijd zo, want het leven zit vol met ups en downs. En het is de kunst van het leven om zo goed mogelijk met de downs te kunnen omgaan, alhoewel dat niet altijd meezit. Want er zijn soms mensen die echt teveel voor hun kiezen krijgen.

Als het waar is dat we geschapen zijn om intens te mogen leven, dan zou het “dromen verwezenlijken” ook mogelijk moeten zijn. Verderop in dit artikel zal ik je een magische zin mededelen die jou kan helpen om het proces van: dromen verwezenlijken in gang kan zetten.

Dromen verwezenlijken

Heel vaak zien we onszelf verzeild raken in ongelukkige situaties. Ongelukkige situaties waarin we niets anders kunnen doen “dan er maar het beste van maken”.

Ergens, op een of andere manier, moet er dan iets misgegaan zijn. Dat kan natuurlijk heel veel verschillende oorzaken hebben. De ene mens is al vanaf zijn geboorte “gemagnetiseerd met liefde, geborgenheid, affectie, eigenwaarde en zelfvertrouwen. Dank zij hun ouders en de ander mens gaat van jongs af aan een “lijdensweg” op.

Als je als mens niet gemagnetiseerd bent, dan is er van jongs af aan een gebrek geweest. Datgene wat er voor zorgt om tot volledige ontplooiing te komen. En als dat er is dan is het doel van “dromen verwezenlijken” een stuk moeilijker.

Maar iets wat moeilijker is, wilt niet zeggen dat het dan ook niet haalbaar is. Natuurlijk is het dan ook haalbaar maar het kost gewoonweg veel meer moeite, om het proces van “dromen verwezenlijken” in gang te kunnen brengen.

Waarom? Omdat iemand die kwetsbaar is en of teveel teleurstellingen in zijn leven heeft meegemaakt er vaak moeite voor moet doen om in positieve gedachtes te blijven.

Dit komt omdat onderweg het licht verflauwd is en dat is triest genoeg.

Wij als mens bestaan uit een drie eenheid. Wij zijn allemaal een samenstel van Ziel, Geest en Lichaam. Dat houdt in dat we op al deze 3 niveaus ook onze verlangens en behoeftes hebben. En daar hoort ook het proces van “dromen verwezenlijken” bij.

Je moet een doel in je leven kunnen hebben. Wanneer mensen intens leven, wanneer ze krachtig JA tegen het leven zeggen en tegen de liefde dan is er een grotere kans dat hun proces: “dromen verwezenlijken” eerder op gang komt.

En dat is misschien soms moeilijk, maar wel beter dan voorgoed leven in twijfels angsten en of schuldgevoelens.

Liefde

Liefde kan voorwaardelijk of onvoorwaardelijk gegeven worden. Een andere mogelijkheid is er niet. Of ik koppel een aantal voorwaarden aan de liefde of ik doe dit niet. Doch de enige soort liefde die ons daadwerkelijk helpt om gelukkig te zijn, is die liefde welke geen condities stelt..

Want die liefde is een verbintenis die tevredenheid, geborgenheid en de ontplooiing van de geliefde persoon beoogt. En vice versa.

De magische zin

De magische zin om het proces: dromen verwezenlijken in gang te kunnen zetten.

Waarom is deze zin magisch? Deze zin is magisch omdat je dan een zin kiest zonder verzet. Dit heeft te maken met het proces van het bewuste en het onderbewuste in onszelf. In een van mijn andere artikelen kun je daar weer meer over lezen.

Als je een zin kiest die zonder verzet, kopzorgen, druk of problemen dan hakt dat in op het onderbewustzijn en op het bewuste. Dat is nu te uitgebreid en te lang om uit te leggen. Vertrouw en bouw gewoon op die zin als je het proces van: dromen verwezenlijken in gang wilt zetten.

Deze magische zin is: zou het niet fijn zijn!

  • Zou het niet fijn zijn, als ik de meest geweldige partner vind die net zo dol is op mijn als ik op hem
  • Zou het niet fijn zijn, als er dicht bij mij in de buurt iemand is, die iemand zoals ik zoekt
  • Zou het niet fijn zijn, als mijn spijsvertering wat sneller zou gaan werken waardoor ik niet al te streng hoef te diëten
  • Zou het niet fijn zijn, als mijn kinderen goed terecht zouden komen
  • Zou het niet fijn zijn, als het me financieel wat beter gaat
  • Zou het niet fijn zijn, als ik dat huurhuis snel zou vinden

Ik heb hier nu maar enkele voorbeelden benoemd, uiteraard kun je hier zelf je droom en of wens invullen. Je kiest dan gewoon dat wat nu belangrijk voor je is in je leven. Om het proces van: verlangen en dromen verwezenlijken te kunnen activeren. Dus gebruik hierin je zelfverzekerdheid en leer jezelf aan om te zeggen: zou het niet fijn zijn als….

Heb voldoende zelfvertrouwen in je Hogere Zelf, in het Goddelijke wat zich in jezelf bevindt. Communiceer met je onderbewustzijn. Dit kun je het beste doen, voordat je gaat slapen. Laat je wensen in vervulling gaan.

Het streven daarnaar is ook onderdeel van je eigenwaarde. De waarde die je aan jezelf toekent. Ga voor je hartenwens! Want een ieder mens heeft recht om in volheid gelukkig te kunnen zijn, streven naar je dromen mag altijd!

Hulp inroepen van Engelen, plaats jezelf op de juiste frequentie (Tip!)

Bye te way:

het zou niet voor het eerst zijn dat er iets mis gaat in een huwelijk en of relatie, de positieve oplossingen daarvoor vind je onder deze link van relatieproblemen, relatiestress. Mocht je online een kaarsje willen branden dan kan dat ook en wel onder deze link kaarsje branden.

Verschillende video’s die je kijk op het leven DAADWERKELIJK kunnen veranderen, kies die video uit die vandaag bij je past.

Geschreven door: Alicia

Sharing with friends is Caring

Niemand is perfect, maar er is altijd wel iemand tussen de massa in... die gelijkgestemd is. Voldoende kennis, zelfvertrouwen en de juiste mensen om je heen, zullen jou helpen bij je zelfontwikkeling en geven je het gevoel geliefd te zijn. In plaats van overal aan te moeten blijven trekken, verloopt alles opeens vanzelf. Als je geïnteresseerd in een of meerdere onbaatzuchtige handreikingen m.b.t  relatiestrubbelingen, stress en of relatieproblemen. Snuffel dan eens op je gemak door deze pagina heen. Neem er desnoods een kopje koffie of thee bij. Heb je de behoefte om voor jezelf of voor iemand anders een online kaarsje te branden (om welke reden dan ook) ga dan naar deze pagina. Ik geloof niet in Religies, maar wel in het Goddelijke deel wat we in onszelf hebben. Ons Hogere Zelf, Ik Ben, zoals anderen het vaak benoemen. Maar goed het komt allemaal op hetzelfde neer. Ben je geïnteresseerd in een gebed voor Voorspoed en Zegeningen, klik dan hier. Trust your vibes, energy doesn't lie. En wees lief voor jezelf, ik dacht ik herinner je er even aan...Tot aan een volgende keer.

Leave a Reply