Een blauwtje lopen, eerste hulp bij een afwijzing van een date

Een blauwtje lopen is ook een ervaring, die je kan leren om een afwijzing in een aanwijzing te veranderen. Een blauwtje lopen hoeft niet altijd negatief te zijn.

Ieder mens is uniek en ieder mens is goed zoals hij of zij is. En we zijn allemaal geschapen om betekenis te hebben. Is het niet voor de ene persoon, dan wel voor de andere.

Wat de ene persoon niet goed aan iemand vind, dat kan voor een ander weer geweldig zijn. Een blauwtje lopen is dus iets wat je jezelf dus nooit persoonlijk moet aantrekken. Een blauwtje lopen is geen vreselijk ding, maar gewoonweg een voorval wat plaats vind.

Natuurlijk is het voor niemand fijn om een “nee” te horen, wees er gewoon ontvankelijk voor en laat het dan weer wegebben met de tijd. Dat waait wel weer over, dat is iets waar we allemaal wel eens mee te maken krijgen.

Waak ervoor dat je jouw onzekere gevoelens niet vergelijkt met iemand anders. Niemand is perfect en een ieder mens heeft wel zijn of haar verbeterpunten.

Sommigen zullen niet op je vallen en anderen weer wel. Nou en, wat geeft dat?

Daarbij brengt iedere “nee” je weer dichter bij een “ja zo is het nog altijd geweest en zo zal het ook altijd zijn.

Een blauwtje lopen

Niemand is volmaakt en zodra je inziet dat elke afwijzing ook weer zijn voordelen kan hebben. Dan weet je ook beter om te gaan met het proces van: een blauwtje lopen. Je hoeft een afwijzing dan niet langer als negatief te ervaren.

Het is ook beter als je het proces van een blauwtje lopen, makkelijker naast je neer kunt leggen. Want anders blijf je obstakels zien en dan ben je al verslagen voordat je de volgende keer weer begint om iemand het hof te maken. Of een date aangaat.

Verschillende mensen

Je hebt massa’s miljarden mensen, die allemaal anders van elkaar zijn. En al die mensen hebben ook weer een persoonlijke smaak. En die persoonlijke smaak die kan verschillende oorzaken hebben.

Enkele voorbeelden:

  • Een man kan een type vrouw zoeken die qua uiterlijk of qua karakter op zijn moeder lijkt.
  • Een man kan een bepaald type vrouw zoeken, die hem qua uiterlijk absoluut niet herinnerd aan zijn ex relatie.
  • Een man kan een bepaald type vrouw zoeken, die net wel qua uiterlijk iets van zijn ex wegheeft.
  • Een man kan op precies het tegengestelde vallen, als dat hij zelf is
  • En zo kan ik nog wel tientallen voorbeelden benoemen

Een blauwtje lopen is dus altijd een gevolg van een oorzaak. En die oorzaak die ligt nooit bij jou, sterker nog je moet die oorzaak nooit in jezelf gaan zoeken als je er gewoon netjes en verzorgd uit ziet.

Daarnaast ligt het ook altijd aan de energievelden die zich overlappen tijdens een ontmoeting. Ieder mens is zich hier misschien niet zo bewust van. Maar het heeft zeker wel invloed. En dat heeft met het Aura veld te maken. Dat Aura veld wat we allemaal om ons heen hebben.

Denk maar eens aan het voorbeeld: dat je iemand ergens ziet binnenkomen of staan en dat je gelijk het gevoel krijgt van: ik moet die persoon niet. En dat terwijl je die persoon nog niet eens hebt leren kennen. Dat heeft allemaal te maken met het energieveld wat de mens om zich heen heeft.

Als je deze dingen beseft, dan is het helemaal niet meer erg om een blauwtjes te lopen. Omgaan met een afwijzing, klik daarvoor hier. 

Bye te way:

het zou niet voor het eerst zijn dat er iets mis gaat in een huwelijk en of relatie, de positieve oplossingen daarvoor vind je onder deze link van relatieproblemen, relatiestress. Mocht je online een kaarsje willen branden dan kan dat ook en wel onder deze link kaarsje branden.

Geschreven door: Alicia

Sharing with friends is Caring

Geef een reactie