Zelfvertrouwen

Foute mannen? Of Foute vrouwen? Hoe kun je ze doorzien?

Foute mannen of foute vrouwen, zullen nooit transparant over hun gevoelens en of denkwijze zijn. Foute mannen en of vrouwen zijn namelijk meesters in het manipuleren. En om hier doorheen te kunnen prikken is niet altijd even makkelijk.

Een handvat om door foute mannen heen te kunnen prikken is om hun woorden te vergelijken met hun daden. Wat zegt hij? Wat doet hij? Is dat in balans? Nee bij foute mannen is dat nooit in balans! In het begin misschien wel, maar een tijdje later vallen ze door de mand.

Foute mannen en of foute vrouwen

Ik zal steeds het voorbeeld van foute mannen aanhalen, in de wetenschap dat ook sommige vrouwen zo kunnen zijn.
Foute mannen, zijn niet intrinsiek geïnteresseerd in de ander. Foute mannen zijn alleen maar op een berekende manier geïnteresseerd in de ander. Ze willen alleen maar een bepaald doel najagen.

Wat kan dat doel zijn?

  • Op zoek naar materialisme
  • Op zoek naar lust (puur en alleen gericht op het vleselijke)
  • Op zoek naar gezelligheid en geborgenheid

Foute mannen zijn dus enkel en alleen geïnteresseerd in het feit dat ze iemand kunnen gebruiken. Het maakt nu even niet uit waarvoor ze iemand willen gebruiken. Want daar kan ik wel talloze voorbeelden van gaan geven.

Maar uit bovenstaand rijtje kun je al genoeg informatie voor jezelf halen. Foute mannen die gebruik willen maken van iemand anders, gaan dus heel voorzichtig en manipulatief te werk. Ze houden ervan om je met woorden te strelen, ze prijzen je gelijk de hemel in. Ze krikken je Ego in een mum van tijd op. Ze laten je bewijze van spreken gelijk geloven, dat jij eindelijk jouw droomprins ontmoet hebt.

Terwijl ze je misschien nog niet eens ontmoet hebben (via de chat op een datingsite). Ze gooien gelijk al hun charmes in de lucht, zodat ze naderhand alles van je gedaan kunnen krijgen. Ze zijn zo geslepen met hun woordkeuze, vandaar dat het perfecte manipulators kunnen zijn.

Liefde

Er zijn maar twee vormen van liefde, dat is de onvoorwaardelijke liefde en de voorwaardelijke liefde. Een andere keuze is er niet.

Als je in een onvoorwaardelijke liefde zit, dan weet je dat dit niet te vergelijken is met een voorwaardelijke liefde en vice versa.

Als er echte liefde in het spel is, dan zijn jouw gevoelens, emoties en verlangens voor hem even belangrijk als de zijne. Als je op die weg zit dan zit je goed. Want van daaruit kun je samen heel veel mooie dingen opbouwen.

Mensen veranderen niet zomaar, maar het is de manier waarop ze naar elkaar gaan kijken die wel opeens kan veranderen.

Als je een of meerdere ervaringen hebt gehad met foute mannen. Blijf daar dan niet over treuren zie het als een levensles. Probeer je verdrongen gevoelens weer terug te krijgen, want naarmate je jouw gevoelens verliest, verlies je ook het contact met jezelf.

Blijf er ook niet over piekeren, piekeren heeft geen zin. Door te blijven piekeren vermenigvuldig je die gedachtes alleen maar keer op keer. Waarom zoeken verkeerde mannen een seksbuddy? Klik daarvoor op deze interne link

Bye te way:

het zou niet voor het eerst zijn dat er iets mis gaat in een huwelijk en of relatie, de positieve oplossingen daarvoor vind je onder deze link van relatieproblemen, relatiestress. Mocht je online een kaarsje willen branden dan kan dat ook en wel onder deze link kaarsje branden.

Verschillende video’s die je kijk op het leven DAADWERKELIJK kunnen veranderen, kies die video uit die vandaag bij je past.

Geschreven door: Alicia

Sharing with friends is Caring

Niemand is perfect, maar er is altijd wel iemand tussen de massa in... die gelijkgestemd is. Voldoende kennis, zelfvertrouwen en de juiste mensen om je heen, zullen jou helpen bij je zelfontwikkeling en geven je het gevoel geliefd te zijn. In plaats van overal aan te moeten blijven trekken, verloopt alles opeens vanzelf. Als je geïnteresseerd in een of meerdere onbaatzuchtige handreikingen m.b.t  relatiestrubbelingen, stress en of relatieproblemen. Snuffel dan eens op je gemak door deze pagina heen. Neem er desnoods een kopje koffie of thee bij. Heb je de behoefte om voor jezelf of voor iemand anders een online kaarsje te branden (om welke reden dan ook) ga dan naar deze pagina. Ik geloof niet in Religies, maar wel in het Goddelijke deel wat we in onszelf hebben. Ons Hogere Zelf, Ik Ben, zoals anderen het vaak benoemen. Maar goed het komt allemaal op hetzelfde neer. Ben je geïnteresseerd in een gebed voor Voorspoed en Zegeningen, klik dan hier. Trust your vibes, energy doesn't lie. En wees lief voor jezelf, ik dacht ik herinner je er even aan...Tot aan een volgende keer.

Leave a Reply