Onzekerheid

Hard to get spelen, moet dat nu? Ja soms wel en soms niet

De term hard to get spelen komt steeds vaker ter sprake. Het spelletje hard to get spelen kan zeker zijn voordelen hebben,  maar soms heeft het ook menige nadelen.

Jezelf zijn en blijven heeft mijn persoonlijke voorkeur i.p.v. het hard to get spel. Maar dat is mijn persoonlijke mening. En mijn persoonlijke mening hoeft helemaal niet jouw mening te zijn.

Hard to get

I.p.v hard 2 get spelen is het gewoon van belang dat je er bij het eerste contact, al niet vanuit gaat dat jullie een relatie hebben.

Want het hard to get spelletje kan soms best wel vermoeiend zijn, je zet je jezelf in een rol neer, die misschien helemaal niet bij je hoort. Hoe vermoeiend kan dat zijn?

Doe het gewoon rustig aan en weloverwogen. Wat houdt dat in:

  • App niet teveel tussendoor
  • Wacht op zijn app voordat je zelf weer een app stuurt
  • Loop een man niet achterna, want als je dat in het begin al doet zal dit zo blijven en dat wil je toch niet
  • Laat hem merken dat je zelfverzekerd bent
  • Als je een afspraak hebt gehad, laat hem dan pas een tijdje erna weten hoe je het vond
  • Als hij het je ter plekke vraagt, dan kun je ter plekke antwoord geven
  • Anders wacht je gewoon even af, in die tussentijd kun je ook even alles goed laten bezinken
  • Observeer jezelf en kijk wat het met je doet, neem daar gerust een paar uurtjes en of een dag de tijd voor

Stel de intimiteit zo lang mogelijk uit, bekijk eerst eens hoe het zich tussen jou en hem gaat ontwikkelen. Op die manier voorkom je ook dat hij je zou kunnen gebruiken voor een one night stand. Dus hier kun je wel heel zeker het spel hart to get spelen.

Hoe je het ook wendt of keert, een man vind het altijd leuk als hij de eerste initiatieven kan nemen. Van oudsher af aan voelt een man zich al als de jager.

Een man moet moeite voor je doen, als hij dat in het begin al niet doet dan is dat geen goed teken. Het begint dan al verkeerd.

Let er ook op dat de man betrokken bij je is, daar bedoel ik mee te zeggen. Kijk of hij ingaat op datgene wat je tegen hem gezegd. Gaat hij erop in? Of begint hij weer al gelijk over zichzelf te praten? Hoort hij alleen wat je zegt? Of luistert hij ook echt naar je?

Hard 2 get

Als je echt op zoek bent naar een serieuze relatie, bekijk dan of hij zich ook interesseert voor jouw gevoelens en emoties. Krijg je het gevoel van eenheid als je met hem communiceert? Is er interactie? Hier kun je het hard to get spelen, los laten. Wees gewoon jezelf.

Praat hij je naar je mond toe? Of krijg je seintjes van je intuïtie dat hij echt meent wat hij zegt? Als je twijfels hebt, dan kun je hier ook het spel hard to get spelen.

Zit hij op ongeveer de zelfde golflengte als jij? Dat is wel enigszins van belang want anders gaat de meeste energie naar de gebruiksaanwijzing van de ander toe. En dat kan energieslopend zijn. Waarom zou je jezelf die extra stress op de hals halen? Maak hem gewoon duidelijk dat dit niet je ding is.

Als je een relatie krijgt dan is het de bedoeling dat je jezelf bij voelt bij zijn aanwezigheid en niet dat er vanaf het begin af aan al stress is omdat je elkaar niet begrijpt.

Als je hem de eerst keren ziet, ga dan samen iets leuks ondernemen zo voorkom je dat je gelijk al de hele avond of middag aan een stuk door moet gaan praten. Ook hier mag je dus een vorm van hard to get spelen.

Let erop of hij zich netjes verzorgd, dat is wel zo belangrijk. Want als hij dat in het begin al niet doet dan is dat al geen goed teken. Als iemand zich netjes verzorgt, dan is dat ook een vorm van respect naar de ander toe.

Krijg je het gevoel van thuiskomen bij hem? Voelt het relaxed, ontvankelijk en heel natuurlijk aan als je hem ontmoet? Dan kun je het hard to get gaan loslaten.

Onthoud als iemand niet echt in jouw als persoon is geïnteresseerd, dan zal hij het daarna ook niet zo nauw nemen. Het maakt hen niet uit wat voor een soort vrouw het dan is en of hoe ze eruit ziet. Als ze hun zaadlozing maar op die dag kunnen hebben. Dit klinkt misschien cru, maar zo werkt het heel vaak wel voor dat soort mannen.

Er zijn ook volop foute mannen, fakers op de markt, die gewoon rustig afwachten waar ze hun slag kunnen slaan. Het enigste doel van hun is, om een vrouw gelijk in bed te krijgen zodat ze hun doel hebben bereikt.

Waak ervoor dat je jezelf niet goed gaat voelen, enkel doordat hij je ophemelt want dat is hun tactiek. Dat jij je in de zevende hemel gaat voelen door zijn mooie zinnen, woorden en of beloftes. Als je daar ontvankelijk voor bent, dan slaan ze gelijk toe. En dan zou dat wel eens jouw valkuil kunnen zijn.

En heel vaak zijn net dit soort mannen, heel goed in het veroveren van vrouwen met lieve woordjes en prachtige beloftes. Ze zijn enkel lustbelust, enkel gericht op het vleselijke en daar heb je dus niets aan. Althans als je op zoek bent naar een serieuze relatie. Hier is het wel heel waakzaam om het spel hard to get te spelen, totdat je twijfels over hem niet zullen verdwijnen.

Als je jezelf niet zomaar wilt laten gebruiken, wees dan waakzaam. Dat kan nooit kwaad, liever een beetje meer zelfbescherming, dan dat je jezelf de dag erna hondsberoerd moet voelen. Omdat je beseft dat hij je alleen maar gebruikt heeft voor zijn lust. En dat het verder niks voorstelde.

Dus soms kun je het spel hard to get spelen en soms hoef je ook geen hard to get spel te spelen. Bekijk gewoon goed op je gemak hoe alles loopt.

“Zou het niet fijn zijn, als ik de meest geweldige partner vind die net zo dol is op mij als ik op hem”

“Zou het niet fijn zijn, als er ergens iemand is die iemand zoals ik zoekt?”

Bye te way:

het zou niet voor het eerst zijn dat er iets mis gaat in een huwelijk en of relatie, de positieve oplossingen daarvoor vind je onder deze link van relatieproblemen, relatiestress. Mocht je online een kaarsje willen branden dan kan dat ook en wel onder deze link kaarsje branden.

Geschreven door Alicia

Sharing with friends is Caring

Niemand is perfect, maar er is altijd wel iemand tussen de massa in... die gelijkgestemd is. Voldoende kennis, zelfvertrouwen en de juiste mensen om je heen, zullen jou helpen bij je zelfontwikkeling en geven je het gevoel geliefd te zijn. In plaats van overal aan te moeten blijven trekken, verloopt alles opeens vanzelf. Als je geïnteresseerd in een of meerdere onbaatzuchtige handreikingen m.b.t  relatiestrubbelingen, stress en of relatieproblemen. Snuffel dan eens op je gemak door deze pagina heen. Neem er desnoods een kopje koffie of thee bij. Heb je de behoefte om voor jezelf of voor iemand anders een online kaarsje te branden (om welke reden dan ook) ga dan naar deze pagina. Ik geloof niet in Religies, maar wel in het Goddelijke deel wat we in onszelf hebben. Ons Hogere Zelf, Ik Ben, zoals anderen het vaak benoemen. Maar goed het komt allemaal op hetzelfde neer. Ben je geïnteresseerd in een gebed voor Voorspoed en Zegeningen, klik dan hier. Trust your vibes, energy doesn't lie. En wees lief voor jezelf, ik dacht ik herinner je er even aan...Tot aan een volgende keer.

Leave a Reply