Heilige Geest van God, the Seekers Trust wat kunnen we ermee?

De heilige geest van God, is de derde persoon van de drie eenheid. God schiep de mens naar zijn beeld en gelijkenis. Wij als mens bestaan ook uit een drie eenheid: Ziel, Geest en Lichaam.

De Heilige Geest van God

In Johannes 14 ; 16-18 lezen we: en ik zal de Vader bidden en hij zal u een andere trooster geve, opdat hij bij u blijft in eeuwigheid. Namelijk de heilige geest van God, van de waarheid, die de wereld niet kan ontvangen want zij ziet hem niet en kent hem niet. Maar u kent hem want hij blijft bij u en zal in u zijn. Ik zal u niet al wezen achterlaten, ik kom weer naar u toe.

De Heilige geest van God, zou je dus ook de kracht in jezelf kunnen benoemen. Het is een kracht die niet in ieders bereik ligt, je zult er moeite voor moeten doen om met deze kracht in contact te kunnen komen. Iets verderop in dit artikel ga ik je iets vertellen over the Seekers Trust uit Addington, het is de moeite waard om jezelf daar eens in te gaan verdiepen.

Je zult er wel in moeten geloven en daar bedoel ik niet mee geloven in theorie. Maar geloven in de praktijk. Want als je met je hart bid, dan is dat iets heel anders dan als je enkel met je hersenen bidt.

Wat God bedoelt met de mens is niet altijd duidelijk voor de mens, maar wel voor God. Voor de heilige geest van god. Hij weet heel precies wat de bedoeling is. De mens heeft een vrije wil, hij kan dus zijn eigen pad kiezen.

De heilige geest van god kan er voor zorgen om wezens op je pad te brengen. Wanneer mensen een bepaalde weg afleggen, kan het zijn dat ze geholpen worden door het goddelijke langs een Engel.

Bidden

Weet dat het bidden altijd zijn betekenis heeft, maar dikwijls kunnen wij als mens het verband niet zien tussen het een en het ander. Het is heel belangrijk dat we tot een gebed kunnen komen, op die manier zal je toch de kracht worden gegeven om vooruit te kunnen gaan.

De zuiverheid van de heilige geest van god heeft te maken met een intentie. Het is de intentie om het echte te vinden in het leven en daarmee bezig te durven zijn, dat maakt dat je zuiver bent. Vind je zuiverheid en je vind je kracht. De kracht van de heilige geest van god.

Iedere stap die je in je leven zet vanuit liefde, maakt een vonk wakker. Een vonk die het draadje vormt tussen je hart en de buitenkant van je Aura. Innerlijke vreugde verhoogt nu eenmaal het bewustzijn.

Het is belangrijker om naar jezelf te kijken dan naar de wereld om je heen. Als je meer naar jezelf kijkt dan kun je een hele specifieke energie gaan waarnemen. De heilige geest van god, dat is hetgeen wat er voor zorgt dat je steeds meer van jezelf zult gaan ontdekken.

Woorden kunnen ons iets laten begrijpen, maar het zijn de persoonlijke ervaringen die ons iets kunnen laten voelen. Als we bidden als we contact maken met de heilige geest van god, dan verheffen we onszelf voor een moment boven onze 5 zintuigen. We verhogen op dat moment onze energie. En die ervaring stelt je weer in staat om met nieuwe energie te gaan werken.

The Seekers Trust

Wat mij ontzettend heeft geholpen om in contact te komen met de heilige geest van god is mijn ervaring geweest met the Seekers Trust uit Addington. Het is een gebedsteam wat samen met je bid op afstand. Dezelfde dag en dezelfde tijd, je kunt de dagen en de tijd zelf uitkiezen.

Dat gebed dat je dan samen doet met de Seekers Trust heeft een enorme potentie. Je voelt en ervaar energieën die je misschien nog nooit eerder ervaren hebt.

De gebeden zijn weliswaar in het Engels, maar dat maakt niets uit. Je kunt ernaar vragen en dan sturen zij het jou gratis toe.

The Seekerst Trust uit Addington, is nooit opgericht door priesters het is in die tijd opgericht door een hele gewone man die in contact kwam met de heilige geest van god (ja op zo’n manier zou je het kunnen omschrijven).

Wanneer je het licht ervaart in je wezen, dan zal het je ook steeds verder brengen. En het zal je ook steeds nieuwe inspiratie en of nieuwe ideeën aanreiken. De Heilige geest van God.

Want wanneer je ideeën en of inspiratie krijgt vanuit je oorspronkelijkheid, vanuit de heilige geest van god dan zul je ervaren dat die ander zijn. Wees stil in jezelf en luister altijd naar je eigen hart.

Jij bent het die de weg kunt vinden en niemand anders.

Je contact met de heilige geest van god, kan en zal je daarbij helpen. In die mate dat je jezelf deze houding eigen maakt in het dagelijks leven, zul je zien dat er stilaan meer vreugde in je leven komt.

Als je contact maakt met de heilige geest van god, dan zul je dus nieuwe dingen gaan ontdekken en dan kun je ook ervaren hoe machtig het werk kan zijn wat er dan in jouw gebeurd. Ontdek hierin je zelfverzekerdheid.

Het betekent dat je een stukje nieuwigheid in jezelf naar voren brengt als je contact gaat maken met de heilige geest van god. En dat je dan weer van daaruit de dingen die er vroeger waren stilletjes aan verdrijft.

Als je contact maakt met de heilige geest van god, dan voegt dat dus een hele mooie waarde toe. Je bent dan in staat om nieuwe inzichten te verwerven en in jezelf op te nemen. En van daaruit weer naar jezelf te kijken en jezelf daarin te zien veranderen.

De diepe vreugde van het contact met de heilige geest van god, zal er altijd zijn. Het laat je werkelijk als herboren voelen. En het zal verschillende deuren voor je gaan openen.

Er is een tijd om te leren en er is een tijd om te helen.

Als je iets eet dan begrijp je niet hoe je spijsverteringsorganen weten wat ze moeten doen, maar het gebeurt. Je hoeft dus niet te weten of te voelen dat het gebeurt. Het gebeurt gewoon, zo het lichaam is zo gemaakt.

Op bijna dezelfde manier wordt het geloof vrij gezet. Als je jezelf voedt met Gods waardevolle beloften.

Zoekt en gij zult vinden

Als je daadwerkelijk in contact wilt komen met de heilige geest van god, dan zal er ook een manier gaan ontstaan waardoor dit gaat lukken.

Want er is altijd licht en waar het licht dan ook is, het roept altijd. Het licht is de magneet, het licht is datgene wat aantrekt, wat vooruit brengt en zo zal het ook altijd zijn. Dus zoek naar die innerlijke kracht die je in je hebt.

Bye te way:

het zou niet voor het eerst zijn dat er iets mis gaat in een huwelijk en of relatie, de positieve oplossingen daarvoor vind je onder deze link van relatieproblemen, relatiestress. Mocht je online een kaarsje willen branden dan kan dat ook en wel onder deze link kaarsje branden.

Geschreven door: Alicia

Sharing with friends is Caring

Geef een reactie