Hij laat niks meer horen, om welk type man ging het dan?

Hij laat niks meer horen, die zin wordt zo vaak uitgesproken door jonge meisjes en volwassen vrouwen. Het is gewoonweg triest! Hoe sommige mannen met vrouwen om gaan!

Ik schrijf heel realistisch op mijn Blog, ik ga mensen geen worst voor houden, ik ga ook niet iemand naar de mond toe praten om e.e.a. te verzachten. Want daar kan ik je niet mee helpen. Het wordt dan alleen maar een lange lijdensweg, en dat is de meest akeligste die er is.

Pijn, kan soms ook een leraar voor ons zijn, het wijst ons erop dat we beter een andere weg kunnen inslaan.

Dus ik zeg gewoon waar het op staat. Dat is wellicht minder leuk om te horen, niemand wilt dat graag horen. Zelfs ik niet, maar het kan je zeer zeker wat beter op weg helpen in je verdere leven.

Hij laat niks meer horen

Als je denkt: hij laat niks meer horen, dan wil je natuurlijk niet dat dit je nog een tweede keer overkomt. Een keer is genoeg, want dat hakt er al voldoende in. Je zit niet te wachten op een man die, weer niks van zich laat horen. Toch?

Pijn en verdriet

Als een man niks meer van zich laat horen. Dan doet dat pijn! Pijn kan soms ook een leraar voor ons zijn, pijn kan ons duidelijk maken dat we over bepaalde dingen anders moeten gaan denken. Of het kan ons duidelijk maken dat we beter een andere weg in kunnen slaan.

Hij laat niks meer horen. Om welke type man ging het nu eigenlijk?

Want wie laat nou op een dag niks meer van zich horen? Dan moet je toch echt bijna gewetenloos zijn als iemand zo maar op een dag niks meer van zich laat horen. Dan zou je haast gaan denken dat die man alleen ergens op uit was.

Het vleselijke

Er zijn genoeg mannen die alleen het vleselijke najagen. Mannen kunnen daarin nu eenmaal anders zijn dan vrouwen. Alhoewel je ook sommige vrouwen hebt, die alleen het vleselijke willen najagen. Maar daar gaat het nu even niet om.

We hebben het over: hij laat niks meer horen. Dus we houden het nu even bij de mannen. Er zijn mannen die een vrouw wijsmaken, dat ze voor een vaste relatie zouden willen gaan. Al wetende in hun achterhoofd dat ze alleen maar een lustobject zoeken.

Niet iedereen is even eerlijk, maar weinige mannen zullen oprecht aangeven dat ze alleen op zoek zijn naar lust. Want ze weten maar al te goed, dat ze met die uitspraak hun eigen ruiten in slaan. En dat is wel het laatste wat ze zouden willen.

Ze doen zich dus anders voor dan dat ze in werkelijkheid zijn, het is aan jou de kunst om daar doorheen te prikken.

Straight to the point

Er zijn nu eenmaal veel mannen die weigeren om naar een prostitué te gaan, dat kan verschillende oorzaken hebben:

  • De een wilt er niet voor betalen
  • De ander is er te trots voor
  • De ander krijgt dan niks voor elkaar
  • O whatever

Vandaar dat velen zich een weg banen door internet, onder het mom dat ze zogenaamd op zoek zijn naar een relatie. Als een man daadwerkelijk iets om je geeft, dan heeft hij ook iets voor je over. Dat is iets wat het onthouden waard is! Merk je dat een man niks voor je over heeft, dan zit het niet goed!

Als een man niks meer van zich laat horen

Was het soms een narcist, waar je mee samen was? Klik daarvoor op deze interne link
Was het soms iemand die last had van bindingsangst? Klik daarvoor op deze interne link
Was het soms een foute man of een Player? Klik daarvoor op deze interne link

Als je deze 3 interne links hebt doorgelezen, dan zal je heel veel duidelijk worden over de teleurstelling van: hij laat niks meer horen.

De waarheid

Hoe weet je nu of iemand de waarheid spreekt? Met woorden kan iedereen alles even mooi maken, althans het type man wat woorden gebruikt. Als een man iets met zijn woorden zegt, dan moet je altijd opletten of die woorden wel overeenkomen met zijn daden.

Als hij bijvoorbeeld tegen je zegt: dat hij je leuk vind, maar niks meer van zich laat horen. Dan stemt het woord niet overeen met zijn daad.

Woorden kunnen liegen en bedriegen, iets wat daden bijna nooit doen. Vandaar dat het zo belangrijk is om zijn woorden te koppelen aan zijn daden.

  • Wat zegt hij?
  • En wat doet hij?

Is dat in balans? Dan is dat prima. Ontbreekt de balans dan zouden er genoeg alarmbellen moeten gaan rinkelen.

Voor sommige mannen is de jacht nu eenmaal leuker dan de vangst. Het maakt ze dan ook niks uit als ze een spoor van gebroken harten achter zich laten liggen. Zo egoïstisch zijn ze nu eenmaal.

Hij laat niks meer horen, is daar dan het resultaat van. Een van de mannengeheimen.

Gelukkig zijn niet alle mannen zo.

Bye te way:

het zou niet voor het eerst zijn dat er iets mis gaat in een huwelijk en of relatie, de positieve oplossingen daarvoor vind je onder deze link van relatieproblemen, relatiestress. Mocht je online een kaarsje willen branden dan kan dat ook en wel onder deze link kaarsje branden.

Geschreven door: Alicia

Sharing with friends is Caring

Geef een reactie