Hints !

Hints en tips voor meer zelfvertrouwen de ups en downs in je gevoelsleven en of relatie kunnen altijd handig en of welkom zijn.

Want het komt soms wel eens voor dat we in een vicieuze cirkel zitten, of dat we niet meer precies weten waar we aan toe zijn. Situaties waardoor we ons onrustig, ongemakkelijk en of ongelukkig kunnen voelen.

Soms weten we het gewoonweg even niet meer. Dat zijn dan van die momenten dat vernieuwde inzichten ons weer een heel stuk op weg helpen of zelfs ons probleem op kunnen lossen.

Door middel van de meer dan honderden hints en tips op mijn Blog wil ik hier een steentje aan bijdragen. Vandaar dat je hieronder enkele links van de favoriete artikelen aantreft. Ik zou zeggen: kies dat artikel uit wat je op dit moment nodig hebt.

Soms om 1 probleem daadwerkelijk goed op te kunnen lossen heb je een helicopterview nodig, neem er je voordeel van. Soms is het gewoonweg beter om iets aan je probleem te doen, voordat je ziet en ervaart wat het probleem met jou gaat doen.

Iedere week zal ik weer een aantal nieuwe berichten plaatsen op mijn Blog. Die komen dan steeds weer onderaan deze lijst te staan. Wil je wat meer over mij lezen? Klik dan hier 

De meest bezochte artikelen

Ieder artikel geeft weer wat aanvulling en nieuwe inzichten. Als je op dit moment, nog wat tijd voor jezelf over hebt? Let’s go…

 

Geschreven door: Alicia

UA-120541389-1