Hints !

Even vooraf: gezien we alle andere mensen niet echt “fysiek” kunt ervaren, is het van belang om ons realiseren dat we dit alleen maar kunnen met onze Geest. Want alle dierbare mensen om ons heen behoren tot onze gedachtewereld. Vandaar dat het belangrijk is om ons innerlijke zoveel mogelijk te verrijken.

Want onze relaties met anderen worden helemaal bepaald, door hoe we over de andere mensen in het leven denken. Onze ervaringen van al die andere mensen bestaat dus alleen maar in onze geest.

Want onze emoties en gevoelens komen voort uit onze gedachtes. Die gedachtes die kun je dan wel weer uitten op een fysieke manier.

Het komt soms wel eens voor dat we in een vicieuze cirkel zitten, of dat we niet meer precies weten waar we aan toe zijn. Situaties waardoor we ons onrustig, ongemakkelijk, onzeker en of ongelukkig kunnen voelen.

Soms weten we het gewoonweg even niet meer en dat is alleen maar menselijk. Dat zijn dan van zo’n  momenten dat vernieuwde inzichten ons weer een heel stuk op weg helpen of zelfs ons probleem of dilemma helemaal kunnen oplossen. Hoe fijn is dat? Het zoeken naar raad en of adviezen is absoluut geen teken van “zwakte” maar van Sterkte.

Soms is het gewoonweg beter om iets aan je probleem te doen, voordat je ziet en ervaart wat het probleem op korte en of op langere termijn met jou gaat doen. Wees het voor.

Ik heb hier enkele info tickets voor je geplaatst. Onderaan bij het laatste ticket kom je vanzelf op de Homepagina terecht waar je alle artikelen kunt vinden. Op die manier kun je door het hele archief heen scrollen. Wellicht vind je daar nog e.e.a. wat hier je hier nog niet gevonden hebt. Want meestal als er een probleem ontstaat dan berust dat niet op 1 ding, maar is het een combinatie van een en…en…en …en.

Ik ben geen professionele copywriter (want dat is weer een vak op zich) en ik ben niet sterk in het schrijven van pakkende titels, maar de inhoud is zeker waardevol.

Bij deze wens ik je alvast een hele mooie dag toe! En positieve veranderingen in je leven, waar je wellicht op zit te wachten.

Even tussendoor: heb je deze video al bekeken? Het is een must see!!!

 

Heb je liefdesverdriet? Beluister dan deze video

Open de info tickets voor meer informatie over dat desbetreffende artikel. Let’s Go….

 

<- Bindingsangst of niet verliefd? Hoe los je dat op?

 

 

 

<- Je mag niet meer van een ander houden dan van jezelf

 

 

 

<- Wees sterker dan de tegenslag

 

 

 

<- De voortdurende Haat en Liefde verhouding. Ze wisselen zich niet af maar bestaan tegelijkertijd. Hoe heftig kan dat zijn?

 

 

 

<- Niet single maar toch eenzaam

 

 

 

<- Lust of Liefde? Wees slimmer dan de manipulator

 

 

 

<- Luister naar dat Engeltje op je schouder

 

 

 

<- Kraak die code in jezelf

 

 

 

<- Angst voor een afwijzing, omgaan met een afwijzing

 

 

 

<- Maar je mag nooit generaliseren

 

 

 

<- Waarom kiest een Narcist meestal een HSP

 

 

 

 

<- Waarom cijfer je jezelf weg? Waarom ben je bereid om jezelf te verliezen?

 

 

 

<- Wat kan dat mooie proces blokkeren?

 

 

 

<- Wat belet je om jouw onzekerheid te overwinnen

 

 

 

<-Het Innerlijke Goud naar meer zelfvertrouwen

 

 

 

 

<- Vind je soortgelijke

 

 

 

<- Hoe is het om dat keerpunt in je leven te voelen?

 

 

 

<- Eigenwaarde en de juiste mensen om je heen geven je het gevoel geliefd te zijn

 

 

 

<- In plaats van dat alle energie naar de gebruiksaanwijzing van de ander toe gaat stroomt de positieve energie naar de relatie zelf toe

 

 

 

<- Hoe fijn is dat?

 

 

 

<- Ontdek de Kern van het probleem en fixeer je niet op de kleine irritaties want dat zijn de randverschijnselen

 

 

 

<- Het verslaafd zijn aan een bepaalde partner

 

 

 

<- Op welk moment van de dag werken ze het beste?

 

 

 

<- Relatiestress kan je zelfvertrouwen een behoorlijke deuk geven

 

 

 

<- Heb je wel eens gehoord van een generatievloek, of zelfvervloeking? En wat dat met iemand kan doen? Waarom gaat het de ene mens voor de wind, en moet de ander hindernis na hindernis overwinnen? Dit artikel overtreft qua views maandelijks alle andere artikelen met zo’n 300%.

Wacht, er is meer! Heb je onderstaande overdenkingen al gelezen?

 

 

 

<- Nog niet gevonden wat je zocht, scroll dan hier door het archief. Datgene wat je zou “moeten” vinden wordt je vanzelf toegeworpen. Alvast een hele mooie dag!

 

 

Iets meer over mij? Klik dan hier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UA-120541389-1