Onzekerheid

Hoe kom ik van mijn onzekerheid af?

Hoe kom ik van mijn onzekerheid af? Dat is een vraag die we ons allemaal wel eens stellen. Als je zo af en toe een onzeker gevoel hebt, dan is dat helemaal is niet zo erg.

Doch als je last hebt van een chronische onzekerheid dan stel je jezelf niet alleen regelmatig de vraag: hoe kom ik van mijn onzekerheid af?

Het gaat dan nog dieper. Het kan je op de een of andere manier van binnen “verscheuren”. En dat doet alleen maar pijn! En daarmee doe je jouw eigen waarde en zelfliefde te kort. Ze horen ook bij jou en al wat bij jou hoort behoor je met liefde te behandelen.

Hoe kom ik van mijn onzekerheid af?

Je komt van je onzekerheid af door te beseffen, dat je helemaal niet perfect hoeft te zijn. En waarom hoef je niet perfect te zijn? Omdat niemand maar dan ook niemand perfect is. Anders zou hij of zij wel een robot zijn en gelukkig zijn we dat niet.

We zijn allemaal mensen en allemaal hebben we onze plus en min punten. Het is de kunst om zowel van je plus punten als van je min punten te gaan houden.

Tip

Klik op deze interne link van mijn artikel wat gaat over meer zelfvertrouwen krijgen, kraak die code in jezelf. Want dat is de basis om je zelfvertrouwen te vergroten.

Op die manier erken je ook je minpunten. Je omarmt ze met liefde. Je kijkt wat er mogelijk is om ze hier en daar nog wat bij te schaven.

We maken allemaal fouten. En als we van die fouten leren, dan zal ons dat een volgende keer niet meer overkomen. Zie het als een groeiproces wat je innerlijke keer op keer verrijkt.

Als je jezelf afvraagt: hoe kom ik van mijn onzekerheid af? Ga dan bij jezelf na waar bij jou het knelpunt zit?

 • Ben je van nature onzeker?
 • Komt dat door het gemiste basisvertrouwen wat ouders zouden moeten meegeven?
 • Komt dat door een of andere ex relatie?
 • Komt dat door de sfeer die er bij vrienden heerst?
 • Komt dat door de sfeer die er op je werk heerst?
 • Komt dat doordat je jouw baan hebt verloren?
 • Komt dat doordat je jouw partner bent verloren?
 • Komt dat omdat je het financieel moeilijk hebt?
 • Komt dat omdat je de juiste partner nog niet gevonden hebt?
 • Komt dat omdat je twijfels in je relatie hebt?
 • Komt dat door relatieproblemen?
 • Komt dat doordat je jezelf gebruikt en of misbruikt voelt?
 • Of ben je onzeker over je uiterlijk? Klik dan eens hier

Als het gevoel van onzekerheid daarvan moet afhangen? Dan laat je de omstandigheden jouw zelfvertrouwen bepalen en dat is nooit en ten nimmer goed. De echte Status van de Persoon zit in de persoon zelf en niet in datgene wat hij of zij heeft.

Als je jezelf afhankelijk maakt van anderen, dan ga je “wankelend” door het leven. Want zodra ook maar iets wegvalt, valt ook je zelfvertrouwen weg. Maak jezelf dus niet afhankelijk van datgene wat er rondom je om gebeurd. Onderaan dit artikel vind je links van mij, waar ik er nog dieper op inga.

Spermazaadcel

Alleen de sterkte spermazaadcel, is in staat om de eicel van de vrouw te bevruchten. Dit houd in dat je al gecreëerd bent door de sterkste spermazaadcel die er maar bestond. Dat houd in dat er al een bepaalde kracht in jezelf zit.

In plaats van tegen jezelf te zeggen: hoe kom ik van mijn onzekerheid af? Kun je beter tegen jezelf zeggen: hoe kan ik mijn zelfvertrouwen vergroten?

Elke gedachte draagt een kracht en macht in zich. Als je tegen jezelf zegt: hoe kan ik mijn zelfvertrouwen vergroten? Dan geef je dat signaal af aan je onderbewustzijn. Als je dit vaak genoeg doet dan zal jouw onderbewustzijn je vanzelf de oplossing aanreiken. Ieder mens is uniek en ieder mens is weer anders.

Oplossing

Leer jezelf dus aan om niet in het probleem te denken maar in de oplossing. Het is de enigste manier waardoor jouw intuïtie en of onderbewustzijn  je de handvaten zal aanreiken. Die persoonlijk op jou gericht zijn.

Dus maak je Geest niet aanhoudend troebel. Stel jezelf niet steeds de vraag: hoe kom ik van mijn onzekerheid af? Nee, laat dat vanaf nu achterwege.

Geloof erin dat er stapsgewijs een oplossing vanuit jezelf komt als je vanaf nu gaat denken: hoe kan ik mijn zelfvertrouwen vergroten? En wees ervan overtuigd dat de oplossing zich gaat aandragen.

Het klinkt misschien heel simpel, maar zo is het wel. Dat is namelijk de eerste stap om de zin: hoe kom ik van mijn onzekerheid af? Niet meer te voeden en datgene wat je niet meer blijft voeden, zal vroeg of laat afsterven.

Geef jezelf wat meer waardering en zelfliefde, je Geest en lichaam zullen daar heel blij mee zijn. Jouw organen voelen zich op hun best als ze kunnen functioneren in positieve energie. Verpest niet alles voor jezelf! Omarm je eigenwaarde en zelfliefde en dan komt de rest stap voor stap vanzelf.

Bye te way:

het zou niet voor het eerst zijn dat er iets mis gaat in een huwelijk en of relatie, de positieve oplossingen daarvoor vind je onder deze link van relatieproblemen, relatiestress. Mocht je online een kaarsje willen branden dan kan dat ook en wel onder deze link kaarsje branden.

Geschreven door: Alicia

Sharing with friends is Caring

Niemand is perfect, maar er is altijd wel iemand tussen de massa in... die gelijkgestemd is. Voldoende kennis, zelfvertrouwen en de juiste mensen om je heen, zullen jou helpen bij je zelfontwikkeling en geven je het gevoel geliefd te zijn. In plaats van overal aan te moeten blijven trekken, verloopt alles opeens vanzelf. Als je geïnteresseerd in een of meerdere onbaatzuchtige handreikingen m.b.t  relatiestrubbelingen, stress en of relatieproblemen. Snuffel dan eens op je gemak door deze pagina heen. Neem er desnoods een kopje koffie of thee bij. Heb je de behoefte om voor jezelf of voor iemand anders een online kaarsje te branden (om welke reden dan ook) ga dan naar deze pagina. Ik geloof niet in Religies, maar wel in het Goddelijke deel wat we in onszelf hebben. Ons Hogere Zelf, Ik Ben, zoals anderen het vaak benoemen. Maar goed het komt allemaal op hetzelfde neer. Ben je geïnteresseerd in een gebed voor Voorspoed en Zegeningen, klik dan hier. Trust your vibes, energy doesn't lie. En wees lief voor jezelf, ik dacht ik herinner je er even aan...Tot aan een volgende keer.

Leave a Reply