Intuïtie ontwikkelen, luisteren naar engeltje op je schouder

Intuïtie ontwikkelen is een pre. Hoe meer je jouw Intuïtie gaat ontwikkelen, hoe meer onzichtbare signalen je op zult gaan pikken. De Intuïtie ontwikkelen begint met de aanwezigheid in het hier en nu.

En als je jouw intuïtie echt goed wilt gaan ontwikkelen, dan heb je vooraf de informatie over de Pijnappelklier nodig. Die onderaan in dit artikel in een link te vinden is. Je weet niet wat je dan leest! Maar eerst nog even dit.

Intuïtie ontwikkelen

Intuïtie ontwikkelen is een soort weten vanuit je hart dat voorbij gaat aan de rationele overwegingen. Het werken met je Intuïtie, het stimuleren van je Intuïtie kan dus vele voorbeelden met zich meebrengen.

Het staren naar de zonsopgang en of de zonsondergang helpt in het proces van: Intuïtie ontwikkelen net zoals het staren naar kaarslicht.
Met onze intuïtie wat ook wel eens het derde oog genoemd wordt kunnen we dingen aanvoelen en of zien die je met je fysieke zintuigen niet waar kunt nemen.

Alle wijsheid om een gelukkig leven te kunnen leiden, zit in ons.

Je zou het ontwikkelen van de Intuïtie, dan ook kunnen omschrijven als jouw unieke sterrenpoort.

Wat is intuïtie?

Het is dat kleine stemmetje in je hoofd, het engeltje op je schouder en het ondefinieerbare gevoel van: ik weet niet waarom maar het voelt niet goed aan of ik weet niet waarom maar het voelt heel goed aan. Je krijgt in een mum van tijd een flits.

De intuïtie is een natuurlijke gave die we bij onze geboorte hebben gekregen. Naast onze 5 zintuigen en ons christusbewustzijn (ons Hogere Zelf).

Jouw intuïtie is dus jouw persoonlijk en innerlijk kompas. Het is je onderbuikgevoel, waarom zou je dat niet verder willen optimaliseren. Juist ja…

Onze Ziel

We hebben allemaal een schitterende ziel, maar kunnen die soms niet volledig in ons fysieke lichaam integreren. Anders gezegd: we leven met een licht dat we maar op een halve sterkte hebben afgesteld. Dit kan je soms ook het gevoel geven dat je geest en lichaam niet goed op elkaar afgestemd zijn.

Je oogst wat je zaait

Je oogst wat je zaait, houdt ook in dat we mensen en gebeurtenissen aantrekken die resoneren met onze trillingen. Deze golven resoneren met die in de Ether en dan ontvangt de antenne de resonerende trillingen.

Pijnappelklier

De pijnappelklier dat is een piepklein orgaan dat we allemaal bezitten. Het wordt ook wel de zesde chakra genoemd. Het is zo groot als een erwt en het bevind zich in het midden van je hersenen. De potentie van de pijnappelklier is iets wat je echt niet moet onderschatten.

Als je wat meer informatie over de pijnappelklier wilt lezen, dan tref je een link onder dit artikel aan. Het zal een hele openbaring voor je zijn.

De pijnappelklier maakt diverse soorten hormonen aan, waaronder melatonine, serotine en DMT.

Melatonine

De melatonine reguleert je dag en nacht ritme. De melatonine zorgt ervoor dat we ontspannen en in een diepe slaap kunnen vallen. Daarnaast stuurt de melatonine de opbouw van het lichaam aan.

Beter worden als je ziek bent en nog talloze zander herstelfuncties vinden in je slaap plaatst dankzij de melatonine. Serotine heeft invloed op de stemmingen en het gedrag.

Wat kan de pijnappelklier beschadigen? Dat is een tandpasta met Fluoride.

Derde oog

Als je derde oog, de pijnappelklier wat meer geactiveerd is, dan staat dat meer open. Jouw intuïtie kan je dan een waarschuwing geven waar je maar beter naar kunt luisteren.

Bagatelliseer dat dan ook niet, wuif het niet weg want het weet veel meer dan datgene wat wij met ons verstand kunnen waarnemen. Want jouw intuïtie draagt zorg voor je. Ik wuifde het ooit maar een keertje weg en dat heb ik geweten!

Vandaar dat ik nu weet dat het luisteren naar je intuïtie een must is! Het behoort bij je en het heeft je lief!

Je intuïtie ontwikkelen, heeft ook het voordeel dat je eerder andere aan kunt voelen. En zo heeft het ontwikkelen van je intuïtie nog veel meer andere voordelen. Dat merk je gaandeweg vanzelf wel.

De Zoeker

Je intuïtie ontwikkelen, laat je dus in contact komen met een hoger deel van jezelf. Met een grotere versie van jezelf.
Wie zichzelf vindt, in de juiste zin van het woord, raakt verlost van de dualiteit. Er komt een einde aan het zoeken naar een houvast. Kortom je raakt verlost van de “zoeker”.

Het gaat zich dus in eerste instantie om het ontwikkelen van dat verlangen naar vrijheid. Dat reikt het proces van: je intuïtie ontwikkelen jouw aan.

Wij als mens bestaan uit een drie eenheid. Ziel, Geest en Lichaam en dat houdt in dat we op al deze drie niveaus ook onze verlangens en behoeftes hebben. Ontbreken die verlangens en behoeftes op een van deze drie niveaus dan kan ons hele gestel in onbalans raken.

Ontdek om moeiteloos te leven met “stromende energie”.

Zodra je merkt dat een negatieve emotie je blokkeert, is het de kunst om dit ook weer te kunnen deblokkeren.

Meer info over de pijnappelklier

Wil je meer weten over de pijnappelklier, klik dan op deze externe link.

Oefeningen voor de intuitie, klik dan op deze externe link

En ontdek de vreugde van verlichting. Het is iets wat je jezelf gunt en het helpt je op gang in het proces van: je intuïtie ontwikkelen.

Bye te way:

het zou niet voor het eerst zijn dat er iets mis gaat in een huwelijk en of relatie, de positieve oplossingen daarvoor vind je onder deze link van relatieproblemen, relatiestress. Mocht je online een kaarsje willen branden dan kan dat ook en wel onder deze link kaarsje branden.

Geschreven door: Alicia

Sharing with friends is Caring

Geef een reactie