Onzekerheid

Je bent het waard om geliefd te zijn, blijf in je liefde!

Je bent het waard om geliefd te zijn.  Wat is het verschil tussen jou en een ander? Je hebt net zo goed recht op eigen liefde. Als het waar is dat we geschapen zijn om intens te leven, waarom zien we ons dan zo vaak verzeild raken in ongelukkige situaties? Situaties waarin we niets anders kunnen doen, dan er maar het beste van te maken.

Blijkbaar ontbreekt er iets in ons leven wat ervoor zorgt dat we tot volledige ontplooiing kunnen komen. Dat iets zou bijvoorbeeld je onzekerheid kunnen zijn. Als het je onzekerheid is dan kan dat ervoor zorgen dat je teveel concessies doet. Als je teveel concessies doet dan kan dat weer slecht zijn voor je eigen waard. Onthoud: je bent het waard om geliefd te zijn.

Je bent het waard

Wij als mensen zijn geen enkelvoudige wezens. Wij zijn nu eenmaal een samenstel van Ziel, Geest en Lichaam. En omdat we uit deze drie eenheid bestaan, hebben we op al deze 3 niveaus onze verlangens en behoeftes.
Als onze verlangens en of behoeftes op een van deze 3 niveaus ontbreekt, dan kan je hele gestel in onbalans raken. Dit gebeurd natuurlijk met alle gevolgen van dien.

Eigenwaarde

Dit vind je misschien niet leuk om te horen maar wie niet voldoende liefde heeft voor zichzelf heeft ook geen voldoende gevoel van eigenwaarde.

Het is bij lange na niet nodig dat je denkt, dat je in alles onberispelijk moet zijn. Ieder mens heeft zijn of haar positieve punten en verbeterpunten. Dus accepteer het van jezelf als jouw prestaties soms te wensen overlaten. Belangrijk is alleen dat wat je doet, dat je dit met warmte en liefde doet.

Je bent het waard om geliefd te zijn, jouw waardes hangen niet alleen af van je omstandigheden. Jouw waardes hangen ook niet af, van wat je nu wel of niet bereikt hebt in het leven. Want dat staat los van je liefdevolle persoonlijkheid. Met genoeg eigenwaarde en karakter, heb je weinig behoefte aan extra bezit.

Liefde voor jezelf

Liefde schenken aan jezelf, is een keuze die je van het ene moment op het andere kunt maken. Die keuze moet je ook maken want je bent het waard om geliefd te zijn.

Jij en ik, Wij

Eigen waarde en de juiste mensen om je heen , helpen je naar je ontwikkeling naar meer zelfvertrouwen. Het geeft je het gevoel geliefd te zijn. In plaats van overal aan te moeten trekken verloopt alles opeens een stuk soepeler.
Je bent het waard om geliefd te zijn. Dat houd ook in dat je jouw handelingen vanuit het verleden niet meer moet bekritiseren, want daar leef je niet meer.

Tegenslagen

Tegenslagen leren je wie je bent. Ze maken je duidelijk waar je zwaktes zitten, maar zeker ook waar je kracht zit.
Erken je behoeftes dat is soms niet eenvoudig maar wel essentieel.

Weet je soms is het besluit om iets aan je probleem van te weinig eigenwaarde te doen. Want dat is vele malen belangrijker dan wat het probleem van onzekerheid met je van plan is om te doen.

Wanneer we aan onze eigenliefde willen gaan werken, dan willen we ons echt ervoor inzetten. Het is dan van belang dat je op zoek gaat naar de eenheid in jezelf en niet naar het geluk.

Je bent het waard om geliefd te zijn. Iedere mens is uniek en ieder mens heeft zijn of haar kwaliteiten.

Bye te way:

het zou niet voor het eerst zijn dat er iets mis gaat in een huwelijk en of relatie, de positieve oplossingen daarvoor vind je onder deze link van relatieproblemen, relatiestress. Mocht je online een kaarsje willen branden dan kan dat ook en wel onder deze link kaarsje branden.

Geschreven door Alicia

Sharing with friends is Caring

Niemand is perfect, maar er is altijd wel iemand tussen de massa in... die gelijkgestemd is. Voldoende kennis, zelfvertrouwen en de juiste mensen om je heen, zullen jou helpen bij je zelfontwikkeling en geven je het gevoel geliefd te zijn. In plaats van overal aan te moeten blijven trekken, verloopt alles opeens vanzelf. Als je geïnteresseerd in een of meerdere onbaatzuchtige handreikingen m.b.t  relatiestrubbelingen, stress en of relatieproblemen. Snuffel dan eens op je gemak door deze pagina heen. Neem er desnoods een kopje koffie of thee bij. Heb je de behoefte om voor jezelf of voor iemand anders een online kaarsje te branden (om welke reden dan ook) ga dan naar deze pagina. Ik geloof niet in Religies, maar wel in het Goddelijke deel wat we in onszelf hebben. Ons Hogere Zelf, Ik Ben, zoals anderen het vaak benoemen. Maar goed het komt allemaal op hetzelfde neer. Ben je geïnteresseerd in een gebed voor Voorspoed en Zegeningen, klik dan hier. Trust your vibes, energy doesn't lie. En wees lief voor jezelf, ik dacht ik herinner je er even aan...Tot aan een volgende keer.

Leave a Reply