Zelfvertrouwen

Je ex terugwinnen? Terug naar iemand die niet meer van je houd?

Je wilt je ex terugwinnen? Waarom wil je jouw best blijven doen voor een persoon die aan heeft gegeven dat hij niet meer van je houd?

Wat ik nu tegen je ga zeggen, dat vind je misschien niet zo leuk maar het is wel een realiteit. Want laten we eerlijk zijn als je ex nog van je hield, dan had zij of hij geen einde aan de relatie gemaakt. Ga eens bij jezelf na, waarom je dit jezelf wilt aandoen? Als de innerlijke match niet meer werkt, dan houd het op.

Ieder mens heeft zijn plus en min punten en ieder mens is het waard om van te houden.

Je wilt je ex terugwinnen? Realiseer je dan dat je altijd aan het kortste eind blijft trekken, want je ex kan je toch niet meer die liefde geeft waar jij naar verlangt. Is dat wat je jezelf toewenst? Zo ja, vraag je dan bij jezelf eens af waarom?

Je wilt je ex terugwinnen

Voordat je ex een einde aan de relatie gaat maken, gaat er altijd een proces van gedachten aan vooraf. Niemand maakt zomaar vanuit het niets een einde aan de relatie. Mits die relatie niet alleen maar berust was op lust.

Mannen en of vrouwen die een relatie aan zijn gegaan, puur en alleen op basis van lust die kunnen inderdaad abrupt een einde maken aan een relatie. Ze blijven bij je totdat ze verzadigd zijn en dan gaan ze weer op zoek naar iemand anders. Ook dat is een realiteit van het leven! Het verlangen van: je ex terugwinnen heeft dan nog maar weinig zin. Je doet jezelf in zo’n situatie meer pijn, als wat anders.

Mensen veranderen niet, maar het is vaak de manier waarop ze naar elkaar gaan kijken die veranderd.

Als een partner het uit maakt, dan weet hij of zij zeker dat hij of zij jouw die liefde niet meer kan geven die jij jezelf toe zou wensen. Als je hier even goed in alle rust over nadenkt, dan zou je wens om: je ex terugwinnen langzaam aan moeten gaan verdwijnen.

Ieder mens is uniek en ieder mens is het waard om de juiste partner aan zijn of haar zijde te hebben. Onthoud: er zijn meerdere mensen op deze wereld, waar je veel van zou kunnen houden. Dus als je ex jouw aan de kant heeft gezet, moet je ervan uit gaan dat je op een dag de liefde van je leven zult tegenkomen. Mits je daarvoor openstaat.

Het seksleven in een relatie

Zolang het seksleven bevredigend is voor beiden partners is er niks aan de hand. Want de juiste balans tussen Geest en Lichaam is aanwezig. Doch als de ene partner opeens geen zin meer heeft, dan zou je er vanuit mogen gaan dat er verwijdering in de relatie is ontstaan.

Vermoedelijk zal er iets zijn wat de ander kopzorgen geeft of extra moe maakt. Er zal iets veranderd zijn in zijn of haar belevingswereld.

De voordelen van een goede relatie

Als je een goede relatie hebt dan geef je om elkaar en dan wordt je ook veel goeds in je schoot geworpen. De gevoelens en emoties van de ander gaan je aan het hart en je voelt dat dit vice versa is. Dit maakt je zo happy, dat je deze relatie wilt blijven koesteren. Je wilt de ander niet kwijt en dat is alleen maar mooi als dat wederzijds is.

Misverstanden opsporen

Als je er van overtuigd bent dat je ex wel nog veel van je houd, dan doe je er goed aan om de misverstanden op te sporen. Het is niet altijd vanzelfsprekend dat mensen elkaar goed begrijpen. Want iedere man en of vrouw zit op haar eigen golflengte en heeft zijn of haar eigen gedachten wereld.

Mocht je het verlangen : je ex terugwinnen nog steeds aanwezig zijn. Zoek dan samen met hem of haar naar oplossingen i.p.v. alleen maar naar de problemen te kijken.

Doch geef je ex eerst de ruimte om weer helemaal tot zichzelf te komen. Laat het bezinken en probeer hem of haar niet lastig te vallen.

Bye te way:

het zou niet voor het eerst zijn dat er iets mis gaat in een huwelijk en of relatie, de positieve oplossingen daarvoor vind je onder deze link van relatieproblemen, relatiestress. Mocht je online een kaarsje willen branden dan kan dat ook en wel onder deze link kaarsje branden.

Geschreven door: Alicia

Sharing with friends is Caring

Niemand is perfect, maar er is altijd wel iemand tussen de massa in... die gelijkgestemd is. Voldoende kennis, zelfvertrouwen en de juiste mensen om je heen, zullen jou helpen bij je zelfontwikkeling en geven je het gevoel geliefd te zijn. In plaats van overal aan te moeten blijven trekken, verloopt alles opeens vanzelf. Als je geïnteresseerd in een of meerdere onbaatzuchtige handreikingen m.b.t  relatiestrubbelingen, stress en of relatieproblemen. Snuffel dan eens op je gemak door deze pagina heen. Neem er desnoods een kopje koffie of thee bij. Heb je de behoefte om voor jezelf of voor iemand anders een online kaarsje te branden (om welke reden dan ook) ga dan naar deze pagina. Ik geloof niet in Religies, maar wel in het Goddelijke deel wat we in onszelf hebben. Ons Hogere Zelf, Ik Ben, zoals anderen het vaak benoemen. Maar goed het komt allemaal op hetzelfde neer. Ben je geïnteresseerd in een gebed voor Voorspoed en Zegeningen, klik dan hier. Trust your vibes, energy doesn't lie. En wees lief voor jezelf, ik dacht ik herinner je er even aan...Tot aan een volgende keer.

Leave a Reply