Liefde

Liefde is samen wakker worden. Tips over de liefde en quotes

Liefde is samen gaan met en niet een vallen voor. Liefde kan voorwaardelijk of onvoorwaardelijk gegeven worden. Een andere mogelijkheid is er niet.

Liefde is samen een verbintenis creëren die de tevredenheid, de geborgenheid en de ontplooiing van de geliefde persoon beoogt. Het essentiële geschenk van de liefde is samen elkaar een gevoel van eigenwaarde geven. En het besef van eigen waarde is ongetwijfeld de kostbaarste gave die we een ander kunnen aanbieden. Dat is namelijk een van de voornaamste bijdrage tot zijn of haar levensgeluk.

Wil je gelijk de quotes over liefde is bekijken? Scroll dan meteen naar beneden.

Liefde is samen een besluit nemen

Liefde is jezelf aan de ander geven.  En het besef dat communicatiestoornissen altijd van emotionele oorsprong zijn. Liefde is samen leren om je gevoelens te delen en absolute openheid te geven. Elkaar begrijpen en ook dat ieder gevoel je ook iets over jezelf leert.

Liefde is samen elkaar deelgenoot maken in veiligheid, geborgenheid en warmte.  Het is compensatie van bepaalde zwakke punten door de ander om die daar juist sterker in is. Je weet wat je van de ander kunt verwachten.

Mensen veranderen niet zo snel, het is alleen de manier waarop ze naar elkaar kunnen gaan kijken die opeens kan veranderen. Vandaar dat respect en waardering in de liefde een must is.

Dezelfde golflengte

Liefde is samen ongeveer op dezelfde golflengte zit. Want op die manier kan de liefdevolle energie naar de relatie zelf toestromen. Als je te verschillend van elkaar bent, als de ander niet op jouw golflente zit. Dan gaat de meeste positieve energie naar de gebruiksaanwijzing van de ander toe en dat kan energieslopend zijn.

Voor een goed gesprek, heb je een spreker en een luisteraar nodig. Vaak zijn we wat te veel gespitst op onze tekst als spreker en te weinig op de rol van luisteraar. Onthoud dit wan dan kan er van alles mis gaan.

Schijnbaar is het eenvoudiger voor ons om te zeggen wat ons niet bevalt aan de ander, dan om te zeggen wat we graag van hem of haar zouden willen.

Conflicten

Wanneer het niet lukt om de verschillen die er zijn tussen jou en je partner op een soepele manier op te lossen dan ontstaan er conflicten. Meestal als er conflicten ontstaan dan zit er iets in de Kern niet goed. En als er iets in de Kern niet goed zit, dan uit zich dat in randverschijnselen. De randverschijnselen waarmee ik de kleine irritaties bedoel.

Zodra het probleem in de Kern is opgelost, verdwijnen de kleine irritaties vanzelf. Liefde is ook transparant naar elkaar toe willen zijn.

Seksuele energie

Seksuele energie komt niet alleen vrij door intimiteit met elkaar te delen. Een geestelijke klik gaat veel verder dan intimiteit met elkaar delen.

Seksualiteit zou je moeten delen met het hele lichaam. Jouw bekken vertegenwoordigen het lagere zelf. Als je alleen de intimiteit beleeft met je lagere zelf, dan zou je dat tot een robot kunnen maken. Een robot die vanuit de primitieve impulsen gestuurd wordt. Het zou dan meer kunnen neigen naar lust dan naar Passie.

Als je in staat bent om het hele contact met jezelf te ervaren tijdens de intimiteit dan stel jij jezelf in staat om ook echt contact te maken met de mens in jouw partner. Dat is de manier waarop ware Passie kan ontstaan.

Bye te way:

het zou niet voor het eerst zijn dat er iets mis gaat in een huwelijk en of relatie, de positieve oplossingen daarvoor vind je onder deze link van relatieproblemen, relatiestress. Mocht je online een kaarsje willen branden dan kan dat ook en wel onder deze link kaarsje branden.

Geschreven door: Alicia

Sharing with friends is Caring

Niemand is perfect, maar er is altijd wel iemand tussen de massa in... die gelijkgestemd is. Voldoende kennis, zelfvertrouwen en de juiste mensen om je heen, zullen jou helpen bij je zelfontwikkeling en geven je het gevoel geliefd te zijn. In plaats van overal aan te moeten blijven trekken, verloopt alles opeens vanzelf. Als je geïnteresseerd in een of meerdere onbaatzuchtige handreikingen m.b.t  relatiestrubbelingen, stress en of relatieproblemen. Snuffel dan eens op je gemak door deze pagina heen. Neem er desnoods een kopje koffie of thee bij. Heb je de behoefte om voor jezelf of voor iemand anders een online kaarsje te branden (om welke reden dan ook) ga dan naar deze pagina. Ik geloof niet in Religies, maar wel in het Goddelijke deel wat we in onszelf hebben. Ons Hogere Zelf, Ik Ben, zoals anderen het vaak benoemen. Maar goed het komt allemaal op hetzelfde neer. Ben je geïnteresseerd in een gebed voor Voorspoed en Zegeningen, klik dan hier. Trust your vibes, energy doesn't lie. En wees lief voor jezelf, ik dacht ik herinner je er even aan...Tot aan een volgende keer.

Leave a Reply