Liefde tussen tweelingzielen, twee delen van een geheel

Liefde tussen tweelingzielen is op zielsniveau altijd wederzijds. Het kan soms wel eens voorkomen dat een van de beiden tweelingzielen zich verzet tegen de herkenning.

Een tweelingziel kan zich bijvoorbeeld verzetten omdat hij of zij al met een ander getrouwd is. En zo zijn er nog verschillende redenen waarom een tweelingziel zich zou kunnen verzetten. Dat hangt dus van zij of haar persoonlijke omstandigheden af.

De universele krachten zullen alle elementen met elkaar in overeenstemming brengen als er sprake is van liefde tussen tweelingzielen.

Liefde tussen tweelingzielen

De magnetische aantrekkingskracht tussen de tweelingzielen zal zo sterk zijn, dat alle hindernissen kunnen worden overwonnen. Dat is het bijzondere van liefde tussen tweelingzielen.

Als je jouw tweelingziel ontmoet, dan besef je dat je daarna nooit meer dezelfde zul zijn. Je hebt iemand gevonden die je in je diepste wezen al kent. En dat is een hele bijzondere ervaring, die iets met je doet.

Het voelt als thuiskomen, maar tegelijkertijd weet je ook dat dit pas het begin van de reis is die jullie samen gaan maken.

Het besef van liefde tussen tweelingzielen is een proces, dat altijd breder wordt omdat het naar de herkenning van je tweelingziel leidt.

De ontmoeting met je tweelingziel

De omstandigheden scheppen gelegenheden om de tweelingzielen bij elkaar te brengen, als daar de tijd rijp voor is. De ontmoeting met een tweelingziel is zeer krachtig. De vonk slaat op beiden over en de verdeelde ziel wordt ogenblikkelijk een.

De ziel hereniging voltrekt zich dan in een ogenblik. Het vraagt de tijd voor de tweelingzielen tot een volledige eenheid te kunnen vormen. Men zal samen de weg vinden in de vele persoonlijkheden die in de andere ziel is.

De liefde tussen tweelingzielen is dus gebaseerd op een evenwichtige verhouding tussen overeenkomsten en de verschillen van beiden tweelingzielen. De liefde tussen tweelingzielen zorgt voor een bron van creatieve spanning tussen beiden. Je mag dit zien als een positieve stuwende kracht die ze samen op een nog hoger plan tilt.

Soms is er een vriendschappelijke strijd nodig om beiden tweelingzielen tot hun recht te laten komen. Het voordeel hiervan is dat het hun band alleen maar versterkt.

De grootste kans op de ontmoeting met een tweelingziel is om heel goed naar onze intuïtie te luisteren. We hoeven maar scherp naar onze intuïtie te luisteren en deze stem ook te volgen. Je moet de stem van je intuïtie dus ook nooit bagatelliseren. Laat het komen en druk het niet weg, want het is de intuïtie die als een kompas voor je leven kan werken.

De herkenning van de tweelingziel

De herkenning van de tweelingziel begint dus van binnen. Mits we onszelf ook kunnen openstellen voor de mogelijkheid om onze tweelingziel te kunnen ontmoeten.

Op het moment dat je jouw tweelingziel ontmoet zal er een harmonische interactie plaats vinden. De belangstelling voor de persoonlijkheid verschillen zullen ook door de tweelingzielen gestimuleerd worden. De ontwikkeling van de liefde tussen tweelingzielen staat dan bij beiden voorop.

Tweelingzielen kunnen elkaar alleen maar herkennen als ze beiden een bepaalde geestelijke rijpheid hebben bereikt.
De man zal zijn vrouwelijke kant in hem iets wat meer moeten ontwikkelen. En de vrouw zou de mannelijke aspecten in zichzelf iets meer moeten ontplooien.

Eenzaamheid

Misschien voel je jezelf op dit moment eenzaam, of lijd je onder het verdriet van een vertrokken liefde. Maar weet dat je onverbrekelijk bent verbonden met je tweelingziel die je zal helpen om je last te dragen. Als de ontmoeting met je tweelingziel is voorbestemt dan zal het je ook overkomen.

Niemand weet vooraf of hij of zij zijn of haar tweelingziel zal ontmoeten. Men weet niet waar en wanneer de mist zal optrekken, doch als de mist optrekt. En je hem of haar daar opeens ziet staan, dan zal het licht ook over de tweelingzielen schijnen en dan zullen ze elkaar ook ogenblikkelijk herkennen.

De liefde tussen tweelingzielen dat is eigen niet zo goed in woorden uit te leggen. Want woorden kunnen je weliswaar iets laten begrijpen, maar het zijn de ervaringen die je iets kunnen laten voelen.

En dat is vaker met geen pen te omschrijven zeker als het een ontmoeting betreft tussen de liefde van tweelingzielen.

Bye te way:

het zou niet voor het eerst zijn dat er iets mis gaat in een huwelijk en of relatie, de positieve oplossingen daarvoor vind je onder deze link van relatieproblemen, relatiestress. Mocht je online een kaarsje willen branden dan kan dat ook en wel onder deze link kaarsje branden.

Geschreven door: Alicia

Sharing with friends is Caring

Geef een reactie