Onzekerheid

Lust of liefde? Mhh wat voelt deze man nu echt voor mij?

Is het lust of liefde? Dat is een vraag die sommige vrouwen zich wel eens afvragen. Waarom? Ze voelen dat er iets niet klopt, maar kunnen het niet precies met de vinger aanwijzen. Vrouwen hebben nu eenmaal een sterke vrouwelijke intuïtie en dan beginnen ze zich af te vragen is het lust of liefde?

En dat is maar goed ook, want het internet wemelt van players, genotsjagers en foute mannen. Hier wil ik niet alle mannen mee in diskrediet brengen. Want er zijn ook genoeg foute vrouwen. Als een man en of een vrouw de ander gebruikt dan deel ik ze in de categorie: foute mannen en of vrouwen in.

Want ze weten bij voorbaat al dat ze heel manipulatief bezig zijn. Ik kan echt allergisch reageren op mannen en of vrouwen die een ander gebruiken en of misbruiken.

Lust of liefde

Gebruik maken van iemands goedheid dat is nooit goed te praten. Ik ga nu even het voorbeeld van een foute man aanhalen. Je weet toch al dat ik aangegeven heb dat er ook foute vrouwen zijn.

Er zijn mannen die enkel en alleen op zoek naar lust zijn. Sommige mannen bezoeken om heel veel redenen liever geen prostituee. Uiteraard hebben ze wel zin in lust. En ze willen hun lust bevredigd zien. Wat doen ze dan?

Manipulatie

Ze maken gewoon een profiel aan op een datingsite. Niet omdat ze zo graag een relatie aan zouden willen gaan, maar puur en alleen omdat ze op zoek naar lust zijn. Met andere woorden ze gaan manipulatief te werk, om hun doel te kunnen behalen. In dit geval is hun doel dan de lust.

Dit gaan ze jou echt niet bij voorbaat vertellen, want dan gooien ze hun eigen ruiten in. Dit soort mannen wisselt dan ook vaak van vrouw. Als het ze te “moeilijk” wordt dan gaan ze er van door.

Dit is allemaal niet zo leuk om te horen, maar zo werkt het wel bij dit soort mannen.

Deze mannen willen dan ook liever niet een persoonlijke en of emotionele band aangaan met een vrouw die ze uitzoeken voor de lust.

Als je het gevoel hebt dat alles mis gaat in de liefdesrelatie, dan heb je grote kans dat die man alleen maar voor de lust in jou geïnteresseerd is.

Lust gericht

Als de man alleen maar gericht is op lust, dan:

 • Is hij niet echt in jou als persoon geïnteresseerd
 • Is hij ook niet geïnteresseerd in datgene wat jou bezig houd
 • Hij interesseert zich nauwelijks voor jouw gevoelens en emoties
 • Hij bagatelliseert het gene waar jij mee zit
 • Hij is niet bezig over een toekomst samen
 • Hij is niet echt geïnteresseerd om jouw familie en of vrienden te ontmoeten
 • Of hij blijft er liever niet al te lang hangen
 • Hij is voornamelijk op zichzelf gericht
 • Hij weet als geen ander heel goed te manipuleren
 • Hij heeft het vaak te druk
 • Hij neemt zich niet voldoende de  tijd voor jou
 • Hij blijft niet langer bij jou dan nodig is
 • Hij heeft niet veel… voor je over
 • Hij geeft je nauwelijks affectie of een gevoel van geborgenheid
 • Hij gaat in seksueel opzicht ook anders met je om

Als je deze dingen bij een man kunt opmerken, dan mogen je alarmbellen af gaan. Hele grote kans dat deze man alleen maar zijn lust wilt bevredigen. En te wel op een hele egoïstische manier puur en alleen om de ander te gebruiken en misbruiken. En natuurlijk doet dit pijn.

Bouw en vertrouw hierin op je eigen intuïtie, op je zelfverzekerdheid hierin.

Mocht dit het geval zijn, dan kun je beter voor jezelf kiezen. Op die manier laat je jezelf niet meer onnodig kwetsen. Lijd je niet aan dat onzekere gevoel. En je geeft jezelf de mogelijkheid om:

Op een dag een man tegen te komen, die de liefde duidelijker en intenser naar je terugkaatst en dat is heel mooi. Grote kans dat daaruit wel een onvoorwaardelijke liefde ontstaat. En dan ben je achteraf alleen maar blij dat je deze manipulator hebt verlaten.

Bye te way:

het zou niet voor het eerst zijn dat er iets mis gaat in een huwelijk en of relatie, de positieve oplossingen daarvoor vind je onder deze link van relatieproblemen, relatiestress. Mocht je online een kaarsje willen branden dan kan dat ook en wel onder deze link kaarsje branden.

Verschillende video’s die je kijk op het leven DAADWERKELIJK kunnen veranderen, kies die video uit die vandaag bij je past.

Geschreven door: Alicia

Sharing with friends is Caring

Niemand is perfect, maar er is altijd wel iemand tussen de massa in... die gelijkgestemd is. Voldoende kennis, zelfvertrouwen en de juiste mensen om je heen, zullen jou helpen bij je zelfontwikkeling en geven je het gevoel geliefd te zijn. In plaats van overal aan te moeten blijven trekken, verloopt alles opeens vanzelf. Als je geïnteresseerd in een of meerdere onbaatzuchtige handreikingen m.b.t  relatiestrubbelingen, stress en of relatieproblemen. Snuffel dan eens op je gemak door deze pagina heen. Neem er desnoods een kopje koffie of thee bij. Heb je de behoefte om voor jezelf of voor iemand anders een online kaarsje te branden (om welke reden dan ook) ga dan naar deze pagina. Ik geloof niet in Religies, maar wel in het Goddelijke deel wat we in onszelf hebben. Ons Hogere Zelf, Ik Ben, zoals anderen het vaak benoemen. Maar goed het komt allemaal op hetzelfde neer. Ben je geïnteresseerd in een gebed voor Voorspoed en Zegeningen, klik dan hier. Trust your vibes, energy doesn't lie. En wees lief voor jezelf, ik dacht ik herinner je er even aan...Tot aan een volgende keer.

Leave a Reply