Minnares zijn, het klinkt hard maar meestal ben je dan enkel 2de rangs

Minnares zijn? “How he feel about you is how he treats you”. Een minnares kan soms wel eens denken: ik ben de minnares en weet het allemaal niet meer.

Minnares zijn

Als iemand echt van je houd dan vind hij jouw tevredenheid, ontplooiing en geluk even belangrijk als die van hem. Een tussenweg is er nu eenmaal niet.

Het is nu eenmaal een feit, dat getrouwde mannen vaak een minnares voor erbij zoeken of omdat ze geen goede intimiteit meer hebben met hun vrouw. Of omdat ze een andere vrouw nodig hebben om op gewonden van te kunnen raken.

Minnares zijn – Dat heeft vaak meer nadelen dan voordelen.

Diegene waar je de minnares van bent, zorgt in principe in financieel opzicht voor zijn eigen echtgenote. Haar zal het aan niets ontbreken. Nou lekker zeg! De ene financieel onderhouden en de ander mag het zich maar uit zoeken. Waar slaat dat op?

Sommige echtgenotes zijn zelf blij als hun man een minnares heeft. Bijvoorbeeld dat soort vrouwen die hun man helemaal niet fysiek aantrekkelijk vinden, maar gewoonweg bij die man blijven omdat hij voorziet in haar onderhoud. En of mede voorziet in haar onderhoud. Dat soort vrouwen is net blij, dat ze geen intimiteit meer met haar man hoeft te hebben.

Uiteraard zijn er ook genoeg vrouwen die dan nog wel van hun man houden en die het dan erg vinden als ze erachter komen dat hun man een minnares heeft.

Minnares zijn – Heel vaak zal de man in kwestie aan zijn minnares beloven dat hij vroeg of laat bij zijn vrouw zal weggaan.

Het is in het algemeen: de kunst om te bouwen en vertrouwen op datgene wat je voelt en niet enkel op datgene wat je hoort.

Minnares zijn – Een minnares wacht en hoopt soms jarenlang op het moment dat de man in kwestie bij zijn vrouw weggaat. En eigenlijk zijn dat verloren jaren…

En het is heel erg, als de minnares na jaren zich opeens gaat realiseren, dat de man in kwestie zijn daad niet aan het woord toevoegt.

Minnares zijn – Natuurlijk maak je de man in kwestie dan enkel mee als hij goed gezind is. Want op het moment dat hij naar je toe komt, verheugt hij zich daar al op.

Als je minnares van een man bent, dan maak je die man meestal niet mee hoe hij dagelijks kan zijn. Daar kan zijn vrouw jouw zeker wat meer over vertellen.

Want als je iemand maar zo af en toe ziet, dat is heel anders als dat je hem dagelijks meemaakt.

Mannen die opgewonden zijn kunnen vaak niet meer helder denken, zo is het gewoonweg!

Er zijn mannen die er een minnares op nahouden en zich ook in financieel opzicht om die minnares bekommeren. Chapeau! zou ik zeggen. Maar er zijn ook genoeg mannen, die de minnares op dat gebied aan haar lot overlaten. Lekker egoïstisch zeg!

Uiteraard wordt dit allemaal niet zo duidelijk besproken, zoals het hier vermeld staat. Want welke man dan ook, raakt niet graag zijn minnares kwijt. Dus hij zal haar altijd duidelijk maken dat hij van haar houd, zodat hij niet het risico loopt om haar kwijt te kunnen raken. Maar dat zijn enkel woorden. Het is de daad die telt!

Als je toch nagaat, is het toch absurd dat de man in kwestie er altijd voor zijn echtgenote is en kan zijn. Indien zij hem nodig heeft en dat de minnares het zich maar zelf moet uitzoeken als er iets ingrijpends in haar leven mocht gebeuren.

Waar dient de minnares dan voor? Wat is de rol van een minnares? Juist ja, in eerste instantie om zijn opgewondenheid te kunnen bevredigen.

Minnares zijn – sommige vrouwen kiezen er bewust voor om een getrouwde man aan de haak te kunnen slaan. Waarom? Dat kan verschillende redenen hebben, sommige vrouwen vinden het gewoon belangrijk dat ze in seksueel opzicht aan hun trekken kunnen komen en dat ze daarnaast van hun vrijheid willen blijven genieten.

Minnares zijn – Het ligt er helemaal aan waar je voor kiest. Iedere medaille heeft 2 kanten, de positieve kant en de negatieve kant.
“Maar de echte liefde voelt de zonneschijn van beiden kanten”.

Minnares zijn – Ieder man die een minnares heeft, zal ten alle tijden tegen zijn minnares vertellen dat hij niet of niet meer gelukkig is samen met zijn vrouw.

  • Nou als iemand niet gelukkig is samen met zijn vrouw, waarom heeft hij dan niet de “ballen” om bij haar weg te gaan.
  • Waarom blijft iemand nog jarenlang bij iemand als hij zegt dat hij niet meer gelukkig met haar is?
  • Houd hij soms van zelfopoffering?

We leven niet meer in de jaren ’40 of ’50 waarin een scheiding nog not done was. Dus er is geen enkel excuses om niet bij iemand weg te gaan als je niet meer gelukkig bent.

Sommige mannen willen om verschillende redenen niet gaan scheiden, bijvoorbeeld omdat ze dan de helft van hun financiële bezittingen kwijt raken. Of omdat ze het hun jongere kinderen niet aan willen doen om te gaan scheiden.

Maar er zijn genoeg mensen, die na een scheiding bijna zonder iets achter bleven. Of de helft van hun bezittingen en of spaargeld moesten inleveren. Dat hoort nu eenmaal bij die keuze, als je gaat scheiden.

En er zijn ook genoeg gezinnen, die wel gaan scheiden ook al hebben ze jongere kinderen. En dit doen ze omdat ze echt niet meer samen gelukkig met elkaar zijn. Of omdat ze samen niet meer door een deur kunnen. Of omdat ze het de jongere kinderen willen besparen dat de vader en moeder altijd maar ruzie met elkaar maken o whatever.

Als mannen zeggen dat ze van je houden en ondertussen toch bij hun vrouw blijven, dat klopt er iets gewoonweg niet in het hele verhaal. Excuses om niet te willen of te kunnen scheiden, die zijn er wel altijd te vinden.

Zoals je ziet heeft minnares zijn – vaak meer nadelen dan voordelen. Vrouwen die vaak al jaren dienstdoen als minnares van de desbetreffende man, die stoppen als minnares vroeg of laat. Gewoonweg omdat hun intuïtie of onderbuikgevoel hun dat aangeeft.

Het ligt er helemaal aan waarvoor een minnares kiest en welke reden ze daar voor heeft. Ieder mens mag zijn keuzes maken, maar ieder mens zal ook altijd de consequenties van zijn keuzes vroeg of laat moeten accepteren. Zo is het nu eenmaal met alles.

Van minnares zijn tot echtgenote? Ja dat kan wel, het komt soms wel eens voor. Maar dan heeft de man in kwestie er geen jarenlang voor nodig om zijn definitieve keuze te maken. Het houd dan in, dat hij echt ongelukkig was samen met zijn vrouw.

Maar goed iemand die vreemd gaat, kan hierin een gewoonte ontwikkelen. Het vreemdgaan is dan niet meer zo’n hoge drempel voor hem als eerst. En dan kan hij vroeg of laat ook gemakkelijk gaan switchen. M.a.w. van de ene minnares naar de andere. Iedere medaille heeft 2 kanten, hoe je het ook wend of keert.

Bye te way:

het zou niet voor het eerst zijn dat er iets mis gaat in een huwelijk en of relatie, de positieve oplossingen daarvoor vind je onder deze link van relatieproblemen, relatiestress. Mocht je online een kaarsje willen branden dan kan dat ook en wel onder deze link kaarsje branden.

Geschreven door: Alicia

Sharing with friends is Caring

Geef een reactie