Zelfvertrouwen

Mooie vrouwen, vrouwelijk en onweerstaanbaar wat doet dat met een man?

Op dit Blog vind je genoeg afbeeldingen van allemaal verschillende en mooie vrouwen. Mooie vrouwen met een stoer uiterlijk, mooie vrouwen met een zachte uitstraling, mooie vrouwen met een pittige uitstraling.

Aangezien foto’s en afbeeldingen in spiegelbeeld gemaakt worden zijn sommige mooie vrouwen mooier op de foto dan dat ze in werkelijkheid zijn. Er zijn ook vrouwen die niet zo goed op een foto plakken, maar in de realiteit wel mooie vrouwen zijn.

Wat zijn mooie vrouwen?

Ieder man heeft een andere smaak, wat voor de ene man de betekenis is van mooie vrouwen hoeft voor een ander man helemaal niet zo te zijn.

Zoveel verschillende smaken

Er zijn zoveel verschillende mannen en daardoor ook zoveel verschillende smaken. Eigenlijk teveel om op te noemen
Sommige mannen houden van:

Mooie vrouwen

 • die iets wat forser en gezet zijn
 • die slank zijn
 • die iets van overgewicht hebben

Mooie vrouwen

 • die blond zijn
 • die bruin haar hebben
 • die roodhaar hebben

Mooie vrouwen

 • met lange benen
 • met korte benen

Mooie vrouwen

 • met brede heupen
 • met ronde heupen
 • met smallere heupen

Mooie vrouwen

 • met lang haar
 • met kort haar

Sommige mannen houden van vrouwen met veel make-up, waar andere mannen zien vrouwen het liefst zonder al te veel make-up.

Sommige mannen houden van een vrouw met een ovaal gezicht, andere mannen geven weer de voorkeur aan vrouwen met een rond gezicht

Pfff en zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan, datzelfde geldt trouwens ook voor vrouwen die vallen op mannen.

Foto’s

Daarnaast is een foto maar een foto, als je vrouwelijk en onweerstaanbaar voor een man bent dan komt dat voornamelijk door de chemie. De chemie heeft ook weer te maken met het Auraveld wat we om ons heen hebben.

Het auraveld is onzichtbaar maar het bestaat wel. Auravelden raken elkaar ook aan, ook al maak je geen fysiek contact met die persoon. Want auravelden kunnen wel een meter groot zijn. Hier zal ik een andere keer weer iets meer over vertellen.

Hoe dan ook, het uiterlijk bepaald misschien een eerste contact maar alleen het innerlijk bepaald of dit contact blijvend is.

Puur en alleen gebaseerd op Lust

Mannen die enkel en alleen op zoek zijn naar lust, die interesseren zich vaak niet echt in iemands innerlijke. Datzelfde geldt trouwens ook voor sommige vrouwen die alleen maar op zoek naar lust zijn.

In beiden gevallen overheerst het vleselijk boven het geestelijke. En als het vleselijke overheerst aan het geestelijke dan heb je grote kans dat die relatie vroeg of laat gedoemd is om te mislukken.

Hij of zal dan maar weinig begrip op brengen voor jouw emoties en gevoelens. En hij of zij zal zich ook niet echt de moeite nemen om de partner goed te leren kennen.

Want Geest en Lichaam gaan altijd samen op, als er echte liefde in het spel is.

Het is gewoon de kunst om de juiste match en chemie te vinden. En als dat er is. dan ben je voor hem vrouwelijk en onweerstaanbaar. En vice versa

De voor- en nadelen

Mooie vrouwen hebben niet alleen voordelen, mooie vrouwen kennen ook de nadelen van het onweerstaanbaar zijn:

 • Ze hebben veel vaker last van mannen die puur en alleen op de lust gericht zijn.
 • Ze worden vaker als grote concurrentie door andere vrouwen gezien.

Beiden situaties, met alle gevolgen van dien.

Sommige mannen hebben liever een iets wat minder aantrekkelijke vrouw, in plaat van een super mooie vrouw omdat ze er vaak van overtuigd zijn dat ze die niet alleen voor zichzelf hebben.

Het kan vaak allemaal zo complex en zo verwarrend zijn.

Dus wees ten alle tijden tevreden met jezelf, op die manier krijg je ook een mooie uitstraling die van binnen uit komt. En daar gaat het per slot van rekening om! Dat is jouw charisma.

Het is niet allemaal goud wat blinkt!

Bye te way:

het zou niet voor het eerst zijn dat er iets mis gaat in een huwelijk en of relatie, de positieve oplossingen daarvoor vind je onder deze link van relatieproblemen, relatiestress. Mocht je online een kaarsje willen branden dan kan dat ook en wel onder deze link kaarsje branden.

Geschreven door Alicia

Sharing with friends is Caring

Niemand is perfect, maar er is altijd wel iemand tussen de massa in... die gelijkgestemd is. Voldoende kennis, zelfvertrouwen en de juiste mensen om je heen, zullen jou helpen bij je zelfontwikkeling en geven je het gevoel geliefd te zijn. In plaats van overal aan te moeten blijven trekken, verloopt alles opeens vanzelf. Als je geïnteresseerd in een of meerdere onbaatzuchtige handreikingen m.b.t  relatiestrubbelingen, stress en of relatieproblemen. Snuffel dan eens op je gemak door deze pagina heen. Neem er desnoods een kopje koffie of thee bij. Heb je de behoefte om voor jezelf of voor iemand anders een online kaarsje te branden (om welke reden dan ook) ga dan naar deze pagina. Ik geloof niet in Religies, maar wel in het Goddelijke deel wat we in onszelf hebben. Ons Hogere Zelf, Ik Ben, zoals anderen het vaak benoemen. Maar goed het komt allemaal op hetzelfde neer. Ben je geïnteresseerd in een gebed voor Voorspoed en Zegeningen, klik dan hier. Trust your vibes, energy doesn't lie. En wees lief voor jezelf, ik dacht ik herinner je er even aan...Tot aan een volgende keer.

Leave a Reply