Onderbewustzijn herprogrammeren, wat is hier het voordeel van

Ons onderbewustzijn onthoud en zorgt ervoor dat iedere innerlijke “inscriptie” vroeg of laat werkelijkheid wordt in de buitenwereld. Wat nu nog onzichtbaar is kan dan zichtbaar worden.

Want elke gedachte wordt opgenomen door onze hersenen. Als jouw bewust geest zo’n negatieve gedachte onvoorwaardelijk accepteert, dan wordt deze gedachte overgeseind naar de solar plexus.

Wat is de solar plexsus? De solar plexus wordt ook wel de zonnevlecht genoemd. Even vooraf dit: ons centrale zenuwstelsel bestaat uit onze hersenen en het ruggenmerg. De Solar plexis bevindt zich tussen de navel en het onderliggende borstbeen. Het behoort tot een zenuwstelsel dat we zelf niet kunnen bedienen.

Rondom ons lichaam bevindt zich een energieveld. Binnen dit veld bevinden zich 7 belangrijke enegiecentra’s (ze worden ook wel chakra’s genoemd, die als draaikolken werken).

De Solar plexus wordt beschouwd als de generator en distributeur van de menselijke energie.

Het is ook de verbinder van het onderbewust naar het bewuste.

Ons onderbewustzijn herprogrammeren

Ons onderbewustzijn controleert alle levensfuncties en processen van ons lichaam en het kent alle antwoorden op onze problemen. Niet alleen op lichamelijk gebied, maar ook op geestelijk gebied.

Sta er maar eens bij stil, ons onderbewustzijn slaapt of rust nooit. Het is voortdurend voor ons aan het werk. Probeer de wonderbaarlijke vermogens van je onderbewuste te ontdekken. Bijvoorbeeld door vlak voor het slapen gaan een commando te geven aan je onderbewuste.

Je zult dan vroeg of laat tot de ontdekking komen dat de krachten in jouw onderbewustzijn worden vrijgemaakt en het de gewenste resultaten teweeg kan brengen.

Zoals ik al eerder heb aangegeven kan ons onderbewustzijn ons bewustzijn niet aanspreken. Wel andersom. Ons onderbewustzijn kan handelen op basis van wat we erin hebben gegrift.

Daarom wordt wel eens vaker gezegd: de mens is wat hij de hele dag denkt.

Ons onderbewustzijn kan bergen verzetten, want het heeft een oneindige wijsheid en intelligentie. Vandaar dat het belangrijk is, dat we het onderbewustzijn voeden met positieve gedachtes.

Vandaar dat het belangrijk kan zijn dat we ons onderbewustzijn herprogrammeren. We moeten er dan de juiste en opbouwende gedachten in gaan griffen. Zeker als je in een periode zit, waarin het lijkt dat alles je tegen zit.

Laat deze zin maar eens bezinken: zo binnen, zo buiten, zo boven, zo beneden. En kijk wat het met je doet.

Alles wat ons onderbewuste dus voor waar aanziet, zal zich verwezenlijken in de vorm van ervaringen en gebeurtenissen.

Als we negatief denken, dan griffen we weer negativiteit in ons onderbewustzijn. Onze gedachtes verwekken dan destructieve gevoelens die werkelijkheid willen worden en zich een uitweg willen banen. Denk hierbij aan de navolgende klachten: maagzweren, spanningen en angsten.

Boosheid en haatgevoelens

Boosheid en haatgevoelens zijn gifstoffen die doordringen tot in ons onderbewustzijn. Maar vergeet a.u.b. niet dat we niet met deze negatieve instellingen geboren zijn.

Dat alleen al is een goede reden om ons onderbewustzijn te overladen met levenschenkende gedachtes. Hierdoor worden vroeg of laat alle negatieve denkgewoontes die zich erin hebben vastgezet weggespoeld.

Ieder huisje heeft zijn kruisje, overal is wel een vorm van verdriet, teleurstellingen of ellende. En dit maakt het vaak moeizaam om ons onderbewuste te overladen met levensschenkende gedachtes. Dat ben ik helemaal met je eens, maar we moeten door.

Het is juist op zo’n momenten dat we ons onderbewustzijn moeten overladen met mooie en prettige gedachtes.
Soms hoor je wel eens van zelfgenezing. Zelfgenezing is het overtuigendste bewijs voor het genezend vermogen van ons onderbewustzijn.

Vandaar dat bidden een toegevoegde waarde kan zijn. Hier bedoel ik wel niet de vorm van bidden mee, waarin men een gebed enkel theoretisch afrafelt. Maar ik bedoel hiermee die vorm van bidden die ons verheft boven onze 5 zintuigen.

In de Geestelijke wereld werkt het zo: eerst geloven en dan zien. In de aardse wereld werkt het vaak andersom eerst zien en dan pas geloven.

Je zou bijvoorbeeld het navolgende gebed uit kunnen spreken. Vanuit eigen persoonlijke ervaringen weet ik dat dit kan werken als je het goed doet.

Gebed: mijn lichaam en alle organen werden geschapen door de oneindige intelligentie in mijn onderbewustzijn.

En mijn onderbewuste weet hoe het mij moet genezen, dat weet het! De werken van de scheppende intelligentie in mijn innerlijke onderbewustzijn, zijn wonderbaarlijk en ik bedank de genezing die nu plaats zal gaan vinden.

Als men geestelijk van slag is

Als je geestelijk van slag bent, dan kun je het beste de navolgende procedure volgen. Probeer, maar probeer dan ook echt heel even alles van je af te schudden wat je bedrukt. Probeer jezelf te ontspannen en breng je gedachten tot rust.

Spreek vervolgens je onderbewuste aan en geef het opdracht om het roer over te nemen om je innerlijke rust te herstellen. Spreek dan wel je onderbewustzijn aan op een zelfverzekerde en gezaghebbende manier.

Het onderbewuste programmeren

Het onderbewustzijn herprogrammeren dat de je zo: begin met het leiden van je bewuste geest, met hart en ziel. Doordring jezelf van het feit dat je onderbewuste voortdurend bezig is met het tot uiting brengen van de dingen die je gewoonlijk denkt.

En geloof dat jouw innerlijke onderbewustzijn je onophoudelijk zal gaan inspireren en je met weldaden zal gaan overladen. U geschiede naar uw geloof: en dat geldt voor ieder mens.

Niet voor niets werd de Bijbel door verschillende grootheden omschreven als het meest mystieke boek ooit. Men moet de diepgang achter de woorden van de Bijbel kunnen gaan begrijpen.

Ons onderbewustzijn rust nooit, het is overdag voor ons aan het werk en zelfs het s’nachts ook. Hoe geweldig is dat? Het laat het s’nachts ons hart door kloppen, het laat onze longen doorademen en ga zo maar door. Ons onderbewuste is een geweldig iets, waar we ontzettend dankbaar voor mogen zijn.

Altijd en overal hebben niet-erkende genezers opmerkelijke resultaten geboekt. Ook in gevallen waarin de officiële wetenschap het liet afweten.

Als dat geen stof tot nadenken geeft, dan weet ik het ook niet meer.

Onthoudt dat het slagen van deze techniek van ons onderbewuste, dus afhankelijk is van de vast overtuiging van het idee dat in jouw geest al een feit is.

Dus voordat iets in de geest vaste vorm kan aannemen, moet het bestaan ervan al als een vaststaand feit worden aangenomen.
En dan komen we weer terug op het meest mystieke boek wat er bestaat. In de Bijbel staat: al wat gij bidt en begeert, gelooft dat gij het hebt ontvangen en het zal geschieden.

Je geloof hierin hoeft maar zo groot te zijn als een mosterdzaadje. Als je bepaalde zaadjes in je geest plant (in je onderbewustzijn) dan zullen ze vroeg of laat ontkiemen.

Als je het zo bekijkt, dan is ons onderbewuste het allermooiste wat er bestaat. Koester het en vertrouw erop. En weet er goed mee om te gaan.

Bye te way:

het zou niet voor het eerst zijn dat er iets mis gaat in een huwelijk en of relatie, de positieve oplossingen daarvoor vind je onder deze link van relatieproblemen, relatiestress. Mocht je online een kaarsje willen branden dan kan dat ook en wel onder deze link kaarsje branden.

Geschreven door: Alicia

Sharing with friends is Caring

Geef een reactie