Onzeker zijn, piekeren hoe je onzekerheid omzet naar zelfverzekerdheid

Het gevoel van onzeker zijn dat hebben we allemaal wel eens. Doch als het onzeker zijn in veel situaties gaat overheersen dan kost ons dat enorm veel energie.

Onzeker zijn

We gaan dan piekeren over het onzeker zijn en dat piekeren lost helemaal niets op. Door te piekeren vermenigvuldig je alleen maar je gedachtes keer op keer. En dat laatste laat je dan ook weer beroerd voelen.

Het gevoel van onzeker zijn, maakt veel mensen ongelukkig. Ze lijden en tasten vaak rond in de duisternis van het onzeker zijn.

Onze gedachte kan een machtige kracht zijn, zowel als we negatief denken en zowel als we ons aanleren om positief te gaan denken.

Als je stoeit met het gevoel van onzeker zijn, realiseer e dan dat ieder mens beschikt over de kracht van de gedachte. Het is ons door de natuur geschonken.

Verder dienen we te weten dat onzuivere gedachtes, zoals de gedachte van het onzeker zijn ons bergen vol met energie kost. Als je een stap op weg naar meer zelfvertrouwen wilt zetten dan moet je jezelf aanleren om wat meer zuiverheid in je gedachtes te creëren.

Hoe doe je dat? Dat doe je door voldoende van jezelf te houden. Je gaat houden van je plus maar ook van je minpunten in de wetenschap dat je een mens bent. Alle mensen hebben nu eenmaal plus en min punten.

Bij de een is het wat meer zichtbaarder als bij de ander, maar we hebben ze allemaal! Het is nu eenmaal een feit dat de ene persoon het wat beter kan verbergen als de ander. Niet iedereen is altijd even openlijk over zijn of haar gevoelens.

Als je meer zelfvertrouwen wilt krijgen, neem dan het besluit om slechts die gedachtes uit te zenden die de meest heilzame gevolgen voor je hebben. Leer om jezelf te waarderen om wat je bent, want ieder mens is uniek.

Gedachtes

Vaak belet mensen de gevolgen van hun gedachtes en gevoelens te begrijpen. Dit komt doordat de gevolgen zich niet onmiddellijk voordoen.

Om het gevoel van onzeker zijn los te kunnen laten, zou je de gedachte van zelfvertrouwen aan moeten sterken. Dit is mogelijk als je deze mentale creatie aan het werk zet. Op die manier wordt het gevoel van zelfvertrouwen in de geest verrijkt. Op het moment dat dit zich rijpt in je gedachte zal het van het onzichtbare naar het zichtbare worden getrokken.

Onthoud dus dat de gedachte een macht is, maar dat je deze macht op de juiste wijze dient te begrijpen. Zolang je de tussenschakel nog niet gevat hebt dan zullen je gedachten ook nog geen werkelijkheid worden. Je registreert je gedachtes wel, maar ze zullen dan in het mentale vlak blijven drijven zonder dat het zichtbaar wordt. Op het moment dat je deze gedachtes laat afdrijven in je gevoel zullen ze ook de gewenste resultaten opleveren.

Leer jezelf aan om met je gedachtes te spelen, maar verwacht niet dat deze gedachtes ook meteen zichtbaar zullen worden in het fysieke vlak. Oefening baart kunst! En ik garandeer je dat je met behulp van dit Blog en je eigen inzet een heel einde op weg komt.

Bye te way:

het zou niet voor het eerst zijn dat er iets mis gaat in een huwelijk en of relatie, de positieve oplossingen daarvoor vind je onder deze link van relatieproblemen, relatiestress. Mocht je online een kaarsje willen branden dan kan dat ook en wel onder deze link kaarsje branden.

Geschreven door: Alicia

Sharing with friends is Caring

Geef een reactie