Onzekerheid overwinnen, van tweestrijd naar zelfverzekerdheid

De onzekerheid overwinnen is een must als je de tweestrijd in jezelf wilt oplossen. Op het moment dat je de tweestrijd in jezelf overwonnen hebt, heb je de deur geopend naar zelfverzekerdheid.

Verklaar in geloof

Ook al kan ik de gezonde dosis van mijn zelfvertrouwen nog niet waarnemen, ik weet dat als ik me op mezelf ga richten mijn antwoorden ook zullen komen.

Want op het moment dat ik geloof dat ik mijn onzekerheid kan overwinnen, dan wordt er een enorme activiteit vrij gezet in mijn geest. Net zoals je jezelf vele andere dingen kan aanleren, kun je jezelf ook het zelfvertrouwen aanleren.

Onzekerheid overwinnen

Dit Blog is een studie blog en ieder artikel geeft weer een andere tip vrij. Als je jezelf toelegt op alle informatie die ik je geef dan zul je op een gegeven moment niet meer worstelen met: onzekerheid overwinnen.

Tip

Lees deze interne link van mij wat gaat over: meer zelfvertrouwen verkrijgen, kraak dan de navolgende code in jezelf.

Ja gaat keer op keer je eigen geest meer vertrouwen, omdat je jezelf dit studie Blog beetje bij beetje eigen gaat maken. Op het moment dat je voelt dat jouw onzekerheid je weer de baas wilt worden keer dan terug naar dit Blog. En herlees e.e.a. dan nog eens opnieuw door, totdat het zich daadwerkelijk gaat verankeren in je geest.

Het is een feit dat je sommige dingen eerst goed moet verankeren, wil het tot een juist resultaat komen. Het is nooit een kwestie van een knop omdraaien. Eerst moet je jezelf voeden met de benodigde kennis, van daaruit wordt het vertrouwd voor je.

Onze Tong

Onze tong beheerst ons lichaam en stuurt ons bestaan, m.a.w. wat je in geloof vrijzet laat kracht ontstaan.

Als je wilt scoren in het proces van onzekerheid overwinnen, besef dan dat de Geestelijke dimensie in en om ons heen veel belangrijker is dat het aardse menselijke en stoffelijke.
Op die manier maak je datgene wat nu nog onzichtbaar bij je is op een dag zichtbaar. Op die manier ga je van een onzeker gevoel groeien naar zelfverzekerdheid. Het is nu nog onzichtbaar, maar zodra het zich voldoende gaat rijpen in je geest zal het zichtbaar worden.

De ketenen waarmee wij als mens vaak gebonden zijn, zijn geestelijk. En de bolwerken die afgebroken moeten worden in dit geval: onzekerheid overwinnen die zijn ook geestelijk. Alles vind plaats in de Geest.

De wil van onze Geest

Daarom hebben we de gaven en de wil van onze geest nodig om verlangens tot stand te zien komen. En om de juiste weg in te kunnen slaan, zul je eerst de tweestrijdigheid in jezelf moeten oplossen.

Want het lichaam is een volger en geen leider!

Wordt het eens met jezelf! Gaan er twee tezamen zonder dat zij het eens zijn geworden? Nee! Vandaar dat je eerst die tweestrijdigheid in jezelf zult moeten oplossen.

Je kunt niet streven naar een gezonde dosis van zelfvertrouwen en tegelijkertijd het onzeker gevoel blijven vasthouden. Uiteraard zal dit onzekere gevoel een vertrouwd gevoel voor je zijn, dit houdt in dat het extra moeite zal kunnen gaan kosten om het los te laten.

In de leerfase van: onzekerheid overwinnen, zul je stapje voor stapje toch dat onzekere gevoel vaarwel moeten zeggen.

Dus i.p.v jezelf vast te houden aan dat onzekere gevoel, moet je jezelf gaan ontwikkelen in een andere richting. Een nieuwe richting die het leven aangenamer zal gaan maken.

Onthoud deze uitspraak

Als je handelt zoals je altijd gehandeld hebt, zul je ook krijgen wat je altijd gekregen hebt. Wil je een verandering in je leven dan zul je ook anders moeten gaan handelen. Uiteraard is dit makkelijk in theorie gezegd, dan in de praktijk gedaan. Vandaar dat het een proces is wat stapje voor stapje moet gaan plaats vinden.

Realiseer jezelf

Realiseer jezelf dat dit niet in het natuurlijke gedaan kan worden, het moet eerst plaats vinden in je Geest.

Bye te way:

het zou niet voor het eerst zijn dat er iets mis gaat in een huwelijk en of relatie, de positieve oplossingen daarvoor vind je onder deze link vanĀ relatieproblemen, relatiestress. Mocht je online een kaarsje willen branden dan kan dat ook en wel onder deze linkĀ kaarsje branden.

Geschreven door: Alicia

Sharing with friends is Caring

Geef een reactie