Over mij

Leuk ! Dat je op mijn Blog terecht bent gekomen….

Het is nu eenmaal een feit dat mensen elkaar in deze wereld kunnen “ophemelen” en of afbranden. Het vermogen om je innerlijke kracht te gebruiken, wijst je de weg naar harmonie met het doel dat in je ziel besloten ligt. Met elke stap die je zet in de richting van je doel, neemt je innerlijke kracht toe.

Graag stel ik me even aan je voor: mijn naam is Alicia Alice, ik ben geboren in juni 1958. Ik ben de vrouwelijke Blogger en webmaster van deze site. Ik ben absoluut geen zakelijke commerciële professionele copywriter (want dat is een vak op zich). Vanuit mijn kennis van verschillende opleidingen, interviews en praktijkervaringen,  deel ik wel informatie met je die van belang kan zijn voor jouw welzijn! En van daaruit kun je weer verder.

Wil je positieve veranderingen in je leven?

Beluister dan deze Video’s en ervaar deze heerlijke boost. Kies die video uit, die je op dit moment nodig denkt te hebben.  Onderaan deze video’s vertel ik nog wat meer over mezelf en over het leven.

Mocht je last hebben van teveel tegenslagen, lees dan eens het artikel: hoe heft je een vloek en of generatievloek op?

 

 

 

 

Fijn dat je even de tijd voor jezelf neemt, want dat zal gegarandeerd positieve vruchten in je leven gaan afwerpen en misschien wel sneller dan dat je verwacht. Hoe fijn is dat?

Zoals ik al aan heb gegeven, bij het kopje “hints” in de menubalk en bij de info tickets. Kunnen we de andere mensen niet echt fysiek ervaren. We ervaren ze wel in onze gedachtewereld en dat kunnen we dan wel weer fysiek uitten. Later meer hierover.

In het algemeen

De mens kan iemand “ophemelen” met zijn woorden en of daden, maar zeer zeker ook “afbranden”. Dat is helaas een realiteit in dit leven, dus moeten we er maar het beste van zien te maken. En dat gaan we en blijven we ook doen!

Tip:

Mocht je niks dan tegenslagen in je leven ervaren? Klik dan eens op het navolgende artikel: vloek opheffen

Onthoud dat het proces van zelfverzekerdheid opbouwen, je niet zal gaan lukken zonder zelfcompassie. Dus onderschat a.u.b. dit laatste niet.

 

 

 

 

Kennis is Macht

Kennis wordt ook wel eens het Geestelijke Goud genoemd, kennis is macht en die gaan we dan ook op een positieve manier gebruiken.

Een zin die je voor jezelf mag onthouden:

I’am perfect in my imperfections, strong in my weaknesses and beautiful in my own way becaurse i am just me a human. With strong and less strong points.

Iets meer over mij? Van jongs af aan werkte ik al graag met energieën (naast mijn internationale job als Simultaan  Directie Tolk en mijn nationale banen op kantoor).

  • Als erkend Relatietherapeute  hield ik me bezig met energieën op het gebied van de relationele sfeer (deze opleiding heb ik in de regio van Milaan gevolgd, uiteindelijk ben ik daar meer dan 10 jaar blijven wonen en werken).
  • Als erkend Magnetiseur hield ik me bezig met de energieën van Het Etherisch veld, de Aura en chakra’s (deze opleiding heb ik in Nederland gevolgd).
  • Nog later raakte ik geïnteresseerd in Universele energieën. Ik volgde toen een 3,5 jarige opleiding bij Amerikaanse Bijbel leraren. Wat dus los staat van een kerk of van een andere geloofsgemeenschap! De werking van de Heilige Geest was voor mij weer een ander voorbeeld dat er meer is, dan datgene wat wij met onze 5 zintuigen kunnen waarnemen. Net zoals de zwaartekracht, de wereld van bacteriën en virussen, het sterrenstelsel en al die werelden waarvan we weten dat ze bestaan, maar niet waargenomen kunnen worden door onze 5 zintuigen. Daar is toch wel iets meer voor nodig.

Belangrijk om je doelen te kunnen realiseren is in de juiste Flow te komen, dit doe je door aanspraak te maken op je Hogere Zelf (ook wel het Goddelijke deel, of het christusbewustzijn in jezelf genoemd).

Als dat je gaat lukken, dan merk je opeens dat je nergens meer aan hoeft te trekken, maar dat alles opeens vanzelf loopt. Op mijn Blog vindt je over dat onderwerp ook nog genoeg informatie.

Hoe sluit je een goed compromis?
Emotionele eenzaamheid in een relatie, eenzaam maar niet single
Ambivalente relatie, de voortdurende pijnlijke haat liefde verhouding

Bindingsangst of niet verliefd?
De waarde van communicatie tijdens een relatiediscussie
Relatie verbreken, relatie redden? Crisis op identiteitsniveau

Een relatieverslaving, waar herken je het aan?
Lust of liefde? Mhhhh wat voelt deze man voor mij?
Alles over mannen, maar je mag nooit generaliseren

 

 

 

 

<- Ontdek meer…

 

 

 

Ieder huisje heeft zijn kruisje, overal is wel wat. Ieder mens krijgt in dit leven genoeg voor zijn kiezen. Op enkele uitzonderingen na. Het is een kwestie van het vinden van de juiste weg  om met tegenslagen, pijn en teleurstellingen om te gaan waardoor je er weer sneller uitkomt.

Dat is ook hetgeen wat ik je duidelijk probeer te maken op mijn Blog. Ervaringen en het putten uit de opgedane kennis van anderen, kunnen je een positieve voorsprong geven aan jouw leven.

Bekijk gewoon even wat je op dit moment nog nodig hebt.

Ik wens je bij deze heel veel geluk en het allerbeste toe en dat dit jaar een heel mooi jaar voor je mag worden!

 

 

<- Van A t/m Z

 

 

Met vriendelijke groet,

Alicia

 

 

 

 

UA-120541389-1