Over mij

Leuk dat je er bent !

Fijn dat je even de tijd voor jezelf neemt, want dat zal hoe dan ook zijn vruchten gaan afwerpen.

Let’s go : mijn naam is Alicia Nieling en ik ben geboren in juni 1958. De veelzeggende informatie, hints en tips die ik met je deel op mijn Blog komen voort uit, verschillende erkende opleidingen/cursussen en internationale en nationale interviews

In het algemeen

De mens kan iemand “ophemelen” met zijn woorden en of daden, maar zeer zeker ook “afbranden”. Dat is helaas een realiteit in dit leven, dus moeten we er maar het beste van zien te maken. En dat gaan we en blijven we ook doen!

Kennis is macht

Kennis is macht en die gaan we dan ook op een positieve manier gebruiken.

Note: al mijn teksten nog niet gecorrigeerd door professionele copywriters (wat weer een vak op zich is). Gezien ik geen reclames, pop-ups etc plaats op mijn Blog, zijn er ook geen inkomsten en dan worden de extra uitgaves ook nog niet in gang gezet. Daarentegen worden je uitgaves wel veilig gesteld, want er is geen manipulerende bla bla van mijn kant, waarop jij jouw portomonnee zult gaan trekken.

Het gaat zich gewoon om kennis in details te verspreiden, de “boodschap” die ik wil overbrengen. Ik ben nu eenmaal niet handig in alles en dat geef ik dan ook gewoonweg toe.

I’am perfect in my imperfections, strong in my weaknesses and beautiful in my own way becaurse i am just me a human. With strong and less strong points. Is that bad?

Iets meer over mij? Van jongs af aan werkte ik al graag met energieën (naast mijn internationale job als Simultaan  Directie Tolk en mijn nationale banen op kantoor).

  • Als erkend Relatietherapeute  hield ik me bezig met energieën op het gebied van de relationele sfeer (deze opleiding heb ik in de regio van Milaan gevolgd, uiteindelijk ben ik daar meer dan 10 jaar blijven wonen en werken).
  • Als erkend Magnetiseur hield ik me bezig met de energieën van Het Etherisch veld, de Aura en chakra’s (deze opleiding heb ik in Nederland gevolgd).
  • Nog later raakte ik geïnteresseerd in Universele energieën. Ik volgde toen een 3,5 jarige opleiding bij Amerikaanse Bijbel leraren. Wat dus los staat van een kerk of van een andere geloofsgemeenschap! De werking van de Heilige Geest was voor mij weer een ander voorbeeld dat er meer is, dan datgene wat wij met onze 5 zintuigen kunnen waarnemen. Net zoals de zwaartekracht, de wereld van bacteriën en virussen, het sterrenstelsel en al die werelden waarvan we weten dat ze bestaan, maar niet waargenomen kunnen worden door onze 5 zintuigen. Daar is toch wel iets meer voor nodig.

Belangrijk om je doelen te kunnen realiseren is in de juiste Flow te komen, dit doe je door aanspraak te maken op je Hogere Zelf (ook wel het Goddelijke deel, of het christusbewustzijn in jezelf genoemd).

 

 

 

 

 

 

 

Ieder huisje heeft zijn kruisje, overal is wel wat. Ieder mens krijgt in dit leven genoeg voor zijn kiezen. Op enkele uitzonderingen na. Het is een kwestie van het vinden van de juiste weg  om met tegenslagen, pijn en teleurstellingen om te gaan waardoor je er weer sneller uitkomt.

Dat is ook hetgeen wat ik je duidelijk probeer te maken op mijn Blog. Ervaringen en het putten uit de opgedane kennis van anderen, kunnen je een positieve voorsprong geven aan jouw leven.

Je kunt hiervoor ook door de site heen scrollen maar je kunt ook hieronder klikken op de pagina hints en tips en je zult al vele artikelen zien staan, waaruit je een keuze voor jezelf kunt maken. Bekijk gewoon even wat je op dit moment nog nodig hebt.

Ik wens je bij deze heel veel geluk en het allerbeste toe en dat dit jaar een heel mooi jaar voor je mag worden!

Groetjes,

Alicia

 

 

UA-120541389-1