Over mij

Leuk dat je er bent!

Ik zal mezelf even aan je voorstellen: mijn naam is Alicia Alice.

Als 60 plusser ben ik nu nog meer dan ooit… intrinsiek geïnteresseerd in de energieën en het welzijn van goedhartige, gevoelige en kwetsbare mensen. Vandaar dat ik dit Non-profit blog ben gestart in 2018. Ik maak nu eenmaal graag een connectie van Hart tot Hart. Oppervlakkigheid is nu eenmaal niet aan mij besteed.

Het is nu eenmaal een keihard feit dat:  mensen elkaar in deze wereld kunnen “ophemelen” en of “afbranden”. En dat kikken, op het heel bewust “afbranden” behoort nu eenmaal tot de allerlaagste/duivelse energieën. Klaar! Of iets behoort tot het licht of tot de duisternis! Er is geen tussenweg!

“Wanneer je tot de Kern van de geheimen van de Kosmos wilt doordringen, dan bereik je dat langst de weg van meditatie over en realisatie van de stille kleine stem de GOD-van-binnen, want alle mysteriën van de eeuwigheid liggen in je hart”.

Op mijn website is er ook een pagina waarop je gelijk waardevolle oplossingen aantreft m.b.t. relatiestress en of relatieproblemen. Dat is de navolgende pagina: verschillende relatieproblemen. Relatiestrubbelingen, stress en problemen ontstaan altijd omdat er in de Kern iets niet goed zit. Als je dat probleem in de Kern oplost dan verdwijnen alle strubbelingen, problemen en stress vanzelf als sneeuw voor de zon. Zo simpel is het…

Een relatie met je partner

Een relatie met een partner kan je veel plezier en positieve energie geven, maar als het innerlijke niet op elkaar aansluit,  dan kan het je ook heel veel energie kosten . En dat gaat dan weer ten koste van jezelf. Gewoonweg omdat het dan uitputtend en energie slopend is.

Wat is nou een onvoorwaardelijke liefde?

Wanneer de tevredenheid, de geborgenheid en de ontplooiing van je partner even belangrijk voor je wordt (is) als je eigen tevredenheid, geborgenheid en ontplooiing. Een onvoorwaardelijke liefde is dan ook niet te vergelijken met een voorwaardelijke liefde (want die is alleen maar gebaseerd op voorwaarden, vallen die voorwaarden weg dan blijft er ook niets meer over).

Maar even terug naar waar ik was gebleven: alle dierbare mensen om ons heen behoren tot onze gedachtewereld. Vandaar dat het belangrijk is om ons innerlijke zoveel mogelijk te verrijken.

Want onze relaties met anderen worden helemaal bepaald, door hoe we over de andere mensen in het leven denken. Onze ervaringen van al die andere mensen bestaat dus alleen maar in onze geest.

Want onze emoties en gevoelens komen voort uit onze gedachtewereld.

Het komt soms wel eens voor dat we in een vicieuze cirkel zitten, of dat we niet meer precies weten waar we aan toe zijn. Situaties waardoor we ons onrustig, ongemakkelijk, onzeker, angstig en of ongelukkig kunnen voelen.

Soms weten we het gewoonweg even niet meer en dat is alleen maar menselijk. Dat zijn dan van zo’n momenten dat vernieuwde inzichten ons weer een heel stuk op weg helpen of zelfs ons probleem of dilemma helemaal kunnen oplossen. Hoe fijn is dat?

Het zoeken naar raad en of adviezen is absoluut geen teken van “zwakte” maar van Sterkte. Dat wilt zeggen dat je openstaat voor innerlijke groei. Maakt niet uit hoe oud dat je bent, er valt altijd wel weer iets bij te leren van een ander, zolang je er maar open voor staat. Ook ik leer steeds weer bij.

Tips!

Soms is het gewoonweg beter om iets aan je (relatie) probleem te doen, voordat je ziet en ervaart wat het probleem op korte en of op langere termijn met jou gaat doen. Wees het voor verrijk je vooraf met de nodige informatie.

Ga daarvoor naar deze pagina van mij, vanallerlei oplossingen voor relatiestress en of problemen. En laat alle info eens bij je bezinken, wellicht dat je een openbaring krijgt.

Here we go, it is all about you.

May God Bless YOU! En tot aan een volgende keer.

Alicia Alice