Over mij

Leuk dat je er bent!

Ik zal mezelf even aan je voorstellen: mijn naam is Alicia Alice en ik ben geboren in juni 1958. Ik ben de vrouwelijke Blogger en webmaster van deze site. Ik ben intrinsiek geïnteresseerd in de energieën en het welzijn van goedhartige, gevoelige en kwetsbare mensen. Vandaar dat ik dit onbaatzuchtig blog ben gestart in 2018 (voor die tijd was ik al blogger van een bekende website, maar die is een paar jaar geleden overgenomen door een andere webmaster).

Het is nu eenmaal een keihard feit dat:  mensen elkaar in deze wereld kunnen “ophemelen” en of “afbranden”. En dat kikken, op het heel bewust “afbranden” behoort nu eenmaal tot de allerlaagste/duivelse energieën. Klaar!

Een relatie met je partner

Een relatie met een partner kan je veel plezier en positieve energie geven, maar als het niet met elkaar matcht (innerlijke) dan kan het je ook heel veel energie kosten wat dan weer ten koste van jezelf (en of de ander) gaat omdat het dan uitputtend en energieslopend is.

Er zijn heel veel verschillende relatieproblemen, wellicht meer dan dat je ooit zou kunnen verwachten, klik daarvoor hier .

Een relatietherapeute die het werk daadwerkelijk vanuit haar hart doet, kan andere koppels weer heel goed op weg helpen (door direct de ware Kern van het probleem te zoeken). Want zodra je bij de kern bent , dan verdwijnen de randverschijnselen (irritaties etc.) vanzelf.

Mijn kennis komt voort vanuit verschillende opleidingen, praktijkervaringen en interviews (onderaan dit artikel kun je daar meer over lezen). Deze kennis deel ik graag met je omdat dit jou zeker op jongere leeftijd een positieve voorsprong op je leven zou kunnen geven. De keuze laat ik bij jou .

Quality time voor Jezelf

Als je quality-time voor jezelf neemt, dan zal dat gegarandeerd positieve vruchten in je leven gaan afwerpen. En misschien wel sneller dan dat je verwacht. Hoe fijn en relaxed is dat?

Zoals ik al eerder heb aangegeven, kunnen we andere mensen in principe niet echt fysiek ervaren. Hoe bedoel ik dat? We ervaren ze wel in onze gedachtewereld en dat kunnen we dan wel weer fysiek uitten. Gezien we alle andere mensen niet echt “fysiek” kunt ervaren, is het van belang om ons realiseren dat we dit alleen maar kunnen met onze Geest. (Ziel, Geest en Lichaam gaan altijd samen op).

M.a.w. wat je in de Geest voor iemand voelt, uit je dan in het fysieke (affectie en intimiteit). Ontbreekt het aan affectie en intimiteit, dan is  de geest al afscheid van de ander aan het nemen. Zo werkt dat nou eenmaal…

Geen enkelvoudige wezens

Wij als mens zijn geen enkelvoudige wezens. Wij zijn zoals ik al eerder aangaf een samenstelsel van lichaam, ziel en geest en we hebben op al deze 3 niveaus onze behoeftes en verlangens. Als deze behoeftes en verlangens  op een van deze 3 niveaus ontbreekt dan kunnen we in onbalans raken, met alle gevolgen van dien.

“Wanneer je mij een stukje van jezelf toont: een reactie, een innerlijke pijn, een tederheid of angst die ik nog nooit eerder van je gezien heb, dan wordt ik me daardoor meer bewust van wat er diep in je leeft”. En dat zal me dichter bij je brengen.

Wat is nou een onvoorwaardelijke liefde?

Wanneer de tevredenheid, de geborgenheid en de ontplooiing van je partner even belangrijk voor je wordt (is) als je eigen tevredenheid, geborgenheid en ontplooiing. Een onvoorwaardelijke liefde is dan ook niet te vergelijken met een voorwaardelijke liefde (want die is alleen maar gebaseerd op voorwaarden, vallen die voorwaarden weg dan blijft er ook niets meer over).

Maar even terug naar waar ik was gebleven: alle dierbare mensen om ons heen behoren tot onze gedachtewereld. Vandaar dat het belangrijk is om ons innerlijke zoveel mogelijk te verrijken.

Want onze relaties met anderen worden helemaal bepaald, door hoe we over de andere mensen in het leven denken. Onze ervaringen van al die andere mensen bestaat dus alleen maar in onze geest.

Want onze emoties en gevoelens komen voort uit onze gedachtewereld.

Het komt soms wel eens voor dat we in een vicieuze cirkel zitten, of dat we niet meer precies weten waar we aan toe zijn. Situaties waardoor we ons onrustig, ongemakkelijk, onzeker, angstig en of ongelukkig kunnen voelen.

Soms weten we het gewoonweg even niet meer en dat is alleen maar menselijk. Dat zijn dan van zo’n momenten dat vernieuwde inzichten ons weer een heel stuk op weg helpen of zelfs ons probleem of dilemma helemaal kunnen oplossen. Hoe fijn is dat?

Het zoeken naar raad en of adviezen is absoluut geen teken van “zwakte” maar van Sterkte. Dat wilt zeggen dat je openstaat voor innerlijke groei. Maakt niet uit hoe oud dat je bent, er valt altijd wel weer iets bij te leren van een ander, zolang je er maar open voor staat. Ook ik leer steeds weer bij.

Soms is het gewoonweg beter om iets aan je (relatie) probleem te doen, voordat je ziet en ervaart wat het probleem op korte en of op langere termijn met jou gaat doen. Wees het voor.

Iets meer over mij? Van jongs af aan werkte ik al graag met energieën, ik heb/had daar iets mee en het fascineert mij nog altijd. Naast mijn fulltimebaan als Internationaal Simultaan Directie Tolk/management assistente en daarna wat simpelere navolgende nationale banen op kantoor. Volgde ik ook mijn Passie:

    • Als erkend Relatietherapeute  hield ik me bezig met energieën op het gebied van de relationele sfeer (deze opleiding heb ik in de regio van Milaan gevolgd, uiteindelijk ben ik daar meer dan 10 jaar blijven wonen en werken).
    • Als erkend Magnetiseur hield ik me bezig met de energieën van Het Etherisch veld, de Aura en chakra’s (deze opleiding heb ik in Nederland gevolgd, maar goed ik had het al van jongs af aan in me).
    • Nog later (ik was toen al de 50 gepasseerd) raakte ik opeens vanuit het niets, geïnteresseerd in de nog hogere Universele energieën. Ik volgde toen een 3,5 jarige opleiding bij Amerikaanse Bijbel leraren, omdat ik de diepgang achter de woorden van de Bijbel wilde begrijpen (dan te bedenken  dat ik tot aan mijn 50ste nog nooit een Bijbel in mijn handen had gehad, ongelooflijk maar waar)

Ik had nu eenmaal al gelezen wat Napoleon, George Washington en Abraham Lincoln over de diepgang van de Bijbel hadden geschreven (dat waren toch grote mannen uit de Geschiedenis) en dat fascineerde mij. En dan ga ik me daar tot op het bot in verdiepen.

De persoonlijke ervaring van de werking van de Heilige Geest was voor mij weer een ander voorbeeld dat er meer op deze aard is, dan datgene wat wij met onze 5 zintuigen kunnen waarnemen.

Net zoals de zwaartekracht, de wereld van bacteriën en virussen en al die werelden waarvan we weten dat ze bestaan, maar die niet waargenomen kunnen worden met ons blote oog.

Belangrijk om je doelen te kunnen realiseren is om in de juiste Flow te komen, dit doe je door aanspraak te maken op je Hogere Zelf (Dat keerpunt in je leven: ook wel het Goddelijke deel, het IK BEN of het christusbewustzijn in jezelf genoemd).

Wij als mens bestaan nu eenmaal uit een drie eenheid en het is ons gegeven, dat we daar ook gebruik van mogen maken.

Als dat je gaat lukken, dan merk je opeens dat je nergens meer aan hoeft te trekken, maar dat alles opeens vanzelf loopt. Op mijn Blog vindt je over dat onderwerp ook nog voldoende informatie.

Ieder huisje heeft zijn kruisje, overal is wel wat. Geloof me, nergens is het perfect. En bijna ieder mens krijgt in dit leven ook genoeg voor zijn kiezen. Op enkele uitzonderingen na, maar voor velen gaat het leven helaas over hobbels.

Het is een kwestie van het vinden van de juiste weg om met tegenslagen, pijn en teleurstellingen om te gaan waardoor je er weer sneller bovenop kunt komen. Zodat het je krachtiger en niet nog zwakker maakt.

Dat is ook hetgeen wat ik je duidelijk probeer te maken op mijn Blog. Ervaringen en het putten uit de opgedane kennis van anderen, kunnen je een positieve voorsprong geven aan jouw leven. En indien gewenst, mag je hier dus gebruik van maken.

Nogmaals, bekijk gewoon even wat je op dit moment nog nodig hebt…en volg altijd je eigen hart.

Soms willen of kunnen we herkaderen. Herkaderen wilt zeggen dat je sommige situaties vanuit een ander perspectief wilt gaan bekijken. Waardoor je weer andere en of nieuwe inzichten kunt krijgen die je op weg helpen naar een beter leven.

Misschien dat je geïnteresseerd bent in een van de onderstaande video’s en dat je daardoor weer een heerlijke boost kunt ontvangen. Snuffel gewoon eens rond op mijn Blog of kies een video uit, die je op dit moment nodig denkt te hebben.

Note: mijn Blog is in deze fase van mijn leven een liefdadigheids Blog, zonder enige vorm van verdiensten. Reclame, e-books, online cursussen en pop ups tref je hier dus vooralsnog niet aan. Maar goed mijn artikelen geven je al zoveel informatie dat je het bewijze van spreken nog niet eens nodig hebt om extra geld uit te geven.

Here we go….it’s all about YOU

 

 

 

 

Pater P. Gabriele Amorth (R.I.P). Nu geef ik (indien gewenst) de mogelijkheid om even naar dit gebed te luisteren van P. Gabriele Amorth: het is een gebed van bevrijding en Zegen. Het is een 91 jarige Priester uit Rome die al  sinds 30 jaar bekend is als een van de allerbekendste exorcisten. Na zijn introductie gaat hij het desbetreffende gebed van Zegening uitspreken. Geloof het of niet, maar via Google zoeken heel veel mensen op het zoekwoord: een vloek opheffen en of een generatievloek opheffen.

Daarna kun je de tekst van dit artikel gewoon weer verder lezen. Neem jezelf de tijd (en laat je indien je dit graag zou willen) even door hem met zijn gebed bevrijden van negativiteit en je de Zegen geven. May God Bless YOU.

Hulp inroepen van Engelen, plaats jezelf op de juiste frequentie

Ik wens je bij deze heel veel geluk toe en dat er vanaf nu echt een mooie periode in je leven mag aanbreken.

Sharing is Caring (ik adverteer niet met mijn Blog, de bezoekers moeten mij al per toeval vinden doordat ze een zoekwoord Google intypen)

Hope to see you again…bye

Alicia