Zelfvertrouwen

Patronen doorbreken? Hoe doorbreek je een patroon? Wat helpt nu echt?

Patronen doorbreken is vaak moeilijk omdat er pijn achter kan schuilen, maar dat hoeft niet altijd. Het ligt er helemaal aan welke patronen je moet doorbreken. En hoeveel? Het doorbreken van een patroon wordt nog een stuk moeilijker, als dat patroon er al vanaf een oud verleden is.

Patronen doorbreken

Patronen doorbreken lukt je het allerbeste als je echt heel goed begrijpt waarom je ze moet doorbreken en wat dan de voordelen voor je zullen zijn.

De voordelen wakkeren het proces van patronen doorbreken aan. Als je een patroon moet doorbreken en je krijgt er alleen maar nadelen voor terug, wat heeft het dan voor een zin? Want je wordt dan niet echt gemotiveerd om een patroon te doorbreken.

En zonder motivatie lukt nu bijna eenmaal niets.

De weg naar verandering

Soms wordt er teveel aandacht gegeven aan de genoegens van de zintuigen en dit kan vaak ten koste gaan van inzichten.

De weg van het proces van patronen doorbreken gaat stap voor stap. Op die manier heb je de minste kans op een terugval.

Probeer jezelf een beeld te vormen van hoe het proces van patronen doorbreken bij jou tot stand zou kunnen komen. Hou dit beeld vast zodat het verankerd kan worden in je onderbewustzijn.

Geef je geworstel op en begin er op te vertrouwen dat het je gaat lukken om een patroon te doorbreken. Het is tijd geworden om op jezelf te vertrouwen.

Willen is kunnen

Er gebeurd niets totdat je iets in gang zet en datzelfde geldt ook voor het proces van patronen doorbreken. Op die manier ga je letterlijk een nieuw energieveld voor jezelf creëren.

Een hogere frequentie zal je helpen bij het oplossen van een probleem. Terwijl een lagere frequentie je problemen zal verergeren en oplossingen in de weg zal staan’

Ieder mens bezit het vermogen om de frequentie te verhogen. Door de snelheid waarmee je vibreert, beweeg je in die frequentie die ik Geest noem.

Snellere vibraties betekenen dat je dichter bij de “Geest” komt. En langzamere vibraties houden je vast in de wereld van de problemen.

Als je naar deze pagina zou kijken door een bijzondere sterke microscoop dan zou je het zien dansen van de moleculen etc. Dat geldt ook voor je lichaam het is allemaal vertraagde energie die niet lijkt te vibreren maar als je alles onder de microscoop zou bekijken dan zou je een verbasend beeld van beweging zien.

Alle informatie die je ontvangt komt binnen via je 5 zintuigen. Elk probleem waarmee je wordt geconfronteerd gaat gepaard met een vibratiefrequentie.

Wanneer dit probleem in botsing komt met ons zijn, dan voel je dit conflict in je energieveld. We noemen iets een probleem omdat we het niet kunnen begrijpen en of oplossen.
In de langzame vibraties bevinden zich ziektes en disharmonie. Je kunt de kwaliteiten van je geest oproepen om het fouten denken weg te nemen. Dat denken wat de problemen creëert.

Anders gezegd, als jij er van overtuigd bent dat je met gemak door het proces van patronen doorbreken heen komt dan gaat je dat ook lukken! Waar een wil is een weg.

Patronen doorbreken wilt zeggen, niet meer willen leven in het verleden maarin het nu. Want patronen ontstaan meestal vanuit een verleden.

Bye te way:

het zou niet voor het eerst zijn dat er iets mis gaat in een huwelijk en of relatie, de positieve oplossingen daarvoor vind je onder deze link van relatieproblemen, relatiestress. Mocht je online een kaarsje willen branden dan kan dat ook en wel onder deze link kaarsje branden.

Geschreven door: Alicia

Sharing with friends is Caring

Niemand is perfect, maar er is altijd wel iemand tussen de massa in... die gelijkgestemd is. Voldoende kennis, zelfvertrouwen en de juiste mensen om je heen, zullen jou helpen bij je zelfontwikkeling en geven je het gevoel geliefd te zijn. In plaats van overal aan te moeten blijven trekken, verloopt alles opeens vanzelf. Als je geïnteresseerd in een of meerdere onbaatzuchtige handreikingen m.b.t  relatiestrubbelingen, stress en of relatieproblemen. Snuffel dan eens op je gemak door deze pagina heen. Neem er desnoods een kopje koffie of thee bij. Heb je de behoefte om voor jezelf of voor iemand anders een online kaarsje te branden (om welke reden dan ook) ga dan naar deze pagina. Ik geloof niet in Religies, maar wel in het Goddelijke deel wat we in onszelf hebben. Ons Hogere Zelf, Ik Ben, zoals anderen het vaak benoemen. Maar goed het komt allemaal op hetzelfde neer. Ben je geïnteresseerd in een gebed voor Voorspoed en Zegeningen, klik dan hier. Trust your vibes, energy doesn't lie. En wees lief voor jezelf, ik dacht ik herinner je er even aan...Tot aan een volgende keer.

Leave a Reply