Onzekerheid

Ben jij een pechvogel?

Als je jezelf een pechvogel voelt, dan is de uitdaging niet van je matige of slechte kanten uit te gaan maar van je kwaliteiten. Ook een pechvogel kan boven zichzelf uitstijgen en fantastisch worden waar hij goed in is.

Plaats jezelf op een plek waar je het meest tot zijn recht komt. Dat houd in dat je moet leren om positieve gedachtes aan te nemen. Ja ook, als je vele teleurstellingen en tegenslagen hebt moeten verwerken en of nog moet verwerken.

Pechvogel

Blijf niet in die flow van pechvogel hangen, want dan heb je grote kans dat je in die vicieuze cirkel blijft hangen. En niet je aandacht richten op alles wat mis loopt in je leven. Want op die manier geef je telkens dezelfde signalen af aan je onderbewustzijn. En dat zal hier weer op zijn manier op reageren.

Als je jezelf een pechvogel voelt, dan moet je dus daar niet halsstarrig je aandacht op blijven richten. Ieder mens is uniek en ieder mens heeft recht om het allerbeste aan te trekken. Onze gedachtekrachten komen vaak als een boemerang bij ons terug.

En dat is een goede reden om je te richten op positieve gedachtes, ook al voel je jezelf nog even een pechvogel. Dat wat we “voeden” in onze Geest dat blijft bestaan. Sterker nog dat blijft groeien.

Vertroebel je geest niet meer langer en begin erin te geloven. Dat de tijd van pechvogel verleden tijd was en dat je nu op weg bent om een ander leven te krijgen. Ook op deze gedachte reageert je onderbewustzijn.

Omarm het tegendeel

Als je geen pechvogel meer wilt zijn omarm dan het tegendeel. Het tegendeel van pechvogel is de geluksvogel. En dat je alles mag zijn wat je maar kunt bedenken. Laat de fantasie de loop en geniet er in gedachte van.

Hou het licht en vergroot deze positieve gedacht uit.

Zeg ja tegen je verlangens

Ik heb het al eens eerder aangehaald op mijn Blog. Ik zal het nog een keer aanhalen. Wij als mens bestaan allemaal uit een 3 eenheid. Dit houd in dat we op alle deze 3 niveaus ook onze verlangens en behoeftes hebben. Als de verlangens en of behoeftes op een van deze 3 niveaus ontbreekt, dan kan ons hele gestel in onbalans raken.

Als je iets leuk vind, dan doe je dat toch het liefst zoveel mogelijk? Wat voelt beter voor je de gedachte dat je een pechvogel bent of de gedachte dat je wel eens een geluksvogel zou kunnen worden.

Als je voor het ene kiest, dan zul je het andere moeten laten.

Verlangens

Verlangens zijn er in alle soorten en maten. Maar ze hebben een ding met elkaar gemeen. Ze hebben betrekking op iets wat jij wilt.

Het is heel goed mogelijk een verlangen te koesteren en er tegelijkertijd niet naar te handelen. Dat is een valkuil die je als pechvogel kunt tegenkomen. Vandaar dat het belangrijk is dat je die overtuiging dat je een pechvogel bent zo snel mogelijk laat varen.

Op mijn Blog vind je ook enkele artikelen over het positief denken, via de homepagina kun je snel door het hele archief scrollen.

Bye te way:

het zou niet voor het eerst zijn dat er iets mis gaat in een huwelijk en of relatie, de positieve oplossingen daarvoor vind je onder deze link van relatieproblemen, relatiestress. Mocht je online een kaarsje willen branden dan kan dat ook en wel onder deze link kaarsje branden.

Geschreven door: Alicia

Sharing with friends is Caring

Niemand is perfect, maar er is altijd wel iemand tussen de massa in... die gelijkgestemd is. Voldoende kennis, zelfvertrouwen en de juiste mensen om je heen, zullen jou helpen bij je zelfontwikkeling en geven je het gevoel geliefd te zijn. In plaats van overal aan te moeten blijven trekken, verloopt alles opeens vanzelf. Als je geïnteresseerd in een of meerdere onbaatzuchtige handreikingen m.b.t  relatiestrubbelingen, stress en of relatieproblemen. Snuffel dan eens op je gemak door deze pagina heen. Neem er desnoods een kopje koffie of thee bij. Heb je de behoefte om voor jezelf of voor iemand anders een online kaarsje te branden (om welke reden dan ook) ga dan naar deze pagina. Ik geloof niet in Religies, maar wel in het Goddelijke deel wat we in onszelf hebben. Ons Hogere Zelf, Ik Ben, zoals anderen het vaak benoemen. Maar goed het komt allemaal op hetzelfde neer. Ben je geïnteresseerd in een gebed voor Voorspoed en Zegeningen, klik dan hier. Trust your vibes, energy doesn't lie. En wees lief voor jezelf, ik dacht ik herinner je er even aan...Tot aan een volgende keer.

Leave a Reply