Zelfvertrouwen

Last van een Pester? Wat zegt pesten over iemand?

Een pester houdt ervan om iemand een slecht gevoel over zichzelf te geven. Waarom doet een pester dat? Hoogstwaarschijnlijk omdat mensen die pesten, niet hun eigen levensenergie in voldoende mate kunnen aanmaken.

Hoe bedoel ik dat? Als een pester iemand pest, dan kikt hij of zij op dat pesten. Die kik die hij of zij daarvan krijgt, vervuld de pester met energie. Diegene die pest krijg een goed gevoel op het moment dat hij doet pesten. Anders zouden pesters dat echt niet doen.

Pesters proberen energie bij diegene die ze pesten weg te zuigen. En wel te verstaan: ze doen een “aanval” op jouw levensenergie en die “aanval” zuigt jouw levensenergie weg. Want gelijk erna blijf jij achter met een heel rot gevoel!

Een pester zou je dan als een soort van Vampier mogen zien. Want ook een pester zuigt. In dit geval zuigt hij of zij geen bloed,  maar hij of zij probeert wel om je levensenergie weg te zuigen.

Een pester

Een pester wordt als kind geboren en dat resulteert vaak in het feit dat hij of zij als volwassenen er ook nog op kikt om te pesten.

Mensen die graag pesten hebben nu eenmaal deze negatieve eigenschap sterk ontwikkeld. Vandaar dat je op je werk en of in een bejaardenhuis ook nog pesters (op leeftijd) kunt tegenkomen. Men zegt wel eens: eenmaal een pester altijd een pester. Uitzonderingen daar gelaten.

Vandaar dat het belangrijk is dat je jezelf omgeeft met mensen die op jouw golflengte zitten.

Uiteraard is dat niet altijd even makkelijk, want een pester kun je overal tegenkomen. In scholen, in andere gemeenschappen, op je werk en ga zo maar door. Plekken waar je niet zomaar kunt wegblijven.

Weerbaarheid

De kunst is om je weerbaar te maken tegen een pesten.

Als een pester jou probeert te vernederen dan zou je als antwoord kunnen geven:

  • Pardon? (Net doen alsof je gek bent en het niet begrijpt)
  • Of je zou bewijze van spreken een rechtstreekse vraag kunnen opwerpen: waarom kik jij er zo op om anderen te pesten?
  • Of gewoonweg totaal niet reageren

Op die manier geef je de pester stof tot nadenken en confronteer je hem direct met het onnozele gedrag.

Op die manier geef je de pester in ieder geval niet die reactie waar hij of zij op hoopt. Op vandaag kun je overal het pesten melden en dat is maar goed ook.

Je mag pesten dan ook als een vorm van ziekte zien, aangezien mensen die pesten miet goed hun eigen levensenergie kunnen aanmaken. Zie het als een soort van “geestesziekte”. Op die manier kun je het jezelf wat minder aantrekken en jezelf wat meer weerbaarder maken.

Kritiek

Niemand mag zich veroorloven om negatieve kritiek op een ander te geven, als hij of zij zelf niet perfect is. Ieder mens heeft zijn of haar kwaliteiten, maar ieder mens heeft ook zijn of haar imperfecties. Alleen kan de ene persoon deze imperfecties wat beter verbergen dan de ander.

Positieve mensen

Mensen die positief zijn, hebben het alleen maar goed voor met de medemens.  Het zijn mensen die in het licht staan.  Ze geven om de medemens en hebben het niet nodig om een ander te moeten pesten en of neerhalen.

Pesten behoort tot de duisternis. Je zou het pesten kunnen indelen in de categorie: duivelse intenties. Want een pester weet maar al te goed, wat hij bij jou wilt veroorzaken daarom pest hij ook. Wees er trots op dat jij anders bent en in het licht wandelt.

Bye te way:

het zou niet voor het eerst zijn dat er iets mis gaat in een huwelijk en of relatie, de positieve oplossingen daarvoor vind je onder deze link van relatieproblemen, relatiestress. Mocht je online een kaarsje willen branden dan kan dat ook en wel onder deze link kaarsje branden.

Geschreven door: Alicia

Sharing with friends is Caring

Niemand is perfect, maar er is altijd wel iemand tussen de massa in... die gelijkgestemd is. Voldoende kennis, zelfvertrouwen en de juiste mensen om je heen, zullen jou helpen bij je zelfontwikkeling en geven je het gevoel geliefd te zijn. In plaats van overal aan te moeten blijven trekken, verloopt alles opeens vanzelf. Als je geïnteresseerd in een of meerdere onbaatzuchtige handreikingen m.b.t  relatiestrubbelingen, stress en of relatieproblemen. Snuffel dan eens op je gemak door deze pagina heen. Neem er desnoods een kopje koffie of thee bij. Heb je de behoefte om voor jezelf of voor iemand anders een online kaarsje te branden (om welke reden dan ook) ga dan naar deze pagina. Ik geloof niet in Religies, maar wel in het Goddelijke deel wat we in onszelf hebben. Ons Hogere Zelf, Ik Ben, zoals anderen het vaak benoemen. Maar goed het komt allemaal op hetzelfde neer. Ben je geïnteresseerd in een gebed voor Voorspoed en Zegeningen, klik dan hier. Trust your vibes, energy doesn't lie. En wees lief voor jezelf, ik dacht ik herinner je er even aan...Tot aan een volgende keer.

Leave a Reply