Positieve gedachten, op welk moment van de dag werken ze optimaal?

Positieve gedachten, werken optimaal als je jezelf op je slaap gaat voorbereiden. Op het moment dat je verkeert in een slaperige toestand dan kan je onderbewustzijn aan de oppervlakte komen. Waarom? Omdat je dan in een gevoelig geestestoestand verkeerd.

De positieve gedachten die je hebt vlak voor het slapen gaan, worden doorgegeven aan ons onderbewustzijn.
Diezelfde positieve gedachten zorgen ervoor dat je onderbewustzijn, aan je wensen en verlangens gaat werken.

Positieve gedachten

Daarom is het ook belangrijk dat je jouw geest door positieve gedachten aan te nemen voordat je gaat slapen. Deze positieve gedachten, reinigen je van verontrustende en of piekergedachten. Op die manier ontzie je jezelf van blokkades, zodat je levensenergie beter kan doorstromen.

Ons onderbewustzijn zal de activiteit van onze geest gedurende de slaap dirigeren. Vandaar dat positieve gedachten voordat je in slaap valt, de overhand moeten krijgen. Onze vermogens zullen werkzaam zijn op basis van bepaalde wetten die geldig zijn in het rijk van de Geest. In het Goddelijke deel van jezelf.

Want de wegen van ons onderbewustzijn, zijn ondoorgrondelijk. Ons onderbewustzijn is een bron aan intelligentie. Zorg door middel van positieve gedachten dat je onderbewustzijn: zelfverzekerdheid en geloof in zichzelf gaat ontwikkelen.

Onze regelmatig terugkerende gedachten, wekken bepaalde emoties in ons op. Open je geest en je hart voor de stroom van de innerlijke rust.

De stilte van je Geest

Trek jezelf terug in de stilte van je geest weiger om lang te praten over moeilijkheden en tegenslagen op die manier zullen deze gedachten verschrompelen en blijven er meer positieve gedachten over.

Leren van onze fouten

We kunnen altijd leren van onze fouten, soms zijn ze de treden op de ladder naar een succesvoller leven.

De kosmische intelligentie

De kosmische intelligentie heeft ons lichaam geschapen, kent alle processen en functies die zich erin afspelen. Het weet zelfs hoe we kunnen genezen!

Gemoedstoestand

Laat je gemoedstoestand nooit door anderen en of door omstandigheden van buitenaf overheersen. Neem je eigen beslissingen en dat doe je door je eigen hart te volgen. Boor je zelfvertrouwen aan!

Een gewijzigde geesteshouding kan alles veranderen. Er is iets in ons allemaal dat ons herinnert aan onze oorsprong en ons herleidt tot onze Bron.

De beelden in onze geest komen tot werkelijkheid, als we ze opladen met liefde. Positieve gedachten zijn altijd goed voor je eigenwaarde en zelfliefde.

Een wonder

Een wonder is geen inbreuk op de natuurlijke wetten. Een wonder bewijst niet iets dat onmogelijk is. Het bewijst iets dat mogelijk is, maar onmogelijk lijkt. Een wonder is iets dat gebeurt, als we een beroep doen op een hogere wet dan onze 5 zintuigen.

Als we onszelf boven onze 5 zintuigen verheffen, dan komen we in contact met het Goddelijke met ons Hogere zelf. Op dit Blog lees je in verschillende artikelen hoe je dat het beste kunt doen. Hiervoor verwijs ik je door naar de Categorie christendom, daar wordt je duidelijk gemaakt dat het allemaal draait om het Goddelijke deel in jezelf!

Hoe sluit je een goed compromis?
Emotionele eenzaamheid in een relatie, eenzaam maar niet single
Ambivalente relatie, de voortdurende pijnlijke haat liefde verhouding

Bindingsangst of niet verliefd?
De waarde van communicatie tijdens een relatiediscussie
Relatie verbreken, relatie redden? Crisis op identiteitsniveau

Een relatieverslaving, waar herken je het aan?
Lust of liefde? Mhhhh wat voelt deze man voor mij?
Alles over mannen, maar je mag nooit generaliseren

 

 

 

 

 

 

 

 

Geschreven door: Alicia

Sharing with friends is Caring

Kennis geeft je een voorsprong

UA-120541389-1