Onzekerheid

Rotgevoel, het niet lekker in je vel zitten? Ontdek dan deze mega tip

Een rotgevoel kan verschillende oorzaken hebben. Als je jezelf fysiek niet lekker in je vel voelt dan krijg je sowieso al een rotgevoel want je lichaam is op dat moment niet sterk en krachtig.

Dat ene rotgevoel

Je kunt ook een rotgevoel hebben omdat je jezelf niet gelukkig voelt. Het rotgevoel ontstaat dan vanuit je Geest, gedachtes en of denkwijze. Verder op in dit artikel lees je een magisch zin die je kan helpen om dat rotte gevoel te verhelpen.

Emoties

Soms mag je jezelf opzadelen met een rotgevoel, want ook dat behoort tot onze emoties en gevoelens. Als je last hebt van tegenslagen, teleurstellingen en of verdriet dan ontstaat dat rotgevoel vanzelf.

Als je een rotgevoel hebt wat betrekking heeft tot gevoelens en emoties, dan kan dat rotgevoel zich ook weer lichamelijk uitten. Want Ziel, Geest en Lichaam gaan altijd samen op.

Stress kan nu eenmaal heel veel fysieke klachten laten ontstaan. Soms hebben we er geen idee van wat stress zoal met ons kan doen. Totdat het je zelf overkomt.

Als je rotgevoel gebaseerd is op emoties, dan helpt het vaak als je jezelf fysiek wat meer aandacht gaat geven. Je zou dan kunnen proberen om je schouders en nek wat te masseren. Dat gaat iets moeilijker dan als een ander dat voor je zou kunnen doen. Maar het is de moeite waard om te proberen. Het leid je af en kan ervoor zorgen dat je jouw hoofd leeg maakt.

Leg de lat niet te hoog

Leg de lat niet te hoog voor jezelf. Het leven bestaat nu eenmaal uit vallen en weer opstaan. Het leven bestaat nu eenmaal uit ups en downs. Net zoals je een lach toelaat omdat je blij bent of vreugde ervaart. Zo kun je ook een traan toelaten als je verdrietig bent. Of een rotgevoel toelaten als je jezelf op dat moment zo voelt.

Laat de emoties gewoon komen en gaan, ze horen nu eenmaal bij het leven. Soms gebeuren nu eenmaal minder leuke dingen in je leven en dan is het niet makkelijk om een positieve houding aan te nemen.

Dat hoeft ook niet als je een rotgevoel hebt, laat dat dan gewoon zo zijn. Je moet er natuurlijk wel voor waken, dat het rotgevoel niet neigt naar een depressie. Het rotte gevoel moet dus niet chronisch gaan worden.

Een magische zin

Er is een magische zin, die je zou kunnen helpen bij een rotgevoel. Deze magische zin, staat in dit navolgend artikel: dromen verwezenlijken. Hier wordt je ook uitgelegd waarom die zin magisch is.

Het heeft te maken met het spel van ons bewustzijn met het onderbewuste, je leest er daar vanzelf meer over.

In de meest gevallen realiseren we ons niet dat onze problemen in de grond gevoelsproblemen zijn en dat we het mest lijden onder de emoties die in ons opkomen. Zeker als ons gevoel van eigenwaarde gekwetst wordt.

Want de manier waarop je door iemand behandeld wordt, kan tot gevolg hebben dat we gaan twijfelen aan onze eigenwaarde. Dat hoeft helemaal niet want ieder mens is uniek. We hebben allemaal onze positieve eigenschappen en onze minder goede eigenschappen daarom zijn we mensen.

Niemand hoeft de perfectie van zichzelf te eisen, want perfectie bestaat gewoonweg niet. Als we onszelf nog beter willen leren kennen, dan moeten we ook openstaan voor al onze gevoelsreacties en deze ook aanvaarden.

Bye te way:

het zou niet voor het eerst zijn dat er iets mis gaat in een huwelijk en of relatie, de positieve oplossingen daarvoor vind je onder deze link van relatieproblemen, relatiestress. Mocht je online een kaarsje willen branden dan kan dat ook en wel onder deze link kaarsje branden.

Geschreven door Alicia

Sharing with friends is Caring

Niemand is perfect, maar er is altijd wel iemand tussen de massa in... die gelijkgestemd is. Voldoende kennis, zelfvertrouwen en de juiste mensen om je heen, zullen jou helpen bij je zelfontwikkeling en geven je het gevoel geliefd te zijn. In plaats van overal aan te moeten blijven trekken, verloopt alles opeens vanzelf. Als je geïnteresseerd in een of meerdere onbaatzuchtige handreikingen m.b.t  relatiestrubbelingen, stress en of relatieproblemen. Snuffel dan eens op je gemak door deze pagina heen. Neem er desnoods een kopje koffie of thee bij. Heb je de behoefte om voor jezelf of voor iemand anders een online kaarsje te branden (om welke reden dan ook) ga dan naar deze pagina. Ik geloof niet in Religies, maar wel in het Goddelijke deel wat we in onszelf hebben. Ons Hogere Zelf, Ik Ben, zoals anderen het vaak benoemen. Maar goed het komt allemaal op hetzelfde neer. Ben je geïnteresseerd in een gebed voor Voorspoed en Zegeningen, klik dan hier. Trust your vibes, energy doesn't lie. En wees lief voor jezelf, ik dacht ik herinner je er even aan...Tot aan een volgende keer.

Leave a Reply