Troostrelatie bij mannen oftewel rebound relatie doet meer pijn dan goed

Troostrelatie bij mannen en of te wel reboud relatie wat is dat? Een troostrelatie bij mannen houd in dat ze net uit een relatie komen en dan weer een nieuwe relatie aangaan. Als je dus een relatie aangaat met een man die pas net uit een andere relatie komt dan ben je de rebound.

Een troostrelatie bij mannen hoeft niet altijd slecht af te lopen, maar de kans dat het pijnlijk voor je afloopt die kan wel vele malen groter zijn. De vraag is: gun jij jezelf dat? Of weet je dat je meer waard bent dan dat?

Een troostrelatie bij mannen kan ook goed voor je aflopen. Hij zal de relatie die hij met jou heeft daardoor misschien gaan waarderen, dus meer op waarde weten te schatten. Als dat het geval is dan zal het vaak ook goed gaan aflopen. Want de intenties zijn dan van hogere integere waarde en dat zul je dan ook vast en zeker gaan merken.

Dus dit ligt helemaal aan het type man waarmee je de relatie aangaat. Zelf kun je dat al heel snel aanvoelen, als je alert blijft. Volg hierin je eigen hart, want dat heeft het meestal bij het goede eind. Laat je voelsprieten en jouw intuïtie goed werken!

Troostrelatie bij mannen

Er zijn dus mannen die een vrouw gebruiken, om over hun vorige relatie heen te kunnen komen. Of enkel en alleen omdat ze zich eenzaam en of verlaten voelen in de avonduren en of overdag.

Bij zult soort mannen wil je dus het liefst uit de buurt blijven, want dat doet vaak meer pijn dan goed. Iedere vrouw verdient een man die volledig voor haar wilt gaan. En vice versa.

Als de troostrelatie bij mannen is ontstaan omdat jij qua uiterlijk iets weg hebt van zijn ex, dan is dat vaak geen goed teken. Dat zou een ongezonde start kunnen zijn, omdat jij toch niet kunt voldoen aan haar evenbeeld.

Maar ook hier, hoeft dit niet perse zo te zijn. Ook hier ligt het weer aan het type man waar je in zee mee bent gegaan. Je kunt nu eenmaal niet alles generaliseren. Het ligt steeds aan het type man waarmee je te maken hebt.

Een troostrelatie bij mannen houd vaak ook in, dat hij er alles aan zal doen om toch contact te kunnen houden met zijn ex vrouw. Als is het maar om de kinderen o whatever.

Dit type man kan ervan afschrikken als het contact met jou te intens wordt. Waarom? Gewoonweg omdat hij nog niet over haar heen is. Of omdat hij nog helemaal niet op zoek is naar een serieus contact, maar enkel alleen wat geflirt o whatever.

Waardoor jij hem dus niet echt boeit, dat kan ook niet omdat zijn hoofd nog vol zit met en bij haar. Of omdat hij een andere vrouw nog helemaal niet echt wilt leren kennen. Hij ziet jou dan ook niet, zoals hij je zou kunnen zien. Dat kan dan ook een reden zijn, waarom hij niet veel over zichzelf verteld. Of alleen maar het minimale aan je kwijt wilt over zijn gevoelens en emoties.

Reboundrelatie

Hij kan jou dus voor de afleiding gebruiken, of voor flirt en of voor seksueel contact. Dan kom je gelijk op het vleselijke terecht en dat is absoluut geen garantie voor de intentie van een serieuze kennismaking, relatie en of voor echte liefde. Want daar komt wel heel wat meer bij kijken.

Seks kan namelijk een geweldige vorm van afleiding voor een man zijn. Het is dus altijd belangrijk om te ontdekken of het niet alleen om de flirts en of om de seks gaat.

Een man kan lief voor je zijn, maar je toch alleen maar voor zijn lustgevoelens te gebruiken of gewoon om wat te flirten. Als hij lief voor je is dan houd dat dus niet altijd in dat hij ook voor een serieuze relatie zou willen gaan.

Ren dan zo hard mogelijk weg als je kunt. Verdoe daar je tijd niet aan, want dat is het niet waard. Hij is het dan niet waard. Je hebt hem dan toch bewust of onbewust verkeerd ingeschat. Of laat ik het zo zeggen: hij geeft jou een verwarrend beeld en of een verkeerd beeld. Enkel en alleen om met je door te kunnen gaan. Een echte afknapper.

Wees geen pion

Bescherm jezelf hierin dus, wordt geen pion van troostrelaties bij mannen. Een troostrelatie bij mannen (internetdate o wathever) heeft ook de kenmerken, dat hij wel met je wilt chatten of bellen maar niet wilt afspreken. Of dat hij alleen met je wilt chatten op die moment dat hij daar behoefte aan heeft, maar niet wilt bellen. Zolang ze dat uit de weg blijven gaan, dan klopt er iets niet. Dan zit het behoorlijk scheef. Wees op je hoede, grote kans dat je gebruikt wordt.

Meestal komen ze er niet eerlijk voor uit om tegen je te zeggen dat je maar een troostcontact, troostrelatie of een rebound relatie bent. Want dan weten ze vooraf dat ze hun eigen ruiten gaan ingooien. Zo egoïstisch en berekend zijn ze dan wel weer. Waar moeten ze hun “genotmomenten” dan elders aan halen?

Ze zullen gesprekken met jou over diepgang vaak uit de weg gaan. Het interesseert ze namelijk niet zoveel. Dit omdat ze je niet echt willen leren kennen. Zodra jij dan hem begint om hem “seksueel getint” uit te dagen, dan maken ze alle tijd voor je vrij. En dan krijg jij je antwoorden vanzelf wel.

Maar goed dat geldt niet voor iedere man die pas net uit een relatie is. Je gaat het vanzelf wel merken of je enkel een troostcontact, troostrelatie en of reboundrelatie bent. Daar kom je vanzelf wel snel genoeg achter. En dat kan zelfs binnen een paar dagen.

Voldoende eigenwaarde en de juiste mensen om je heen, geven je het gevoel geliefd te zijn. In plaats van overal aan te moeten trekken, verloopt alles opeens vanzelf. Onthoud dat! Zodra je ergens aan moet gaan trekken, doet het je meer pijn dan goed.

Waarom vallen verkeerde mannen enkel en alleen op seksbuddy’s? Klik daarvoor op deze interne link
Foute mannen players, hoe herken je ze? Klik daarvoor op deze interne link

Bye te way:

het zou niet voor het eerst zijn dat er iets mis gaat in een huwelijk en of relatie, de positieve oplossingen daarvoor vind je onder deze link van relatieproblemen, relatiestress. Mocht je online een kaarsje willen branden dan kan dat ook en wel onder deze link kaarsje branden.

Geschreven door: Alicia

Sharing with friends is Caring

Geef een reactie