Verhalen lezen volwassenen m.b.t. de datingwereld OOPS

Verhalen lezen volwassenen: ik heb heel veel interviews gedaan, vnl. bij vrouwen, maar ook bij een paar mannen. En deze waargebeurde verhalen wil ik graag met jullie delen.

Ik ga er wel even als een sneltrein doorheen, want ik hou niet zo van al dat fake gedoe. Maar goed het is een realiteit van het leven en dus interessant genoeg om te delen.

In de dating wereld (en of in real life) is niet alles goud wat blinkt. Als je geluk hebt tref je er een goed iemand aan. Maar de meesten die “ronddwalen” in de datingwereld zijn lust en of luxe jagers.

Lees hier enkele voorbeelden van zowel vrouwen als mannen die graag anoniem willen blijven. En ik weet 100% zeker, dat dit allemaal waargebeurde verhalen zijn.

Verhalen lezen volwassenen

Ik vertel deze verhalen wel in een vorm van telegramstijl. De eerste 10 – verhalen lezen volwassenen – zijn verhalen van vrouwen. In de laatste alinea tref je twee verhalen van 2 verschillende mannen aan.

Verhalen lezen volwassenen – het 1ste verhaal

Anoniem van een vrouw, leeftijd 45 jaar:

Ik leerde hem kennen via een bekende datingsite, hij gaf aan dat hij op zoek was naar een serieuze relatie. Hij wilde gelijk bij mij thuis afspreken, ik zei dat ik daar niet open voor stond. Maar dat ik wel ergens op een terras met hem wilde afspreken om een kopje koffie te gaan drinken, maar daar ging hij niet op in.

Hij bleef via de whats app maar pushen om bij mijn thuis te kunnen komen. Daar ging ik niet op in, ik bleef bij mijn eigen standpunt.

Op het laatst ging hij mij beeldbellen via whats app omdat hij schijnbaar gepikeerd was en daar zag ik hem half bloot (gedeeltelijk onder een laken) en al “spottend”lachend op zijn bed liggen. En dan te bedenken dat hij een real life een belangrijke functie had, waarin hij veel verantwoording naar de medemens toe had.  Maar goed het beroep zegt niets maar dan ook niets over iemands karakter.  Daarop heb ik hem gelijk geblokkeerd. Einde verhaal: hij stond wellicht op springen en wilde louter een sperma lozing.

Verhalen lezen volwassenen – het 2de verhaal

Anoniem van een vrouw,  leeftijd 37 jaar :

Ik stond op een bekende datingstite en ik had daar ook een foto opstaan die genomen was bij de ingang van een restaurant. Kreeg ik een reactie van iemand die zei: wat heb je een prachtige entree in je huis. Daarop antwoorden ik dat is niet in mijn huis die foto is genomen op de vensterbank bij de ingang van een restaurant. Kreeg ik als antwoord: dat is ook misleidend? Misleidend?  Hoe bedoel je dat? Met welke ogen kijk jij? Einde verhaal: hij was een luxe jager.

Verhalen lezen volwassenen – het 3de verhaal

Anoniem van een vrouw,  50 jaar:

Op een dag kreeg ik een berichtje van een onbekend iemand via facebook messegner binnen. Het leek me een aardig en net persoon. Na een tijdje gechat te hebben op messegner wisselden we onze whats app uit. Wat een afknapper, de eerste foto die hij mij toestuurde, was een foto van zijn naakte lul. Dit was dus overduidelijk een lustjager.

Verhalen lezen volwassenen – het 4de verhaal

Anoniem van een vrouw,  60 jaar:

Ik stond net zoals die andere vrouwen ook op een bekende datingsite. Daar kreeg ik contact met een man die 10 jaar ouder was dan mij. Hij was 71. Naderhand kregen we op de app een leuk app verkeer en spraken we over alles en nog wat.

Na een week of 2 hadden we met elkaar afgesproken op een terras. Achteraf gezien, bleek dit een hele rijke man te zijn. Op de eerste date: lees goed…op de eerste date. Deed hij me al het volgende voorstel: ik zou alles kunnen krijgen wat ik maar zou begeren daar tegenover moest staan dat ik op korte termijn bij hem zou intrekken.

Die man was dus niet op zoek naar liefde, maar naar een huishoudster, maatje, sekspartner. In principe bood hij mij een zakelijk “koopcontract” aan. Ik was helemaal overdonderd. Op het einde van de date zei hij: ga nu maar naar huis en laat dit voorstel eens 2 weken lang bezinken.

Eenmaal thuis aangekomen, appte ik hem gelijk dat het leek alsof hij mij een zakelijk koopcontract had aangeboden. Dat irriteerde hem, dat ik het zo zag. Toen hebben we van beiden kanten nog een paar boze apps naar elkaar gestuurd en daarna heb ik hem geblokkeerd. Want ik verkoop zijn Ziel niet! Daarbij het is dan nog altijd zijn geld en niet mijn geld. Alsof ik opgesloten zou willen zitten in een gouden kooi !

Verhalen lezen volwassenen – het 5de verhaal

Anoniem van een vrouw, leeftijd  42 jaar :

Ik leerde een psycholoog (althans hij gaf dat aan) kennen via een datingsite. Op de datingsite had hij vermeld dat hij single was. Toen we eenmaal met elkaar in contact waren vertelde hij dat hij getrouwd was. En hij deed zich voor als een zielige man (alsof hij heel ongelukkig in zijn huwelijk was).

Daarop antwoordde ik: we leven niet meer in het jaar 1920 op vandaag kun je scheiden, als je niet meer gelukkig bent. Als het leven van broer – zus relatie in je huwelijk je niet meer bevalt dan moet je maar gaan scheiden. Zo simpel is het en geen bla bla bla om de ander te proberen te manipuleren. Gelijk geblokkeerd.

Verhalen lezen volwassenen – het 6de verhaal

Anoniem van een vrouw, leeftijd 39 jaar :

Ook ik leerde iemand kennen op een datingsite, van de datingsite door naar de whats app. Waar het op neer kwam? Hij was helemaal niet single hij zat in een relatie en was op zoek naar een trio en dat onbeschermd (daar zou een vergoeding tegenover staan).

Lang leve de soa’s ! Velen mensen weten helemaal niet dat ze door onschuldige soa’s (waarvan ze nog niet eens in de gaten hebben dat ze een soa hebben) blaaskanker, baarmoederhalskanker en of prostaat kanker kunnen krijgen. Elke gespecialiseerde arts zal je vertellen dat dit inderdaad niet uit te sluiten is.

Verhalen lezen volwassenen – het 7de verhaal

Anoniem van een vrouw, leeftijd 48 jaar :

Ja het klopt er zitten inderdaad ook heel veel lustjagers op datingsites (die tref je trouwens overal aan). Dat zijn vaak lustjagers die ook nog eens op springen staan. Vanuit hun principe willen ze vaak niet naar een prostituee, of omdat het ze geld kost of omdat ze daar liever niet naar binnen gaan.

Wat doen velen lustjagers dan? Dan maken ze een profiel aan op een datingsite onder het mom van:  ik zoek een serieuze relatie. Deze lustjagers nemen zich nog niet eens de moeite om de vrouw in kwestie te leren kennen. Als ze maar een gat “een vagina” heeft, waarin ze kunnen lozen. Meer hebben ze op dat moment niet nodig.

Dat soort mannen laten heel vaak een spoor van gebroken harten achter zich.

Verhalen lezen volwassen – het 8ste verhaal

Anoniem van een vrouw, 32 jaar :

Op datingsite krijg je ook vaak reacties van mannen die ver uit de buurt wonen. Vaak zijn ze op zoek naar een one night stand, hoe meer kilometers ze moeten rijden hoe handiger dat vaak voor ze is. Ver weg van huis… omdat ze (toch) getrouwd zijn.
Ze houden er vaak ook 2 telefoonnummers op na. En ze geven je dan enkel dat nummer wat ze alleen maar gebruiken voor de one night stand.

Verhalen lezen volwassenen – het 9de verhaal

Anoniem van een vrouw, leeftijd 42 jaar :

Ook ik leerde iemand kennen via een datingsite. Hij had er een leuke profielfoto op staan. Na een aantal gesprekken wisselden we de whats app uit en gingen we daar verder met praten. Op een gegeven moment zegt hij tegen mij: ik moet je nu wel iets vertellen ik ben niet de man van de foto op de datingsite. Gelijk geblokkeerd want zoiets had ik al eens vaker meegemaakt.

Verhalen lezen volwassenen – het 10de verhaal

Anoniem van een vrouw, leeftijd 32 jaar :

Ik ben net zoals die andere vrouwen, ook een leuke vrouw om te zien. Maar ik had al zoveel vervelende ervaringen van lustjagers via een bekende datingsite gehad dat het me de keel uithing.

Toen dacht ik op een dag: dat ze er dan ook maar voor betalen!

Ik had al eens vaker gehoord van Sugar Daddy sites.

Dus ik maakte daar een profiel aan, enkel om er eens rond te kunnen snuffelen. Ik moet je zeggen: ik heb heel veel respect voor die sugar daddy’s. Ze zijn eerlijk in hun profielomschrijving, ze geven aan wat hun wensen en behoeftes zijn. Sommigen zijn te druk met hun carrière en hebben geen tijd voor een relatie, maar hebben wel hun mannelijke behoeftes. En dat bespreken ze dan ook heel duidelijk en eerlijk.

En ze geven je er een “beloning” voor. Klare taal voor beiden!

Vele malen beter dan dat gros van lustjagers die op de datingsites staan. Al die lustjagers die ervan willen profiteren onder het mom van: ik zoek een vaste relatie. En ondertussen gebruiken en misbruiken ze veel goed gelovigen vrouwen.

In mijn ogen zijn ze een soort van “vriendelijke, sneaky” verkrachters. Want er zijn zoveel vrouwen die hun op hun woord geloven en dan achter blijven (zonder dat die man nog ooit nog iets van zich laat horen).

En dan merken ze daarna pa,s dat ze gebruikt en misbruikt zijn door die man.

Kijk als beiden partijen zowel de man als de vrouw alleen maar voor de seks willen gaan (voor het vleselijke) dan moeten ze dat zelf weten. Dan gooien ze het samen maar op een akkoordje. Dan zijn ze beiden heel duidelijk naar elkaar toe.

Maar het wordt een heel ander verhaal als de man de vrouw gaat manipuleren,  omdat hij enkel uit is op gratis seks. Dan is het einde voor die goed gelovige vrouw vaak zoek.

Er zijn zoveel mannen die een masker dragen, enkel om hun sperma te kunnen lozen. Je komt er niet eentje maar honderden van tegen. En niet alleen jonge mannen hoor, zulke mannen zijn er ook in de leeftijd van in de 70 jaar.

Uiteraard zijn er ook positieve ervaringen vanuit datingsites, maar vaak zijn dat de spelden in de hooiberg. Maar goed over de goede ervaringen m.b.t. tot de datingwereld zal ik een andere keer wel iets schrijven.

Sommige mannen blijven voor een paar maanden een vrouw gebruiken om hun seksuele lust te kunnen uitten. En als ze haar moe zijn en of als ze weer iets nieuws willen dan verbreken ze de relatie. Vaak met de woorden: ik merk bij mezelf dat ik nog niet toe ben aan een relatie. Of onder het mom van ik heb last van bindingsangst.

Als een man op springen staat, omdat hij snel zijn sperma wilt lozen dan kan hij heel goed manipuleren. Natuurlijk zijn niet alle mannen hetzelfde, ik mag dan ook niet generaliseren.

Er zijn zelfs vrouwen die een man manipuleren om tot een orgasme te kunnen komen. Er zijn er zoveel die alleen maar op het vleselijke gericht zijn.

Onthoud als een man het echt serieus met je voor heeft, dan doet hij ook moeite om jouw eerst wat beter te leren kennen alvorens hij zijn lul in je vagina wilt steken.

Wat kost op vandaag een bezoekje aan een prostitué? Nou dat geld hebben ze zich dus al gespaard.

Verhalen lezen volwassenen – het 11de verhaal

Anoniem van een man, leeftijd 65 jaar :

Ik leerde een vrouw via een datingsite kennen. Ik vond haar hartstikke leuk, ik bood haar een leuke vakantie aan. Ik schonk haar nog wat mooie gouden sieraden.

Eenmaal terug in Nederland, liepen we door het centrum. Opeens stopte ze weer bij een vitrine van een reisbureau, gaf ze aan waar ze nog graag naar toe wilde gaan. Daarop antwoordde ik: maar lieve schat we zijn pas net terug van een dure vakantie. Een beetje gepikeerd liep ze verder met mij… samen hand in hand.

Even later stopte ze weer bij een vitrine van een goudsmid. Kijk eens zei ze: dat vind ik nu echt een heel een mooi sieraad. Waarop ik zei: maar ik heb je toch op vakantie al een paar mooie gouden sieraden gegeven.

Waarop ze me aankeek en zei: geen dure cadeaus meer dan wordt er vanaf nu ook niet meer geneukt. Ze liep boos weg en ik heb haar nooit meer teruggezien. Tsja…

Verhalen lezen volwassenen – het 12de verhaal

Anoniem van een man, leeftijd 43 jaar:

Via een datingsite leerde ik een vrouw kennen. Ze leek me heel erg leuk, ze zag er zelfs prachtig uit op de foto’s. Na een paar weken te hebben gechat en gebeld ging ik haar vanuit het Zuiden van het land opzoeken in de regio Utrecht. Ze had me haar adres gegeven

Eenmaal daar aangekomen, deed een heel ander type vrouw de deur open. Het type vrouw wat mij absoluut niet aansprak. Maar goed ik dacht mijn date zit nu misschien even op het toilet en laat haar vriendin de deur opendoen.

Eenmaal in de woonkamer kwam die andere vrouw, heel dicht naast me op de bank zitten en ze zei het volgende: ik ben de vrouw waarmee je hebt afgesproken. Sorry dat ik foto’s van een andere vrouw gebruikt heb, maar als ik een foto van mezelf plaats dan krijg ik geen enkele reactie.

Ik als man ben toen rustig gebleven, mijn koffie op gedronken. Maar van binnen was ik laaiend, ze had me gewoonweg bedonderd door foto’s van een andere vrouw op de datingsite te plaatsen.

Weet je foto’s kun je op vandaag zo makkelijk van google/ internet afhalen. Dus ik kan me heel goed inleven in dat verhaal van die andere vrouw die tijdens het interview aangaf, dat ze als ze eenmaal je whats app hebben. Dan tegen je zeggen dat ze niet de persoon van de foto zijn.

Mij is het ook wel eens overkomen, ook dat vrouwen een foto plaatsen van toen ze nog 10 jaar jonger waren. En daar kom je dan pas achter op de date. Pffff

Dit zijn maar 12 korte verhalen. Doch ik kan vanuit al die interviews nog wel honderden verhalen van zowel mannen als vrouwen hier gaan neerzetten. Ongelofelijk maar waar!

Heb jij ook een persoonlijk verhaal om anoniem te delen, plaats het dan bij de reacties. Iemand anders is je hiervoor wellicht dankbaar. Jonge en nog onervaren meiden kunnen hier zeker nog het e.e.a. van leren. Want mijn blog/ website krijgt dagelijks heel veel lezers (zowel jong als oud).

Bye te way:

het zou niet voor het eerst zijn dat er iets mis gaat in een huwelijk en of relatie, de positieve oplossingen daarvoor vind je onder deze link van relatieproblemen, relatiestress. Mocht je online een kaarsje willen branden dan kan dat ook en wel onder deze link kaarsje branden.

 

Geschreven door: Alicia

Sharing with friends is Caring

Geef een reactie