Verkeerde mannen, foute mannen zoeken enkel een fuck of seks buddy

Verkeerde mannen zijn mannen die alleen maar op zoek zijn naar “het vleselijke”. Of laat ik het zo verwoorden: ze zijn enkel op zoek naar iemand waarmee ze hun lustgevoelens kunnen bevredigen. Voor de rest boeit het hun niet! Het zijn dus absoluut geen mannen die een serieuze relatie willen.

Verkeerde mannen

Je hebt een man leren kennen en je merkt dat het goed gaat. Je wilt hem meer zien of vaker bij hem in de buurt zijn. Als je te maken hebt met een verkeerde man, player of een foute man dan merk je dat hij dit steeds op een manipulatieve en of geraffineerde manier afwijst.

Op die manier krijgen verkeerde mannen alle voordelen die bij een relatie horen, terwijl ze niet aan hun bijkomende verplichtingen te hoeven voldoen. Ze willen dan ook niets opgeven van hun vrijheid en als ze vroeg of laat de kans krijgen zoeken ze zich misschien er nog een tweede fuck buddy bij.

Als verkeerde mannen je alleen maar gebruiken voor de seks, dan wilt dat niet zeggen dat ze zo af en toe geen leuke dingen met je willen doen.

De echte verkeerde mannen, de players willen het sekscontact dat ze met je hebben, warm blijven houden daarom proberen ze je op een subtiele manier om hun vingers te winden.

Een verkeerde man kan dus best lief voor je zijn, maar je alsnog alleen maar voor de seks gebruiken.

Een man die je echt lief heeft, wilt jou ook laten genieten van de intimiteit. Bij verkeerde mannen ligt dat anders, het liefst slaan ze het voorspel over en gaan ze gelijk over tot de daad.

Verkeerde mannen zullen liever het s’avonds met je afspreken dan overdag. Een man die voor een serieuze relatie wilt gaan die pakt dat anders aan.

Affectie

Diep van binnen voel je misschien dat je te maken hebt met een verkeerde en of foute man. Misschien twijfel je nog aan hem en vind je het pijnlijk dat het je overkomen is? Ga het niet bagatelliseren en blijf er niet in hangen en hak gewoon de knoop door, je verdient beter!

Als een man echt om jou als persoon geeft, dan heeft hij ook veel voor je over. Verkeerde mannen en of fouten mannen misleiden vrouwen gewoon. Ze geven in eerste instantie aan dat ze voor een vaste relatie willen gaan terwijl dat helemaal hun doel niet is. Ze zijn dan ook heel goed in het manipuleren van hun privé fuck buddy of te wel seksbuddy.

Vroeger gingen dat soort mannen alleen naar prostituees, maar waarom geld uitgeven als het op vandaag allemaal zo makkelijk te vinden is via datingsites. Want er zijn genoeg vrouwen die op zoek zijn naar een vaste relatie, waarbij ze zich anders voor kunnen doen dan dat ze daadwerkelijk zijn.

Dat is dan het nadeel, dat er zoveel aanbod op datingsites is van single vrouwen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Verkeerde mannen proberen het gewoon, op die manier kost het hun geen geld. Hoe geraffineerd zijn ze dan?

Jou verborgen houden

Verkeerde mannen gebruiken altijd smoesjes, dus waak daarvoor. Luister goed naar je intuïtie. Als je ook maar denkt: hier klopt iets niet, jaag hem dan de deur uit. Hij vind je dan misschien wel leuk maar hij weet tegelijkertijd ook dat jij niet zijn beste optie bent.

Zoek dit niet bij jezelf, je hebt dan gewoon pech gehad dat je met een verkeerde man in zee bent gegaan. Probeer er je les uit te trekken. Verkeerde mannen zullen je ook “verborgen houden” in die zin dat zij je nooit meenemen naar hun familie en of naar zijn allerbeste vrienden.

En hij plant meestal ook nooit iets met je om samen ergens naar toe te gaan. Hij wilt meestal alleen thuis afspreken.
Als er twee mensen zijn die elkaar als seksbuddy willen gebruiken, dan zijn ze daar vooraf duidelijk in en dat vertonen ze ook een fair gedrag naar elkaar toe.

Het is gewoonweg belangrijk om te weten waar je aan toe bent en verkeerde mannen en of fouten mannen en of players die zijn daar niet duidelijk in. Het is die groep van mannen die alleen maar misleidend te werk gaat en misbruik van een ander wilt maken.

Ipv daarvan zouden ze zich aan moeten melden bij seksdatingsites, maar vaak is er voor hun een reden om dit niet te doen.

Bye te way:

het zou niet voor het eerst zijn dat er iets mis gaat in een huwelijk en of relatie, de positieve oplossingen daarvoor vind je onder deze link van relatieproblemen, relatiestress. Mocht je online een kaarsje willen branden dan kan dat ook en wel onder deze link kaarsje branden.

Geschreven door: Alicia

Sharing with friends is Caring

Geef een reactie