Verschillende relatieproblemen en oplossingen

Hallo lieve Lezeres, er wordt wel eens gezegd: toeval bestaat niet. Dus het kan zijn dat je vandaag met een reden op mijn Blog terecht bent gekomen.

Op deze pagina tref je heel veel oplossingen aan voor relatie gerelateerde stress en of problemen (je hoeft maar gelijk naar beneden te scrollen,  als je het voorwoord niet wilt lezen). In al mijn geschreven artikelen kun je jouw mentale stimulans weer terugvinden.

Het klopt niemand is perfect, maar er is wel altijd een gelijkgestemde vandaar dat het zo belangrijk is als men op dezelfde golflengte zit. Op die manier gaat de positieve energie naar de relatie toe, in plaats van na de gebruiksaanwijzing van de ander want dat kan heel energie slopend zijn.

She needed a Hero, so that’s what she became

Trust your vibes energy doesn’t lie 

Relatiegerichte oplossingen

Relatieproblemen en of relatiestress kunnen je het gevoel geven,  dat je in een neerwaartse spiraal zit en dat kan je diep van binnen verdrietig en moedeloos maken. Vaak raken partners verstrikt in een patroon dat zij samen versterken en of in stand blijven houden (die visuele cirkel).

Het is belangrijk om te beseffen dat deze patronen ook weer doorbroken kunnen worden, met de juiste aanwijzingen en de volledige medewerking van beiden personen.

Enkele voorbeelden van gefrustreerde gevoelens en emoties:

  • Het idee dat het erop lijkt dat het hem of haar niks kan schelen hoe jij je voelt en dat je daardoor het gevoel krijgt dat je er in je eentje voorstaat.
  • Jezelf steeds gefrustreerde en of  wanhopig voelen omdat hij of zij niet echt lijken te begrijpen wat je zegt. Of dat hij of zij deze schijn op houd (zodat er geen actie ondernomen hoeft te worden).
  • Het idee dat je het gevoel krijgt dat je partner niet meer echt zijn best doet om er samen nog iets fijns van te maken.
  • Boos zijn dat je partner maar niet kan en of wilt opbrengen wat je van hem of haar verlangt. Bijvoorbeeld het geven van openheid over het probleem wat diep in de Kern zit.  Want zolang het probleem in de echte Kern wordt opgelost, zal het zich blijven uitten in de randverschijnselen.
  • Het gevoel dat je anders naar elkaar kijkt en jezelf daardoor niet meer zo behaaglijk en prettig voelt. Mensen veranderen niet zo snel, maar de manier waarop ze naar elkaar kunnen gaan kijken, die kan wel veranderen.

Klik op de bijbehorende links, om meer over het desbetreffende artikel te lezen.

We zien vaak volwassen vrouwen en of jongere meiden,  met verschillende relatieproblemen , crisis in een relatie of relatiestress zoals:

Geloof jij net als ik, dat er meer is dan we kunnen waarnemen met onze 5 zintuigen?

“Wanneer je tot de Kern van de geheimen van de Kosmos wilt doordringen, dan bereik je dat langs de weg van meditatie, de stille kleine stem de GOD-van-binnen, want alle mysteriën van de eeuwigheid liggen in je hart”.

Even voor alle duidelijkheid, ik geloof niet in Religie want dat vind ik manipulatief (van oudsher af aan). Ik Geloof wel in het Goddelijke deel wat we allemaal in onszelf hebben. De drie eenheid waaruit we bestaan. Ziel, Geest en Lichaam. Dus lees het dan ook met die insteek.

Met regelmaat zal ik hier steeds weer nieuwe artikelen plaatsen.

Wees lief voor jezelf, ik dacht ik herinner je er even aan.

Geschreven door: Alicia