Verschillende relatieproblemen en oplossingen

Hallo lieve Lezeres, er wordt wel eens gezegd: toeval bestaat niet. Dus het kan zijn dat je vandaag met een reden op mijn Blog terecht bent gekomen.

Op deze pagina tref je heel veel oplossingen aan voor relatie gerelateerde stress en of problemen (je hoeft maar gelijk naar beneden te scrollen,  als je het voorwoord niet wilt lezen). In al mijn geschreven artikelen kun je jouw mentale stimulans vinden.

Zoals je wellicht al is opgevallen tref je op mijn Non-profit Blog geen reclame, geen pop-ups, geen verkoop van e-books en of e-cursussen aan. Dit laatste is ook niet nodig want de informatie die ik met je ga delen tref je normaliter alleen in e-books en of boeken aan.

Relatiegerichte oplossingen

Relatieproblemen en of relatiestress kunnen je het gevoel geven,  dat je in een neerwaartse spiraal zit en dat kan je diep van binnen verdrietig en moedeloos maken. Vaak raken partners verstrikt in een patroon dat zij samen versterken en of in stand blijven houden (die visuele cirkel).

Het is belangrijk om te beseffen dat deze patronen ook weer doorbroken kunnen worden, met de juiste aanwijzingen en de volledige medewerking van beiden personen.

Enkele voorbeelden van gefrustreerde gevoelens en emoties:

  • Het idee dat het erop lijkt dat het hem of haar niks kan schelen hoe jij je voelt en dat je daardoor het gevoel krijgt dat je er in je eentje voorstaat.
  • Jezelf steeds gefrustreerde en of  wanhopig voelen omdat hij of zij niet echt lijken te begrijpen wat je zegt. Of dat hij of zij deze schijn op houd (zodat er geen actie ondernomen hoeft te worden).
  • Het idee dat je het gevoel krijgt dat je partner niet meer echt zijn best doet om er samen nog iets fijns van te maken.
  • Boos zijn dat je partner maar niet kan en of wilt opbrengen wat je van hem of haar verlangt. Bijvoorbeeld het geven van openheid over het probleem wat diep in de Kern zit.  Want zolang het probleem in de echte Kern wordt opgelost, zal het zich blijven uitten in de randverschijnselen.
  • Het gevoel dat je anders naar elkaar kijkt en jezelf daardoor niet meer zo behaaglijk en prettig voelt. Mensen veranderen niet zo snel, maar de manier waarop ze naar elkaar kunnen gaan kijken, die kan wel veranderen.

 

We zien vaak volwassen vrouwen (of mannen) of jongere meiden,  met verschillende relatieproblemen of relatiestress zoals:

 

Wat is het Gaslighting effect? Als je door de ander onterecht aan jezelf gaat twijfelen. Het zijn bovenal de Manipulators die dit op jou proberen toe te passen, dus wees alert!

 

 

 

 

Woorden kunnen pijn doen. Woorden kunnen liefelijk zijn maar ook levensgevaarlijk.

 

 

 

 

 

Teleurstellingen in mensen verwerken. Hoe doe je dat? O.a. vermijd flegmatische mensen.

 

 

 

 

 

Emotionele onbereikbaarheid, wat als je vriend, partner emotioneel onbereikbaar voor je is?

 

 

 

 

Booty call, wat als je enkel als een booty call wordt gebruikt? Dit zijn voornamelijk dat soort mannen die een vrouwelijk lijf enkel gebruiken om hun sperma te kunnen lozen. Onder de misleidende vorm van: ik zoek een relatie. Sommige mannen hebben er namelijk een hekel aan om een prostitué te bezoeken en weer anderen willen niet dat het hun geld kost om aan hun trekken te kunnen komen. Dit komt vaker voor dan dat je verwacht! Dit heeft dan ook niks maar dan ook niks met liefde te maken. Uiteraard gaan ze dat niet rechtstreeks tegen je zeggen, want dan zouden ze je wel eens kwijt kunnen raken.

 

Relatieproblemen oplossen, het oplossen van relatieproblemen begint bij de nodige kennis, dus ik geef je de een boost mee.

 

 

 

 

 

Eenzaamheid oplossen. Voel NU dat keerpunt in je leven.

 

 

 

 

 

Op dezelfde golflengte zitten. Als je op dezelfde golflengte/frequentie zit dan heeft dat als voordeel dat de relatie bijna geen energie verliest.

 

 

 

 

To do list relatie liefde. Zo werkt het en helaas niet anders, want anders komen de tranen en het onbegrip om de hoek kijken.

 

 

 

Geloof jij net als ik dat er meer op Aarde is dan dat we met onze 5 zintuigen kunnen waarnemen? Ben je ook gefascineerd door het mystieke van het Universum. Weet dan dat je hierover ook meerdere artikelen op mijn website aantreft.

Als niets lukt om een positieve wending aan  je leven te geven, probeer het dan eens op op een andere manier!

Aartsengel Michael aanroepen, een krachtig video gebed

 

Seksueel misbruik, seksuele intimidatie. Er wordt soms nog te lichtzinnig over nagedacht door mensen die dit zelf niet ervaren hebben. Seksueel misbruik zit hem niet alleen in de gebeurtenis. Het verankerd zich in je Geest en Lichaam!

 

 

 

Grenzen stellen of leren stellen in een relatie. Als je je eigen grenzen niet stelt, dan hou je minder van jezelf als van de ander en dat is dus niet de bedoeling. Het is de bedoeling dat je jezelf ook geeft wat je waard bent! Dus kom voor jezelf op.

 

 

 

We kunnen ons onderbewustzijn herprogrammeren, welke voordelen kan ons dat geven?

 

 

 

 

Is hij de ware? Dat is iets wat sommigen zich wel eens kunnen afvragen. Gewoonweg omdat er iets niet lekker voelt en of omdat er twijfels zijn. En er is maar een iemand, die daar het antwoord op weet

 

 

 

Wat als je verliefd bent op iemand met bindingsangst? Hoe kun je daar dan het beste mee omgaan?

 

 

 

Heeft hij bindingsangst of is hij gewoonweg niet verliefd? Heel triest maar soms komt het wel eens voor dat iemand net doet alsof hij bindingsangst heeft om geen verdere verbindingen met je te hoeven aangaan.

 

 

Emotionele eenzaamheid in de relatie. Je bent dan weliswaar niet alleen omdat je in een relatie zit, maar je voelt je toch eenzaam ook al kun je de adem van de ander in je nek voelen.

 

 

 

Communicatieproblemen. Wat als er communicatieproblemen zijn? De waarde van het gebruik van woorden.

 

 

 

 


Wat als je voelt dat er een gemis van affectie is? Leuk is anders!

 

 

 

Overspel/vreemdgaan. Een totale vernedering, het vertrouwen is meer dan kapot!

 

 

 

 

 

Satan, in de vermomming van een Engel. Zelf mensen die je hun beste vriendin en of vriend noemen, kunnen je onverwachts een hele gemene loer draaien. Meestal heeft dit soort altijd een glimlach op zijn of haar gezicht, zelden zie je emoties in hun uitdrukking. Vieze sneaky personen zijn dat!

 

 

 

Wat als je geloof in de liefde is aangetast. Ik zou zeggen, lees dan dit eens aandachtig door.

 

 

 

 

Pfff ….liefdesverdriet. Wie herkent dit nu niet? Hoe heel je dat hartzeer nu?

 

 

 

 

Een afwijzing. Hoe ga je nu het beste om met een afwijzing? Een afwijzing kan natuurlijk pijn doen, maar het is beter om die afwijzing te accepteren. Ten eerste doet het niets af aan jou als persoon. Voor de ene persoon ben je wellicht niet goed, maar voor een ander kun je die “Engel” zijn, waar hij al heel lang op heeft gewacht. Daarbij trek je toch alleen maar aan het kortste eind als je die afwijzing niet zou accepteren, want je krijgt dan toch  niet die liefde die je jezelf toe zou wensen.

 

 

 


Onzekerheid in de relatie. Onzekerheid in een relatie, kan al je positieve energie wegslurpen. Hoe ga je daarmee om? Laat in ieder geval de aannames los.

 

 

 

Conflicten. Hoe ga je nu het beste om met conflicten?  Voorkom dat de noodklok gaat luiden.

 

 

 

 


Een Ambivalente relatie. Wat is dat? Het is iets zenuwslopends, haat en liefde tegelijkertijd. Het wisselt zich dus niet af, dat kan ook niet. Lees er hier meer over.

 

 

Narcisme en Manipulators. Je zou er maar eentje aan je zijde hebben!

 

 

 

 

Foute mannen en of vrouwen. Die zijn van dat soort, die de goedheid van andere mensen alleen maar willen misbruiken. Meestal zoeken ze zich hier een lief en gevoelig persoon voor uit. Want van een “bitch” zouden ze teveel weerstand krijgen. Althans hun benoemen het dan als een “bitch”, maar het is dan gewoonweg een vrouw die hier makkelijk doorheen prikt. Hoe doorzie je dat soort van foute mannen? Ontdek het in dit artikel.

 

 

Hij laat niks meer van zich horen. Dat is een zin die sommige vrouwen helaas moeten uitspreken. Uiteraard zijn ze dan in contact geweest met het navolgende type man, ontdek het in dit artikel.

 

 

 

Relatieverslaving. Wat is nu eigenlijk een relatieverslaving?

 

 

 

 

Destructieve relaties. Dat is inderdaad heel heftig, ook om dit naderhand te kunnen verwerken. Dat heeft zijn tijd nodig.

 

 

 

 

Stress verminderen. Hoe kun je nu het beste de stress verminderen?

 

 

 

 

Contact maken met je Hogere Zelf. Hoe doe je dat? Voel dat keerpunt in je leven.

 

 

 

 

 

Hoe ontwikkel je nu je geestelijke vermogens? Dat stukje G0d-binnen-in-je, jouw Goddelijke deel. “Vraag en u wordt gegeven”.

 

 

 

 

Innerlijke conflicten. Hoe ga je om met een innerlijk conflict? Piekeren helpt niet, want door teveel te piekeren vermenigvuldig je die gedachtes alleen maar keer op keer.

 

 

 

Leren loslaten. Probeer steker te zijn als je tegenslag. Hoe zet je dit in gang?

 

 

 

 


Jezelf verloochenen, jezelf wegcijferen in een relatie. Dat is iets wat je niet moet doen. Wees lief voor jezelf, ik dacht ik herinner je er even aan. Waak ervoor dat je jezelf niet verliest!

 

 

Verdriet verwerken. Hoe verwerk je verschillende vormen van verdriet? Het zit ons niet altijd mee, zeker niet als we de ene tegenslag na de andere moeten incasseren.

 

 

 

Teleurstellingen verwerken. Teleurstellingen in mensen verwerken, dat is vaak niet een kwestie van een knop omdraaien. Vermijd flegmatische personen.

 

 

 

Compromis sluiten. Hoe sluit je een goed compromis? Jij en ik? Wij samen? Tsja daar horen goede compromissen bij, het is niet anders.

 

 

 

Een troostrelatie of te wel rebound relatie. Het valt niet altijd mee als je in een troostrelatie zit. Soms kan dit goed aflopen, maar het kan ook maar zo zijn, dat je even tijdelijk gebruikt wordt.

 

 

 

Hoe kom je van je onzekerheid af?

 

 

 

 

Ben ik nog gelukkig in mijn relatie? Soms kun je jezelf idd wel eens afvragen of je nog gelukkig bent in je relatie.

 

 

 

 

Is het lust of liefde? Wat voelt deze man eigenlijk daadwerkelijk voor mij? Is hij mij waard? Let heel goed op zijn daden en op zijn woorden. Zijn die in balans? Of is het alleen maar bla bla bla. Vaak is achteraf gepraat oh zo makkelijk, dus leer om hier doorheen te prikken, door voor jezelf op te komen.

 

 

Houd hij mij nu aan het lijntje? Het welles en nietes spelletje….pffff

 

 

 

 

Relatie verbeteren (crisis op intensiteitsniveau)

 

 

 

 


Als je de zin van het leven kwijt bent.

 

 

 

Liefde tussen twee Tweelingzielen

 

 

 

 

Omgaan met frustraties. Hoe doe je dat?

 

 

 

 

Hoe kun je jouw intuïtie nog beter ontwikkelen , luister naar dat Engeltje op je schouder negeer het niet!

 

 

 

 

De balans tussen woorden en daden. Prik door al dat bla bla bla heen en laat jezelf niet gek maken.  En leer om deze maatstaf te gebruiken.

 

 

 

Een platonische relatie

 

 

 

 

Vragen om elkaar beter te leren kennen en date tips

 

 

 

 

Aantrekkingskracht tussen man en vrouw. Het uiterlijk brengt je weliswaar in eerste instantie bij elkaar, maar alleen het innerlijke bepaald of dit contact blijvend is. Hoe werkt de aantrekkingskracht?

 

 

 

 

Waarom je altijd MOET luisteren naar jouw onderbuikgevoel. Als je dit negeert dan kun je wel eens op de koffie komen en dat gun je jezelf toch zeker niet?

 

 

 

Zelfverzekerdheid opbouwen. Dat gaat je alleen lukken als je ook zelfcompassie kunt opbrengen.

 

 

 

Op weg naar meer zelfvertrouwen. Dit doe je stapsgewijs

 

 

 

 

Onzekerheid overwinnen. Van tweestrijd naar zelfverzekerdheid

 

 

 

 

Afkeer in een relatie. Wanneer krijg je afkeer in een relatie,  het tegenovergestelde van affectie

 

 

 

 

Een blauwtje lopen. Is dat dan zo erg? Eerste hulp bij een afwijzing.

 

 

 

 

 

Als het even niet mee zit, overweeg dan even het navolgende

 

 

 

 

Een argwanende persoonlijkheid. Daar is helemaal niks mis mee want…

 

 

 

 

 

Minnares zijn, het klinkt hard maar meestal ben je dan enkel 2de rangs

 

 

 

 

 

Seksueel misbruik. Satan himself masquerades as an Angel of Light (Corinthians 11:14)

 

 

 

 

Geloof jij net als ik, dat er meer is dan we kunnen waarnemen?

“Wanneer je tot de Kern van de geheimen van de Kosmos wilt doordringen, dan bereik je dat langst de weg van meditatie over en realisatie van de stille kleine stem de GOD-van-binnen, want alle mysteriën van de eeuwigheid liggen in je hart”. Geen boek kan je onderwijzen, al kun je in mijn teksten wel de mentale stimulans vinden. Vandaaruit ligt het aan jou…

Wat als alles… altijd maar tegen zit.

Let’s go….voor diegene die spiritueel geïnteresseerd zijn:

 

Hulp van Engelen inroepen, plaats jezelf op de juiste frequentie

 

 

 

 

Videogebed tot Aartsengel Michael

 

 

 

 


Een vloek opheffen, hoe doe je dat? Dat kun je zelf doen!

 

 

 

 


Een generatievloek weghalen door een gebed. Werkt dat?  Jazeker werkt dat!

 

 

 

Eerst zien dan geloven, in de Geestelijke wereld is het net andersom. Je gaat eerst geloven, waarna je het kunt gaan waarnemen.

 

 

 

 

Kaarsje branden.  Op deze pagina kun je een kaarsje voor jezelf of voor iemand anders laten branden. Tevens kun je daar ook naar een persoonlijk bevrijdingsgebed luisteren van de allergrootste Exorcist uit Rome ooit.

 

 

 

Met regelmaat zal ik hier steeds weer nieuwe artikelen plaatsen.

Geschreven door: Alicia