Vervloeking, vervloekingen op mensen ongedaan maken

by

Elke vervloeking behoort ontkracht te worden.Vervloeking is duister en dus ook een onderwerp wat niet zo fijn is. Maar het is de tegenhanger van Zegening en het hoort er dus bij (om het dan zo maar even simpel uit te drukken).

Vervloeking dat is een feit, het is algemeen bekend dat mensen andere mensen kunnen vervloeken. Daar vind je in de Bijbel ook al verschillende voorbeelden van.

Vervloeking

Vervloeking is een woord waar veel op gezocht wordt, net zoals men veel zoekt om het zoekwoord een vloek opheffen. En dat is allemaal niet voor niets. Er zijn gewoon mensen die teveel aan tegenslagen en of teveel aan tegenspoed in dit leven voor hun kiezen krijgen. En eens wordt dat teveel (ondraaglijk)  en besluit men om op zoek te gaan naar info over vervloekingen.

Sommige doen het onbewust en anderen doen het weer bewust.

Doch diegene die schade aan iemand wilt aanbrengen, vergeet vaak dat het ook weer bij hunzelf terugkeert. Dit komt doordat zijzelf die negatieve verbinding en energieën hebben opgewekt. Op die manier hebben ze zich dus zelf verbonden met de vloek en of de verwensing die ze zelf hebben uitgesproken.

Maar alles wat duister is kan verbroken worden en omgekeerd geldt dit ook.

Als je iemand verwenst en of vervloekt hebt, dan kun je het zelf ook weer opheffen. Mits je jezelf in contact stelt of hebt gesteld met de zuivere geestelijke wereld. Een vervloeking hef je dus op als je jezelf in contact stelt met de zuivere geestelijke wereld.

Wat hierbij al helpt is een kruis gelijk aan een min en plus teken. Daarmee bescherm en balanceer je de 4de, 5de en 6de chakra. Dit zijn de chakra’s die hoofdzakelijk belangrijk zijn tegen een vervloeking, verwensing.

Dit komt doordat deze chakra’s het meeste effect hebben op de kruinchakra. In onze kruinchakra kunnen kanalen vervuild worden die het inzicht en de kosmische energie van boven via de kruin door je lichaam laten stromen.

Negatieve woorden en of gedachtes mag je dus zien, als iets negatiefs wat men de Ether instuurt. En uiteindelijk raakt deze negativiteit iets anders.

Een vervloeking creëert een impact en effect wat alles behalve positief is. En de meest krachtigste vervloeking is natuurlijk die vervloeking die keer op keer opnieuw bevestigd wordt.

Een vervloeking zoals deze geeft als het ware een doorlopende krachtstroom van intenties. Intenties, bewustzijn en emoties spelen dus een grote rol om een verwensing en of een vervloeking een vloek te laten zijn.

Onthoudt dat negatieve zelfpraat hier ook onder valt. Het is dus van het allergrootste belang dat we onze eigen negatieve gedachten en of overtuigingen zo min mogelijk kracht geven. Neem dat mee in je zelfverzekerdheid.

Want duistere gedachten creëren ook al een hele hoop rotzooi.

Maar alles wat duister is kan ook weer verbroken worden en omgekeerd natuurlijk ook.

Als je een vervloeking over je draagt of als je iemand hebt verdoemt dan kun je het zelf ook weer opheffen. Alle verbindingen en of energieën die duister, onzuiver of kwaad zijn kunnen ook weer opgeheven worden.

We kunnen een vervloeking weer omkeren naar het zuiverste licht. Zowel die vervloeking van het verleden, de huidige en of de toekomstige vervloekingen.

Spreek eerst het Onze Vader gebed uit, want dat is het allerbelangrijkste gebed. Het zorgt ervoor dat je innerlijke licht (je innerlijke bron gaat schijnen). Spreek het wel op de juiste manier uit, rafel het niet af (rationeel) want anders zijn het maar woorden die de lucht in worden gegooid. Spreek het uit vanuit je hart, met eerbied en vertrouwen.

Spreek daarna de navolgende intentie uit om een vervloeking op te heffen:

In naam van Jezus Christus, ontkracht ik nu elke vloek die over mij heen gekomen is.
Ik spreek deze vervloeking nu aan en geef deze vervloeking de opdracht om in naam van het bloed van Jezus Christus naar het witte licht te verdwijnen.
Amen

De betekenis van het woord Amen= Zo zij het!

Het was Jezus Christus zelf die ons leerde om tot de berg te spreken, dit houdt dus in dat je dus ook tegen de vervloeking (die berg) zelf moet spreken.

Uiteraard valt er nog veel meer te vertellen over het onderwerp: vervloeking. Er bestaan namelijk ook generatievloeken. In een van mijn andere artikelen spreek ik hier nog wat uitgebreider over. Als je graag nog wat meer informatie hierover wilt lezen klik dan op deze link: een vloek opheffen hoe doe je dat? Van daaruit vind je weer vanzelf een andere link.

Bij de video’s in de menubalk vind je ook een video van een priester uit Rome, die een vloek voor je opheft. Het is Italiaans talig…maar het doet al wat met je als je ernaar luistert ook al versta je het misschien niet.

Is de menubalk om technische reden nog niet zichtbaar op je smartphone? Zoek er dan even naar via je laptop.

Je Hogere Zelf ontmoeten, voel dat keerpunt in je leven
Een vloek opheffen, hoe doe je dat?
Hulp inroepen van Engelen, plaats jezelf op de juiste frequentie

Een Generatievloek opheffen door een gebed
Het Onze Vader gebed, doet meer dan dat je verwacht

De waarde van openlijke communicatie in een discussie
Emotionele eenzaamheid in een relatie, eenzaam maar niet single
Als je beiden op dezelfde golflengte zit, is er niet zoveel verlies aan energie

Een waterval aan handreikingen m.b.t. heel veel verschillende relatieproblemen:

onbegrip, frustraties, pijn, verdriet en stress

Klik daarvoor hier

 

 

 

 

 

 

 

Geschreven door: Alicia

Sharing with friends is Caring

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *