Wat vrouwen moeten weten over mannen, liefde en zelfvertrouwen

Wat vrouwen moeten weten, dat staat allemaal tot in de fijnste details vermeld op mijn Blog. Hoe fijn is dat? Gelijk helderheid krijgen over heel veel vragen, waar je misschien mee zat?  Nou wees gerust want de antwoorden komen hier wel vanzelf.

Kennis is macht en deze macht gaan we dan ook op een positieve manier gebruiken. Als voor sommige mannen, liefde en of een relatie daadwerkelijk een spel is dan zijn dit de navolgende regels.

Wil je gelijk alles over mannen lezen? Klik daarvoor op deze interne link. Deze link kom je straks ook nog weer tegen, dus je kunt ook even gewoon doorlezen. Neem gewoon even rustig de tijd voor jezelf, want ook jij bent belangrijk!

Eerst geef ik je een paar hints over wat vrouwen moeten weten, de mega tips die komen pas onderaan dit artikel. Lees even rustig met me mee, of scroll gelijk naar beneden. Aan jou de keuze, want jij bent mijn gast op dit moment. Waar ik trouwens heel erg blij mee ben.

Wat vrouwen moeten weten

Ik schrijf omdat ik denk dat ik jullie iets te zeggen heb vanuit mijn 4  jarige internationale opleiding van erkend relatietherapeute.

Ik deel dit dan ook heel graag met jullie, ik ben nu eenmaal intrinsiek geïnteresseerd in het welzijn van andere mensen en ik vermoed dat dit ook altijd zo zal blijven.

Ik vermoed dat dit dan ook een van de taken is, die ik hier op aarde moet volbrengen. Ik voel me niet als iemand die het beter zou weten, maar ik houd je enkel mijn gaven voor. De gave van mezelf.

Niemand is perfect, vandaar dat ik me ook niet als iemand zie die het beter zou weten. Ik verspreid alleen mijn opgedane kennis en levenswijsheid.

Wat vrouwen moeten weten hint 1

Datgene wat je op mijn Blog aantreft wat nuttig voor je is, bewaar het dan als iets van jou.
Wat volgens jou niet zo bruikbaar is in je huidige situatie, haal het dan eruit en laat het heel zachtjes wegglijden.

Wat vrouwen moeten weten hint 2

Voordat we na de navolgende regels gaan, wil ik even benoemen dat er op ieder moment van ons leven veel dingen kunnen samenvloeien. Dit kan ook de benodigde stromingen van krachten veroorzaken. Ze kunnen een bron van grote persoonlijke verrijking voor ons betekenen, maar het kan soms ook verkeerd aflopen.

Toch zullen we in de loop van welke relatie dan ook zo nu en dan door donkere wolken van emotioneel onbehagen heen moeten, dit om in de periode van het zonnetje weer de verdiepte liefde terug te kunnen vinden.

Dit geldt voor ons allemaal, dat zijn periodes waar je soms doorheen moet je kunt er niet overheen springen. Was dat maar waar!

Wat vrouwen moeten weten hint 3

Een liefdesrelatie kan bestaan op verschillende niveaus en elke liefdesrelatie zal dan ook weer anders zijn.
Een ieder die ooit van plan is gewest het risico te nemen om zijn gevoelsleven voor een ander open te leggen.

Zal zich ook wel eens afgevraagd hebben: kan ik je vertrouwen? En zo ja in welke mate kan ik je dan vertrouwen? Zul je mijn gevoelens echt begrijpen of hoor ze je alleen maar aan? Of verwerp je mijn gevoelens en gaat het meer om jou?

Wat vrouwen moeten weten hint 4

Wij als mensen hebben nu ook eenmaal de behoefte om ons veilig te kunnen voelen. En daar is wederzijdse integriteit, transparantie en vertrouwen voor nodig. Op het moment dat we denken aan te voelen dat we iemand anders kunnen vertrouwen, dan gaan we ons beetje bij beetje openen. Een wederzijds vertrouwen ontstaat niet zomaar daar is tijd voor nodig.

De keuze om iemand te willen vertrouwen, dat is iets wat je stapsgewijs opbouwt.

Wat vrouwen moeten weten hint 5

Als we werkelijk gelukkig willen worden in de liefde, dan moeten we streven naar een liefdevolle eenheid. Naar het een zijn met elkaar.
En wanneer de echte liefdesrelatie ontbreekt dan komt dat gewoonlijk omdat de andere persoon vanuit egoïsme de deuren van zijn hart gesloten houd. Dit kan natuurlijk verschillende oorzaken hebben. Een voorbeeld hiervan zou kunnen zijn: dat hij geen totale openheid wilt riskeren om de gevoeligste plekken van zijn ziel bloot te leggen.

Sommige mensen hebben er geen moeite mee om hun lichaam bloot te leggen voor de ander maar wel om hun geest bloot te leggen.

Dit kan zorgen voor een onbalans in het hele gestel. Waarom? Simpelweg omdat de Ziel, Geest en Lichaam altijd samen op gaan. Als men een van deze drie afremt dan klopt er al iets niet meer want frustraties kunnen gekken sprongen maken.

Wat vrouwen moeten weten hint 6

Als het daadwerkelijk geschapen zijn om intens van het leven te kunnen genieten, waarom zien we ons dan zo vaak of soms verzeild raken in ongelukkige relaties? Ongelukkige relaties en of situaties waarin we niets anders kunnen doen: dan er maar het beste van te maken?

Blijkbaar missen we iets in ons leven wat onmisbaar is om tot de volledige ontplooiing te kunnen komen. Mijn Blog kan je hierbij helpen, als je goed kijkt naar wat je nodig hebt in de link die onderaan dit artikel staat.

Probeer datgene wat je nodig hebt om tot de volledige ontplooiing goed in jezelf op te nemen. Lees het desnoods een paar keer door, of kom nog een keertje terug om het weer te lezen.

Want meestal heb je iets nodig van de weerspiegeling waar je nu in staat. Over zes maanden en of over een jaar kan dit weer heel anders zijn.

Wij als vrouw blijven constant groeien als we ook openstaan voor zelfkennis en zelfinzichten.

Wat vrouwen moeten weten hint 7

Soms voelen we ook verdriet en pijn, verdriet kan ons ook onderrichten het kan ons duidelijk willen maken dat we ergens mee op moeten houden of dat we beter een andere weg in kunnen slaan. Verdriet en pijn kunnen soms dus ook een leraar voor ons zijn. Op het moment zelf beseffen wet dit misschien niet zo, maar naderhand wel als we op een bepaalde situatie terugkijken.

Ieder mens kan aan zijn eigen groei werken, aan zijn eigen persoonlijke waarde en zelfrespect en dat is altijd een reden tot vreugde.

Wat vrouwen moeten weten hint 8

Vaak vormen de gevoelens en emoties de sleutel tot de ingang van een ander persoon. Op die manier kun je iemand bij je laten binnenkomen en de kostbaarste gave die je hebt aanbieden. En wat is die kostbaarste gave? Juist ja…jezelf.

Want als iemand zijn of haar diepste gevoelens verbergt dan zal de ander hem of haar nooit echt leren kennen. Maar wanneer iemand zijn of haar diepste gevoelens openstelt dan is dat voor de ander een uitnodiging om ze met veel warmte te ontvangen.

De liefde komt niet zomaar vanzelf een verliefdheid wel, maar liefde is totaal iets anders dan een verliefdheid. Een verliefdheid kan zomaar weer na zo’n 6 weken weer overgaan. Dit is dus niet te vergelijken met een echte liefde.

Wat vrouwen moeten weten hint 9

Ben je er klaar voor? Neem gerust een kopje koffie erbij, neem even heerlijk de tijd voor jezelf.
Ik wens je bij deze alvast veel leesplezier toe en ik hoop je nog eens terug te mogen zien.

Wat vrouwen moeten weten mega tips en hints, open onderstaande button. Let’s go….

Bye te way:

het zou niet voor het eerst zijn dat er iets mis gaat in een huwelijk en of relatie, de positieve oplossingen daarvoor vind je onder deze link van relatieproblemen, relatiestress. Mocht je online een kaarsje willen branden dan kan dat ook en wel onder deze link kaarsje branden.

Geschreven door: Alicia

Sharing with friends is Caring

Geef een reactie