Wat mannen willen in bed

Wat willen mannen in bed, enkel voor lust of is liefde in het spel

Wat willen mannen in bed? Er is een verschil tussen wat willen mannen in bed als het zich enkel om de lust gaat of om echte liefde. Dit grote verschil vind je ook terug in de onvoorwaardelijke en de voorwaardelijke liefde. Het is het een of het ander een andere keuze is er niet.

Wat willen mannen in bed

Als je samen bent met een man die echt om je geeft en echt van je houd dan verteld hij jezelf wel wat hij fijn vind in bed en wat hij liever niet heeft. Hij vind het dan ook belangrijk wat jij fijn vind, daar hoef je jezelf dan geen zorgen over te maken. Bouw en vertrouw hierin op je zelfverzekerdheid.

En als hij het moeilijk vind om het zelf aan te geven, dan kun je vragen aan de man wat hij wel of niet fijn vind. Samen kom je daar dan altijd uit. Gebruik je zelfverzekerdheid hierin.

Het heeft dan alles te maken met de liefdesverhouding waarbinnen het gebeurt. Het bouwt zich dan stap voor stap gewoon vanzelf op.

Je krijgt dan ook totaal niet het gevoel dat je prestatie gericht bezig moet zijn. Dat is een van de verschillen tussen liefde en lust.

Net zoals je de tijd neemt voor elkaar op geestelijk vlak beter te leren kennen, zo neem je ook de tijd voor elkaar om elkaar op intiem gebied beter te leren kennen. Dat is een proces dat vanzelf loopt.

Wat willen mannen in bed hint 1

Net zo goed als dat je over alle andere onderwerpen spreekt, kun je met je vriend en of man ook over dit onderwerp praten. Per slot van rekening geef je jezelf bloot aan de ander en vice versa.

Dus het zou nogal gek zijn als je jezelf niet bloot durft te leggen met je Geest. Geest en lichaam gaan altijd samen op, tenminste als het goed zit.

Wat willen mannen in bed hint 2

Als je te maken hebt met een verkeerde en of foute man, dan maakt het hun niet zoveel uit. Verkeerde mannen en of foute mannen hebben maar een doel en dat doel is hun lustgevoelens bevredigen.

Dit type man is dan ook bijna altijd tevreden met elk type vrouw die er netjes verzorgd en leuk uitziet. Het maakt hem in principe niet echt zoveel uit als….Ja precies nu komt het woord als…

Als er maar een gat in zit. Dit klinkt misschien heftig maar zo werkt het wel bij verkeerde en of foute mannen.

Ze zitten in hun maag met lustgevoelens en die willen ze dan perse kwijt. Het maakt hun dan ook niet uit als ze een spoor van gebroken harten achter zich laten.

Wat willen mannen in bed hint 3

Want in plaats van dat ze de vrouw wijsmaken, dat ze voor een serieuze relatie willen gaan. Kunnen ze in plaats van hun manipulatief gedrag net zo goed het geld uit geven aan een prostituee. Mannen die naar een prostituee gaan, breken in ieder geval niet met opzet het hart van een vrouw.

Ze betalen en krijgen daar hun diensten voor. Zo simpel is dat. Maar onthoud dat er ook een hele grote categorie mannen is, die weigeren om een prostituee te bezoeken. Dit kan veel verschillende reden hebben.

Dat type man, zoekt zich gewoon via datingsites en of chatsites een leuk vrouwtje uit. Hij hangt zijn verhaal op, waardoor hij je laat geloven dat hij wel voor een relatie wilt gaan.

Wat willen mannen in bed hint 4

Een man die van je houd, een man die echt om jou geeft, of die daadwerkelijk een relatie met jou wilt opbouwen die staat hier natuurlijk heel anders in. Dat type man gaat het meer om je innerlijke. Uiteraard moet er dan ook chemie bij zitten.

Het uiterlijk zorgt weliswaar voor een eerste contact, doch alleen het innerlijke bepaald of dit contact blijvend is.
Een man die voor een relatie gaat, zal zich de moeite doen om jou te leren kennen. Hij gaat dan voor de liefde voor een serieuze relatie.

Wat willen mannen in bed hint 5

Sommige mannen en hier bedoel ik de verkeerde mannen, de foute mannen en players mee die neigen meer naar het dierlijke. Hoe ik dat precies bedoel? Dat type mannen zijn puur en alleen gericht op het vleselijke. Ze vinden niet dat ze rekening moeten houden met de gevoelens en emoties van een vrouw.

Ze jagen naar hun prooi, zorgen ervoor dat ze hun kwakje kwijt kunnen. En dat was het dan. Misschien dat ze die vrouw daar behalve een keer nog meerdere keren voor zullen gebruiken. Maar echte liefde van hun kant is er niet in het spel.

Waarom zou dit type man het bij een prostituee gaan zoeken? Als het via internet zo makkelijk te vinden en te halen is? En daar komen de gebroken harten van de vrouwen weer!

Wat willen mannen in bed hint 6

Vraag je dus bij jezelf af met welk type man je te maken hebt, voordat je verder met hem in zee gaat. Is hij naast de lover ook een fijne vriend en of maatje voor je. Of is hij alleen maar gericht op lust?

Op mijn blog vind je hier nog veel meer informatie over.

Wanneer de tevredenheid, de ontplooiing en de geborgenheid van de ander even belangrijk voor je wordt als je eigen tevredenheid, geborgenheid en ontplooiing dan pas is er sprake van liefde.

En dit is niet te vergelijken met een los contact en of een surrogaat liefde. Sommigen die alleen maar voor de lust gaan en of voor een surrogaat liefde zullen dan ook nooit en ten nimmer de Passie leren kennen op gebied van de intimiteit. Dat is dan de andere kant van de medaille.

Wat willen mannen in bed hint 7

Er is wel eens kans dat er in het seksleven van beiden partners bepaalde moeilijkheden optreden, hetzij in de begintijd, hetzij later. De meeste koppels komen daar ook weer doorheen. Het verdwijnt min of meer vanzelf of ze vinden er iets op. Belangrijk hierin is dat je in communicatie met elkaar blijft.

Ook is het denkbaar dat ze zich er niet ongelukkig mee voelen en er wel mee kunnen leven. Veel moeilijkheden zijn het gevolg van misverstanden die steeds weer opduiken.

Sommigen lijden eronder als zich soms een wat minder leuke stemming voordoet in hun seksuele verkeer. En sommigen lijden er niet onder omdat ze op andere fronten al gelukkig met elkaar zijn en er vertrouwen in hebben dat het zich allemaal wel weer oplost.

Wat willen mannen in bed hint 8

Ook komt het wel eens voor dat een seksleven voor langere tijd bevredigend is en dan ineens raakt de klad erin. De ene partner heeft geen zin meer. Grote kans dat er dan vermoedelijk in de leefwereld van hem of haar iets veranderd is. Bijvoorbeeld: iets wat voortdurend kopzorgen geeft. In het dagelijks leven weet je jezelf dan nog wel overeind te houden. Maar eenmaal in bed is er geen energie meer over.

Wat willen mannen in bed hint 9

Mensen veranderen niet zo snel, maar de manier waarop ze opeens naar elkaar kunnen gaan kijken die kan wel heel snel veranderen. Dit kan ook een oorzaak zijn, waarom de ander geen zin in seks meer heeft.

Wat willen mannen in bed hint 10

Het is niet alleen belangrijk om bezigt te zijn met je gedachte: wat willen mannen in het bed. Het is net zo belangrijk wat jij wilt in bed. Ook jij bent diegene die mag bepalen. Sterker nog als er echte liefde in het spel is dan bepaal je dat samen. Dat is het samenspel van de onderlinge intimiteit en of te wel seksualiteit.

Bye te way:

het zou niet voor het eerst zijn dat er iets mis gaat in een huwelijk en of relatie, de positieve oplossingen daarvoor vind je onder deze link van relatieproblemen, relatiestress. Mocht je online een kaarsje willen branden dan kan dat ook en wel onder deze link kaarsje branden.

Geschreven door: Alicia

Sharing with friends is Caring

Niemand is perfect, maar er is altijd wel iemand tussen de massa in... die gelijkgestemd is. Voldoende kennis, zelfvertrouwen en de juiste mensen om je heen, zullen jou helpen bij je zelfontwikkeling en geven je het gevoel geliefd te zijn. In plaats van overal aan te moeten blijven trekken, verloopt alles opeens vanzelf. Als je geïnteresseerd in een of meerdere onbaatzuchtige handreikingen m.b.t  relatiestrubbelingen, stress en of relatieproblemen. Snuffel dan eens op je gemak door deze pagina heen. Neem er desnoods een kopje koffie of thee bij. Heb je de behoefte om voor jezelf of voor iemand anders een online kaarsje te branden (om welke reden dan ook) ga dan naar deze pagina. Ik geloof niet in Religies, maar wel in het Goddelijke deel wat we in onszelf hebben. Ons Hogere Zelf, Ik Ben, zoals anderen het vaak benoemen. Maar goed het komt allemaal op hetzelfde neer. Ben je geïnteresseerd in een gebed voor Voorspoed en Zegeningen, klik dan hier. Trust your vibes, energy doesn't lie. En wees lief voor jezelf, ik dacht ik herinner je er even aan...Tot aan een volgende keer.

Leave a Reply