Wispelturig gedrag? Niet meer nadat je dit artikel leest

Wispelturig gedrag kan ontstaan omdat je te flexibel bent. Of omdat je niet weet wat je wilt, of omdat je steeds weer wat anders wilt. Of als je geregeld besluiteloos bent, niet precies weet wat je wilt. En je daardoor onrustig voelt.

Door aandacht te schenken aan hoe je jezelf voelt, weet je of je aandacht gericht is op wat je verlangt of niet.

Zodra de vibratie van je gedachten gelijk is aan je verlangen dan voel je jezelf goed. Er kunnen dan emoties van vreugde en blijdschap ontstaan.

Je emoties vormen een mooi besturingssysteem en als je er met je aandacht in blijft, dan ben je in staat jezelf goed te leiden.

Wispelturig gedrag

Sommige mensen die een wispelturig gedrag vertonen, zijn niet gewend dat ze ook aan zichzelf mogen denken. Meestal houden ze te veel rekening met de ander. Hiermee doen ze zichzelf te kort.

Een relatie met je partner weerspiegelt zonder meer het overgrote deel van je gedachtes. Als je single bent dan heb je daar wat minder last van. Je kinderen kunnen ook een overgroot deel van je gedachtes weerspiegelen.
Vandaar dat het belangrijk is dat je ook voor jezelf mag kiezen. Op het moment dat je dat goed gaat beseffen dan zal je wispelturig gedrag gaan afnemen.

De mate waarin jij je gezegend voelt, is een aanwijzing van de mate waarin je het kunt toelaten. Jouw heden en toekomst, wordt rechtstreeks en gericht beïnvloed door het signaal wat je nu uitzendt. Het is een krachtige bundeling van energie.

Een elke keer dat je jouw aandacht op een gedachte richt, activeer je inwendig de vibratie van die gedachte. Wanneer diezelfde gedachte geen aandacht meer van je krijgt, wordt deze gedachte sluimerend en is hij niet meer actief.

Als jij van je zelf weet dat je een wispelturig gedrag vertoont en dit wilt oplossen. Dan zul je jouw aandacht niet meer moeten richten op je wispelturig gedrag maar op stabiliteit. Op stabiliteit en op de wetenschap dat ook jij je eigen hart mag volgen.

Je diepste wensen

Leer je diepste wensen te manifesteren en het zal zijn vruchten afwerpen.

Wij als mens zijn allemaal geboren met een hoogontwikkeld systeem dat vibraties interpreteert. Datzelfde systeem helpt je bij het begrijpen van een ervaring en of situatie.

Om de bewuste schepper van je eigen ervaringen te zijn, is het van belang dat je het wispelturig gedrag loslaat. Als je jezelf pijnlijk bewust bent van wat je niet wilt dan ben je niet afgestemd op wat je wel wilt en dan kan jouw wispelturig gedrag weer de overhand krijgen.

Schenk aandacht aan hoe je jezelf voelt en kies zorgvuldig die gedachten, observeer ze ook. En alles wat goed aanvoelt dat is de juiste richting.

Wispelturig gedrag oefeningen

Oefeningen voor een wispelturig gedrag

Als je jezelf wilt bevrijden van het wispelturig gedrag, dan kun je proberen om je gedachtes anders te gaan formuleren
Ik schrijf hier maar even een paar voorbeelden:

  • Zou het niet fijn zijn als ik meer zekerheid in mijn gedachtes voel.
  • Zou het niet fijn zijn, als ik de meest geweldige partner vind die net zo dol is op mij als ik op hem.
  • Zou het niet fijn zijn, als er ergens iemand is die iemand zoals ik zoekt?
  • Zou het niet fijn zijn, als mijn lichaam mijn voedsel sneller zou verbranden zodat het afvallen bijna moeiteloos wordt.
  • Zou het niet fijn zijn, als ik weer de juiste baan zou vinden
  • Zou het niet fijn zijn, als ik precies weet wat mijn verlangens en doelen zijn.
  • Zou het niet fijn zijn, als ik binnenkort kan gaan genieten van mijn zelfvertrouwen.

Het allerbelangrijkste is dat je de zin: zou het niet fijn zijn gebruikt.
Je kiest dan namelijk iets zonder verzet en zonder kopzorgen, druk en of problemen. Iedere keer als jezelf de zin: zou het niet fijn zijn voorhoudt dan gebeurd het vroeg of laat ook.

Het gevolg is namelijk dat je jezelf in deze afstemming houdt. Weet dat alles komt op de juiste tijd en op het juiste moment.

Bye te way:

het zou niet voor het eerst zijn dat er iets mis gaat in een huwelijk en of relatie, de positieve oplossingen daarvoor vind je onder deze link van relatieproblemen, relatiestress. Mocht je online een kaarsje willen branden dan kan dat ook en wel onder deze link kaarsje branden.

Geschreven door Alicia

Sharing with friends is Caring

Geef een reactie